2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar detaylı ultrasona girdim bugün kalpte parlaklık çıktı böbrekleri normal diğer bütün hersey normal çıktı doktor 2li testde oran düşük olduğu için önemli değil dedi herangibi bir test gerek duymadı takip de gerek yok dedi perinotolog ama benim aklıma takıldı bilgisi olan var mı

Erkek değil mi işte kadını mutlu etmekten ne anlar hiç düşünmüyorda ben hareket edersem bu kadın sevinir az götümü oynatıyım nolcak diye hayır doğmadan anasını mutlu etmeyi bilmiyo

Canım hoşgeldin :) Birleşmek üzere benimki. Alt karnım yukarı doğru çıktı ama halen iki karın arasında çizgi var

Erkek değil mi işte kadını mutlu etmekten ne anlar hiç düşünmüyorda ben hareket edersem bu kadın sevinir az götümü oynatıyım nolcak diye hayır doğmadan anasını mutlu etmeyi bilmiyo
Benimki de bugün sıcaktan bayıldı heralde doğru düzgün hissedemedim

Evet erkek olacak inşallah

Oğlumda vardı hiçbir sorun yok doğduktan sonra da kalp doktoruna götürdüm boşuna gelmişsiniz dedi hiçbir manası olmayan bir şey

2li 3lü iyi cıkmış bence doktoru dinle içini ferah tut bebeğin iyidir

Doktoruna güven canım bence internette de gebeliğin son 3 ayı içerisinde düzeldiği yazıyor. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli olup dünyaya getirmeyi nasip etsiin dua edelim bol bol sağlıkla gelsinler sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…