2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ahhahahah hiç yukarı in çık yapmak istemedi heralde
Aslında doğum pozisyonu normal doğumu kolay yaparım gibi görünüyor

İdrar yollarında iltihap var sanırım bir de hemoglobin alt sınırın hemen altında görünüyor Demir takviyesi alıyorsan başka yapacak pek bi şey yok zaten, ciddi azalmadıkça.
Anladım Canım sen bilirsin
Ama kesinlikle katılıyorum hem yanında eşin gelse çayını kahvesini içerek bebişi izlerdi
İnşallah canım

Ya bu attıklarım çok azı. Kolestrol falan da yüksek çıkmış. Haftaya randevum var artık o ara doktorum detaylı değerlendirir diye düşünüyorum. Demir hapı kullanıyorum bir yandan evet. Can sıkacak bir şey olsaydı cevap verirdi doktorum bence önemsemediği için cevap vermedi. Biraz yoğun benim doktorum o yüzden bu yaptığını anlayışla karşılıyorum idrar yolu için de çok su içiyorum normalde de bilmiyorum başka napabilirim. Ağrım idrarda yanma falan böyle şikayetlerim yok çok şükür

Şu aşamada ancak su içebilirsin onun için ya. Kolestrol konusunu bilmiyorum hiç beslenmene dikkat et der belki. Dediğin gibi büyük problemler olsa söylerdi muhakkak. :)

Ben de kan ve idrar tahlili yaptırdım bugün. 3 aylık şeker ve açlık şekeri düşük ama insülin değerim 5.6 ya yükselmiş yine düşük tabi de bekliyordum böyle bi yükselme.
Demir takviyeyi yıllardır kullanmama rağmen zaten çok yüksek değildi zorla sınırdaydı. Ama depoları boşaltmanın yolunu bulmuş Bebiş. Ferritin 6 ya, hemoglobin 10 a düşmüş olmazsa doktorumdan serum şeklinde alınan damar takviyesi isteyeceğim daha önce de kullanmıştım.

İdrar temiz ama crp 7 çıkmış bu değerlerde antibiyotik kullanan oldu mu ? Enfeksiyon var ama baya alt sınıra yakın bi sorun olmaz herhalde

Hamileliğinin sağlıklı ilerlememesi için hiçbir engel yok desene çok sevindim, inşallah yeni bir doktorla görüşür içini büsbütün rahatlatırsın.

Benim de crp 2.63 çıkmış. 19 çıkmıştı benim o ara kullandım antibiyotik. Bence yüksek değil senin ama tabii danış yine doktoruna. Açlık şekerim 73 çıkmış yani düşük. İnsülin direnci hangisi bilmiyorum karşılaştıramadım seninkiyle bir de demirden bahsettik ya baktım ben bir daha. Tam kan sayımında düşük değerler var bir tek WBC 12.78 çıkmış olması gerekenden fazla yani. Demir, demir bağlama falan onlar iyi. Yine kafam karman çorman oldu -Sunshine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…