Sevindim iyi çıkan değerlerine canım. Demir için de halledersin inşallah serumla. Ah o bebişler hepimizi sömürüyor :)Ben de kan ve idrar tahlili yaptırdım bugün. 3 aylık şeker ve açlık şekeri düşük ama insülin değerim 5.6 ya yükselmişyine düşük tabi de bekliyordum böyle bi yükselme.
Demir takviyeyi yıllardır kullanmama rağmen zaten çok yüksek değildi zorla sınırdaydı. Ama depoları boşaltmanın yolunu bulmuş Bebiş. Ferritin 6 ya, hemoglobin 10 a düşmüş olmazsa doktorumdan serum şeklinde alınan damar takviyesi isteyeceğim daha önce de kullanmıştım.
İdrar temiz ama crp 7 çıkmış bu değerlerde antibiyotik kullanan oldu mu ? Enfeksiyon var ama baya alt sınıra yakın bi sorun olmaz herhalde
Ben de karnım çok çıkmadı diye düşünürken, her ay fotoğraf çekiyordum baktım ki enine genişlemişim.Senin de ilk gebelik mi?
Aslında alt karnında büyüdüğünü farketmemişim ta ki kırmızı çatlak çizgisini görene kadar
Kizlar çıktım detaylıdan kızım hareketliymiş cok uzun sürmedi heryerine baktı cok sükür keyfi yerinde birşeyi yok dedi.Az kalmışş bekliyoruz güzel haberlerinizii
Anası gibi kıvrak zekalı işini biliyor babası saf o olsa in çık yapardı her dk
Demir bende başladım gynofolmu ne tadı güzeldir umarımSevindim iyi çıkan değerlerine canım. Demir için de halledersin inşallah serumla. Ah o bebişler hepimizi sömürüyor :)
Kizlar çıktım detaylıdan kızım hareketliymiş cok uzun sürmedi heryerine baktı cok sükür keyfi yerinde birşeyi yok dedi.
Tam ortadaymış ne önden gidiyoruz ne geriden orta seviyede kalıyor dedi mutlu oldum baya renkli cıktıda verdi ohh üstümden yük kalktı sükür
İnsallah sizlerinde güzel geçer
Aslında Açlık 70-90 arası normal canım senin de olması gerektiği gibi.Benim de crp 2.63 çıkmış. 19 çıkmıştı benim o ara kullandım antibiyotik. Bence yüksek değil senin ama tabii danış yine doktoruna. Açlık şekerim 73 çıkmış yani düşük. İnsülin direnci hangisi bilmiyorum karşılaştıramadım seninkiylebir de demirden bahsettik ya baktım ben bir daha. Tam kan sayımında düşük değerler var bir tek WBC 12.78 çıkmış olması gerekenden fazla yani. Demir, demir bağlama falan onlar iyi. Yine kafam karman çorman oldu -Sunshine
Dr a yolladım demedi bi şey 3 hafta sonra görüşürüz dediSevindim iyi çıkan değerlerine canım. Demir için de halledersin inşallah serumla. Ah o bebişler hepimizi sömürüyor :)
Hani nerde vesikalığımızKizlar çıktım detaylıdan kızım hareketliymiş cok uzun sürmedi heryerine baktı cok sükür keyfi yerinde birşeyi yok dedi.
Tam ortadaymış ne önden gidiyoruz ne geriden orta seviyede kalıyor dedi mutlu oldum baya renkli cıktıda verdi ohh üstümden yük kalktı sükür
İnsallah sizlerinde güzel geçer
Aslında Açlık 70-90 arası normal canım senin de olması gerektiği gibi.
Diğerlerini boşver hgb ferritin Demir filan önemli daha çok:)
Dr a yolladım demedi bi şey 3 hafta sonra görüşürüz dedi
Hani nerde vesikalığımız
Maşallah bebişe çok şükür diyelim
İnşallah canımÇok şüküür canım çok sevindim iyi haberler aldığına güzel kızında sağlıklıymışş darısı bizlere inşallah bizde güzel haberler veririz burda
İnşallah canım randevuda aldık bu arada 17 haziran detaylı ultrasonumuzUmarımm bir sorun çıkmaz kuzum karbonhidrat tatlı fasd food bunları bi çıkartabilsek genel anlamda hayatımızdan pcos filanda devam etmez de işte sağlıklı beslenerek ve düzenli hareketle yenilecek bir şey. Psikolojik etkileme bence kendinii kimisi çok ağrı yaptı kolumu kaldıramadım 2 gün diyor kimide hiç etkilenmemiş şimdiden psikolojini olumla bence
Oy az kalmııs güzel haberler alalım insallahİnşallah canım randevuda aldık bu arada 17 haziran detaylı ultrasonumuz
Maalesef o çalışıyor gelemez tek giderim napimİdrar yollarında iltihap var sanırım bir de hemoglobin alt sınırın hemen altında görünüyor Demir takviyesi alıyorsan başka yapacak pek bi şey yok zaten, ciddi azalmadıkça.
Anladım Canım sen bilirsin
Ama kesinlikle katılıyorum hem yanında eşin gelse çayını kahvesini içerek bebişi izlerdi
İnşallah canım
Evet öyleymiş beni strese sokan doktor da söyledi zaten böyle olup sağlıklı bi kiloda doğuran da varmış 3 damarlı olup da gelişim geriliği yaşayan da tamamen nasip artık bakalım.Hamileliğinin sağlıklı ilerlememesi için hiçbir engel yok desene çok sevindim, inşallah yeni bir doktorla görüşür içini büsbütün rahatlatırsın.
1 aya artık belli olurlar heralde ne geniş iç karnımız varmışBen de karnım çok çıkmadı diye düşünürken, her ay fotoğraf çekiyordum baktım ki enine genişlemişim.
İlk gebelik ama ben hamile kalmadan önce de üst karnım hiç ama hiç yok alt karnım biraz vardı şimdi az şişti o kadar eşim bugün diyo böyle hiç güzel değil şişsin karnın artık diyeSenin de ilk gebelik mi?
Aslında alt karnında büyüdüğünü farketmemişim ta ki kırmızı çatlak çizgisini görene kadar
Son aylarda şişmek daha iyi ağırlaşma konusunda ama şimdiden de büyüsün sevelim istiyoruzİlk gebelik ama ben hamile kalmadan önce de üst karnım hiç ama hiç yok alt karnım biraz vardı şimdi az şişti o kadar eşim bugün diyo böyle hiç güzel değil şişsin karnın artık diye
19+4 günlüğüz ama Daha bebişin hareketlerini hissedemedim ordan hissedemedim bari burdan hissediyim diye büyüsün istiyorum da yok yani şişmiyorSon aylarda şişmek daha iyi ağırlaşma konusunda ama şimdiden de büyüsün sevelim istiyoruz
Benim 18. Haftada başladı hareket ama düzenli değildi şu an bile her gün aynı şekilde hissetmiyorum bazı günler çok bazı günler daha az hissediyorum. Çok güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda sende hissedersin genelde sırt üstü uzanınca hissediliyor19+4 günlüğüz ama Daha bebişin hareketlerini hissedemedim ordan hissedemedim bari burdan hissediyim diye büyüsün istiyorum da yok yani şişmiyor
Mide bulandırmasın da gerisi önemli değilDemir bende başladım gynofolmu ne tadı güzeldir umarım
Bende de 7 çıktı cnm doktor vermedi antibiotik birkere kullandım biliyorsun bu değere gerek yok dediBen de kan ve idrar tahlili yaptırdım bugün. 3 aylık şeker ve açlık şekeri düşük ama insülin değerim 5.6 ya yükselmişyine düşük tabi de bekliyordum böyle bi yükselme.
Demir takviyeyi yıllardır kullanmama rağmen zaten çok yüksek değildi zorla sınırdaydı. Ama depoları boşaltmanın yolunu bulmuş Bebiş. Ferritin 6 ya, hemoglobin 10 a düşmüş olmazsa doktorumdan serum şeklinde alınan damar takviyesi isteyeceğim daha önce de kullanmıştım.
İdrar temiz ama crp 7 çıkmış bu değerlerde antibiyotik kullanan oldu mu ? Enfeksiyon var ama baya alt sınıra yakın bi sorun olmaz herhalde
Aynen hatırlıyorum canım senin de böyleydiBende de 7 çıktı cnm doktor vermedi antibiotik birkere kullandım biliyorsun bu değere gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?