Ahhahahah hiç yukarı in çık yapmak istemedi heraldeHappy mom da okumuştum ama canım bebişler bu haftalarda sevdiği pozisyonu bulur oraya yerleşirlermiş. aşağıları sevdi demekki senin minik. Dedi çocuk aman yarısı bitti zaten hamileliğin 16-18 hafta sonra çıkcam kapıya yakın durayım diyordur
Burası 40 dereceee şimdiden
Ne diyorsunBurası 40 dereceee şimdiden
İlkokuldaki aşı bu muydu iz bırakan hani?
Aman doğum yapacak insanlarız bi aşı mı bizi korkutacak
Temmuz’un sonuna kadar ailemin yanında olucam oralar serin sonrası da klimayla yaşarızTemmuz Ağustosta Allah yardımcımız olsun vallaben şimdiden çok fena etkiliyor sıcak o zamanları düşünemiyoruum
Ahhahahah hiç yukarı in çık yapmak istemedi heralde
Aslında doğum pozisyonu normal doğumu kolay yaparım gibi görünüyor
Temmuz’un sonuna kadar ailemin yanında olucam oralar serin sonrası da klimayla yaşarız
Tetanozu da küçükken olmuşuzdur ama ne zaman bilemiyorumYok kuzum o iz bırakanlardan berisi bebeklikte vuruluyor 2. Ayında. Diğeride ilkokul 1 de vuruluyor ama tetenoz değil di onlar. Hepatit b filandı sanırım
Anası gibi kıvrak zekalı işini biliyor babası saf o olsa in çık yapardı her dkAkıllı olacakinşallaah valla Rabbim en kolay en sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsiin
Doktorum görüp cevap yazmamış önemsemedi herhaldeAnladığım kadarıyla hafif bir idrar yolu enfeksiyonu
Evden çıkmayıp klimayla yaşarsak sıkıntı yokBir şekilde ferahlama yöntemi bulcaz sürekli
Bol su içip düzeltebileceğin bir şeyDoktorum görüp cevap yazmamış önemsemedi herhalde
Bol su içip düzeltebileceğin bir şey
İnşallah canım çok sağolinşallah suyla geçer. Sen de gönlünü ferah tut Her şey güzel olacak allahın izniyle
İdrar yollarında iltihap var sanırım bir de hemoglobin alt sınırın hemen altında görünüyor Demir takviyesi alıyorsan başka yapacak pek bi şey yok zaten, ciddi azalmadıkça.Kızlar ben de dün tahlil verdim hem kan hem de idrar. Bir sürü referans dışı sonuç çıkmış bir şey de anlamıyorum. Sağlık ocağındaki doktor bugün olmadığı için sonuçları gösteremedim. Kendi doktoruma attım dört gözle bekliyorum ne diyeceğinibunlar bir kısmı. Anlayan var mı aranızda
Anladım Canım sen bilirsinAslında aileme söylemek istemiyorum üzülmesinler diye. söylersem araçla gideriz sıkıntı değil uzaklık tek gideceğim için yakın olsun istedim. Salı günü bi bakayım duruma. Ona göre ilk dediğin doktora da gidebilirim iyi bir perinatoloji benim de hakkım
İnşallah canımSanırım az da olsa sıktım kendimi, inşallah yarına bişeyim kalmaz. Amin cümlemize şifa olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim.
Teşekkür ederim canım yarına kadar zor sabredeceğim bu sıcaklarda hele :)
Ya bu attıklarım çok azı. Kolestrol falan da yüksek çıkmış. Haftaya randevum var artık o ara doktorum detaylı değerlendirir diye düşünüyorum. Demir hapı kullanıyorum bir yandan evet. Can sıkacak bir şey olsaydı cevap verirdi doktorum bence önemsemediği için cevap vermedi. Biraz yoğun benim doktorum o yüzden bu yaptığını anlayışla karşılıyorumİdrar yollarında iltihap var sanırım bir de hemoglobin alt sınırın hemen altında görünüyor Demir takviyesi alıyorsan başka yapacak pek bi şey yok zaten, ciddi azalmadıkça.
Anladım Canım sen bilirsin
Ama kesinlikle katılıyorum hem yanında eşin gelse çayını kahvesini içerek bebişi izlerdi
İnşallah canım
Şu aşamada ancak su içebilirsin onun için ya. Kolestrol konusunu bilmiyorum hiç beslenmene dikkat et der belki. Dediğin gibi büyük problemler olsa söylerdi muhakkak. :)Ya bu attıklarım çok azı. Kolestrol falan da yüksek çıkmış. Haftaya randevum var artık o ara doktorum detaylı değerlendirir diye düşünüyorum. Demir hapı kullanıyorum bir yandan evet. Can sıkacak bir şey olsaydı cevap verirdi doktorum bence önemsemediği için cevap vermedi. Biraz yoğun benim doktorum o yüzden bu yaptığını anlayışla karşılıyorumidrar yolu için de çok su içiyorum normalde de bilmiyorum başka napabilirim. Ağrım idrarda yanma falan böyle şikayetlerim yok çok şükür
Hamileliğinin sağlıklı ilerlememesi için hiçbir engel yok desene çok sevindim, inşallah yeni bir doktorla görüşür içini büsbütün rahatlatırsın.O kadar çok kişinin hikayesini okudum ki içim ondan da biraz rahat aslında. Sadece gelişim geriliği olabilir demiş doktorlar o da 2500 gramın altında doğum şeklinde. Ama bir tanesi bile öyle olmamış hepsi en az 36. Haftayı doldurup öyle doğum yapmışlar. Gayet sağlıklı bebeklerin almışlar kucaklarına çok sık karşılaşılan bi durummuş ama genelde de doğum zamanı farkediliyormuş. Tek tesellim görmemiş olması ama öyle olsa bile beslenmeyle düzelebilir bişey elden gelen bişey yok
Ben genetik bi rahatsızlık olmasından korkmuştum ama onun içinde yanında ek sorunların olması gerekiyormuş kalpte parlaklık burun kemiği ense ölçümü filan benim bunlar hep normal o yüzden rahatım.
Allah ne takdir ederse odur yaşayıp göreceğiz zamanında ve sağlıklı doğuracağımı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?