2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sevindim iyi çıkan değerlerine canım. Demir için de halledersin inşallah serumla. Ah o bebişler hepimizi sömürüyor :)

Az kalmışş bekliyoruz güzel haberlerinizii
Kizlar çıktım detaylıdan kızım hareketliymiş cok uzun sürmedi heryerine baktı cok sükür keyfi yerinde birşeyi yok dedi.

Tam ortadaymış ne önden gidiyoruz ne geriden orta seviyede kalıyor dedi mutlu oldum baya renkli cıktıda verdi ohh üstümden yük kalktı sükür

İnsallah sizlerinde güzel geçer

Çok şüküür canım çok sevindim iyi haberler aldığına güzel kızında sağlıklıymışş darısı bizlere inşallah bizde güzel haberler veririz burda

Aslında Açlık 70-90 arası normal canım senin de olması gerektiği gibi.
Diğerlerini boşver hgb ferritin Demir filan önemli daha çok:)

Sevindim iyi çıkan değerlerine canım. Demir için de halledersin inşallah serumla. Ah o bebişler hepimizi sömürüyor :)
Dr a yolladım demedi bi şey 3 hafta sonra görüşürüz dedi
Hani nerde vesikalığımız
Maşallah bebişe çok şükür diyelim

Çok şüküür canım çok sevindim iyi haberler aldığına güzel kızında sağlıklıymışş darısı bizlere inşallah bizde güzel haberler veririz burda
İnşallah canım

Ya renkli foto verdi ama uygulamadan resim yüklenmiyor

İnşallah canım randevuda aldık bu arada 17 haziran detaylı ultrasonumuz

İnşallah canım randevuda aldık bu arada 17 haziran detaylı ultrasonumuz
Oy az kalmııs güzel haberler alalım insallah eşimin mesaisi cumadan cumaya belli oluyor benim haftaya cuma 13-20 mayıs arası izni belli olacak en geç 17sine giderim zaten bende

Maalesef o çalışıyor gelemez tek giderim napim

Hamileliğinin sağlıklı ilerlememesi için hiçbir engel yok desene çok sevindim, inşallah yeni bir doktorla görüşür içini büsbütün rahatlatırsın.
Evet öyleymiş beni strese sokan doktor da söyledi zaten böyle olup sağlıklı bi kiloda doğuran da varmış 3 damarlı olup da gelişim geriliği yaşayan da tamamen nasip artık bakalım.
Detaylıya girmem çok iyi oldu onu diyebilirim biraz üzüldüm ama en azından daha dikkatli olurum beslenme konusunda kendimi yorma konusunda.
İnşallah bana çok pozitif bi doktor lazım

Senin de ilk gebelik mi?
Aslında alt karnında büyüdüğünü farketmemişim ta ki kırmızı çatlak çizgisini görene kadar
İlk gebelik ama ben hamile kalmadan önce de üst karnım hiç ama hiç yok alt karnım biraz vardı şimdi az şişti o kadar eşim bugün diyo böyle hiç güzel değil şişsin karnın artık diye

İlk gebelik ama ben hamile kalmadan önce de üst karnım hiç ama hiç yok alt karnım biraz vardı şimdi az şişti o kadar eşim bugün diyo böyle hiç güzel değil şişsin karnın artık diye
Son aylarda şişmek daha iyi ağırlaşma konusunda ama şimdiden de büyüsün sevelim istiyoruz

19+4 günlüğüz ama Daha bebişin hareketlerini hissedemedim ordan hissedemedim bari burdan hissediyim diye büyüsün istiyorum da yok yani şişmiyor
Benim 18. Haftada başladı hareket ama düzenli değildi şu an bile her gün aynı şekilde hissetmiyorum bazı günler çok bazı günler daha az hissediyorum. Çok güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda sende hissedersin genelde sırt üstü uzanınca hissediliyor

Bende de 7 çıktı cnm doktor vermedi antibiotik birkere kullandım biliyorsun bu değere gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…