2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin inşallah canım

Herseyi sonradan okuyabildigim icin muhabbetlere dahil olamiyorum ama hepinzin süreclerine hakimimBenim detaylı ultrason randevumda bu ayın 13ünde.. heycanla bekliyorum.. sizlerin güzel haberlerini okumak da cok heycanli gercekten.. maşallahh tum bebeklerimize
hepimizin bebekleri çoook sagliklidir insallah bugün 20.haftam bitti bende yolu yarıladım Allahın izniyle gerci sezeryan 38. Hafta oluyorsa yarisindanda az kaldi sayilir saglikla kucagimjza alalim hep beraber ins

Güzel haberlerle gel inşallah :)
Ben de bugün 22 devirdim çok güzel :)
38 e az kaldı :)

Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah, çok heyecanlı oluyor yalnız bekleyiş
Şükür temiz çıktı ya .. Allahim herkesin başına inşallah 359 gr çıktı bir de (20+5)

Yüzü hep gülüyor dedi ama inatçı bebiş hala asagida . Kafasına yorum yapmakta zorlandı

Bir de elini çenesine koyup öyle durması hele.. çok tatlıydı. Bir ara bağdaş bile kurdu. Valla işimiz iş Hareketi bol. Keyifli

Sizde durumlar nasıl kızlar.

Eklentiler

• 16543470524561871830340531008877.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 16543470848623198389677845906729.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar siz artık kaç zamanda 1 gideceksiniz doktora 19 mayısta gitmiştim ben pazartesi doktorun oralara gidilcek sizce bekliyim mi gideyim mi?
Doktorum beni ayda 1 çağırıyor öyle gidiyorum tabi insan baya özlüyor, merak ediyor bebeğini ama özele gidiyorum ondan çok sık gidemiyorum ben

Kızlar bugün benimde detaylı ultrasonum vardı Çook şükür tostosumuz (isim karar verene kadar adı tostos) çok sağlıklı ve hiçbir sorun çıkmadı.. Sadece 19+6 gösteriyor yani miniğimiz biraz minyon tipli.. anasına çekmiş doktorumuz bir sorun olmadığını söyledi inşallah yavaş yavaş toparlayacağız.. 279 grammış tostos beyfendi renkli ultrasonu son 1 dakika açtı henüz çok küçük olduğunu ve ileri haftalarda daha net görüntüler alacağımızı söyledi o yüzden fotoğrafı malesef yok kafası aşağıda ayakları havada bacak bacak üstüne atmış nasıl bir yatıştır yarabbim.. bu çocuk beni yoracak heralde

Kuzum çıktın mı
Canım çıktım ama canım sıkıldı biraz şimdi şimdi kendimi toparladım.
Bebeğin bütün organları normal ama bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor dedi.
Bebeği besleyen damarların genişliği tam sınırdaymış.
32. Haftadan sonra hipertansiyon çıkabilirmiş bende.
Doktordan haber bekliyorum. Perinatolog, bir daha görmem gerekebilir belki seni dedi.
Baya sıkıldı canım.

Üzüldüm canım
İnşallah dedikleri olmaz sağlıkla zamanında alırsın kucağına.
Sende normalde tansiyon rahatsızlığı var mıydı?

Üzüldüm canım
İnşallah dedikleri olmaz sağlıkla zamanında alırsın kucağına.
Sende normalde tansiyon rahatsızlığı var mıydı?
Hayırlısı olsun tatlım ne bileyim.
Tek avuntum bebeğin organlarının iyi durumda ve sağlıklı olması.
Yok tansiyon rahatsızlığım. Şu anda da moralim bozuk olunca canım sıkılınca düşük seyrediyor arada sırada o kadar.

Çok şükür ki onlar normal.
Gelecekle ilgili bizi böyle korkutmasalar olmuyor mu ya belki çıkmayacak tansiyon nerden biliyor
Bende 2 gün çok kötü oldum sonra herşey olacağına varır dedim stres dhaa kötü etkiliyor bebişlerimizi.
Bu gece bile sabaha kadar uyuyamadım hep rüyamda tek umblikal arter deyip sayıklıyordum
İnşallah haftaya daha güzel şeyler duyacağız detaylılarımızdan

Canım benim gittiğim perinatolog bebeğin bir hafta önde ya da geride olması çok normal hiçbir problem yok demişti. Kağan Kocatepe’yi dinlediğimde de aslında bu önde veya geride olması tamamen bebeğin doğacağı kiloyu belirlemede fikir veriyormuş. Atıyorum bir hafta önde olan şu ortalama şu kiloda doğar geri olan şu kiloda doğar gibi..

Şu zamana kadar bariz bir gelişim geriliği olsa bu çok daha fazla olurdu sanki.
Tabi ben tamamen yorum yapıyorum en iyisini doktorun bilecektir ama sakın kararlar bağlayacağın bir duruma girme bak organları da güzel gelişmiş.

Bir sorun olsa bu aşamaya kadarki süreçte daha belirgin bir gerilik olurdu diye düşünüyorum.

Canim 1 hafta ileri geri sorun degil sende biliyorsundur. Damar beslenmesi sinirda ne demek tam bilemedim ama guzel beslenmeyle sorunun asilabilecek bisey oldugunu dusunuyorum. Organlari herseyi tam neguzel, hic canini sikma
Hiper tansiyon cikacagini nasi anladi? Daha bisey cikmadan uzulme hic. Benim hep 10-6 veya 11-6 tansiyonumbana dusuk geliyo ama ebe duper diyip duruyo anlamadim gitti

Kuzum bu damarların sınırda olması mı hipertansiyon ile ilişkili yani? Bu aslında hipertansiyon varlığında mı gelişen bi sorun mu ?

Dur bakalım ya sonuçta bebeğimiz sağlıklı mı sağlıklı. Birer hafta ileri geri olması biliyorsun ki aşina olduğumuz şeyler hiç belli olmuyor.
Benim süreçlerimizden anladığım işimizi şansa bırakmadan beslenmelerimize çok dikkat edeceğiz. Hem şekere hem tansiyona dikkat edeceğiz. Sen de bilincinde olursun bu durumun Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz inşallah.
Kendi doktorların bi yorumda bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…