Amin inşallah canımDoktoruna güven canım bence internette de gebeliğin son 3 ayı içerisinde düzeldiği yazıyor. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli olup dünyaya getirmeyi nasip etsiin dua edelim bol bol sağlıkla gelsinler sağlıklı olsunlar
Haydi güzel haberler inşallahHerkese selamlardetaylı ultrason İçin doktordayım. Stres tavan. Gece hiç uyuyamadım. Bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim
Kuzum çıktın mıHerkese selamlardetaylı ultrason İçin doktordayım. Stres tavan. Gece hiç uyuyamadım. Bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim
Güzel haberlerle gel inşallah :)Herseyi sonradan okuyabildigim icin muhabbetlere dahil olamiyorum ama hepinzin süreclerine hakimimBenim detaylı ultrason randevumda bu ayın 13ünde.. heycanla bekliyorum.. sizlerin güzel haberlerini okumak da cok heycanli gercekten.. maşallahh tum bebeklerimize
hepimizin bebekleri çoook sagliklidir insallahbugün 20.haftam bitti bende yolu yarıladım Allahın izniyle gerci sezeryan 38. Hafta oluyorsa yarisindanda az kaldi sayilir saglikla kucagimjza alalim hep beraber ins
Ben 3 haftada 1 gidiyorum canım.Kızlar siz artık kaç zamanda 1 gideceksiniz doktora 19 mayısta gitmiştim ben pazartesi doktorun oralara gidilcek sizce bekliyim mi gideyim mi?
18 gün olcak benimde çok kararsız kaldımBen 3 haftada 1 gidiyorum canım.
Şükür temiz çıktı ya .. Allahim herkesin başına inşallah 359 gr çıktı bir deRabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah, çok heyecanlı oluyor yalnız bekleyiş
Bence git, hatta de ki ‘beni görmek istemiş olabileceğinizi düşündüm doktor bey/hanım’18 gün olcak benimde çok kararsız kaldım
Doktorum beni ayda 1 çağırıyor öyle gidiyorumKızlar siz artık kaç zamanda 1 gideceksiniz doktora 19 mayısta gitmiştim ben pazartesi doktorun oralara gidilcek sizce bekliyim mi gideyim mi?
Canım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.Kuzum çıktın mı
Üzüldüm canımCanım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.
Bebeğin bütün organları normal ama bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi.
Bebeği besleyen damarların genişliği tam sınırdaymış.
32. Haftadan sonra hipertansiyon çıkabilirmiş bende.
Doktordan haber bekliyorum. Perinatolog, bir daha görmem gerekebilir belki seni dedi.
Baya sıkıldı canım.
Hayırlısı olsun tatlım ne bileyim.Üzüldüm canım
İnşallah dedikleri olmaz sağlıkla zamanında alırsın kucağına.
Sende normalde tansiyon rahatsızlığı var mıydı?
Çok şükür ki onlar normal.Hayırlısı olsun tatlım ne bileyim.
Tek avuntum bebeğin organlarının iyi durumda ve sağlıklı olması.
Yok tansiyon rahatsızlığım. Şu anda da moralim bozuk olunca canım sıkılınca düşük seyrediyor arada sırada o kadar.
Canım benim gittiğim perinatolog bebeğin bir hafta önde ya da geride olması çok normal hiçbir problem yok demişti. Kağan Kocatepe’yi dinlediğimde de aslında bu önde veya geride olması tamamen bebeğin doğacağı kiloyu belirlemede fikir veriyormuş. Atıyorum bir hafta önde olan şu ortalama şu kiloda doğar geri olan şu kiloda doğar gibi..Canım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.
Bebeğin bütün organları normal ama bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi.
Doktordan haber bekliyorum. Perinatolog, bir daha görmem gerekebilir belki seni dedi.
Baya sıkıldı canım.
Canim 1 hafta ileri geri sorun degil sende biliyorsundur. Damar beslenmesi sinirda ne demek tam bilemedim ama guzel beslenmeyle sorunun asilabilecek bisey oldugunu dusunuyorum. Organlari herseyi tam neguzel, hic canini sikmaCanım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.
Baya sıkıldı canım.
Kuzum bu damarların sınırda olması mı hipertansiyon ile ilişkili yani? Bu aslında hipertansiyon varlığında mı gelişen bi sorun mu ?Canım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.
Baya sıkıldı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?