2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Daha cok erken degilmi ?

şu sıralar ekstrem bi durum yoksa ideali ayda 1 oluyor
Valla bende 18 gün erken diyorum ama enfeksiyon vardı bende geçen ay bide benim aşırı kasık ağrım boşluk bölgem yanlarımda ağrılar bi anda sancı girmesi oluyor eşim tutturdu gidicez madem oraya kadar girelim 18 gün olsa ne olur 23-25 günde 1 gidiyorum normalde ben. Bide benim bebeğin ayakları rahimin o çıkış yerindeydi halen orda tekmeliyor bu kız ne zaman döncek

dönme olayı sonlara doğru oluyor ama enfeksiyon vb şeyler varsa gidilebilir tabi ki

merhaba kızlar bende de enfeksiyon var. önce vajinit oldum sonra idrar yolu enfeksiyonu. vajinit için 6 gün tedavi aldım, idrar yolu için tek doz ilaç. ama kaşıntım iki gün sonra yine başladı, bugün de idrarım yanmaya başladı, tekrarlayan enfeksiyon mu acaba bilemiyorum, tekrar ilaç kullanmak da istemiyorum. böyle bir durumda olan varmı

Kuzum 32 az bir hafta değil sonrasında zaten sürekli kontrol altında oluyoruz öğrenmesek o zaman sorun olurdu bir durum olursa müdahale ederler hemen doğsa da sıkıntı olmaz inşallah

Cnm bende enfeksiyon oldum doktor bidaha vermedi sen kültür yaptırdın mı o negatif çıktı bende ondan bidaha vermedi ama zaten birkere oldun mu hep tekrarlıyormuş ben yine bekliyorum olmayı gidişatta onu gösteriyor

Anladim canim tabi sıkıntılı hissediyorsan gidebilirsin.

Ay benim doktor zam yapmis artik 40 gune falan cıkarabilrim herseye zam ozelde basladim artik devam ediyorum ama gercekten cok masrafli

Benim de crp değerim neredeyse hamileliğin başından beri 6-8 arası çıkıyor canım. Alerjik astım var bende, bir de hamileliğim başında ufak bir idrar yolu enfeksiyonu görünmüştü ama doktorun verdiği antibiyotiği kullanamamıştım midem çok bulandığı için o sıralar. Şikayetim de olmayınca gitmemiştim tekrardan, ama doktorum 8 değerinin normal olduğunu, hamilelikte zaten bir miktar yükselmenin olabileceğini söylemişti. Merak etme bence normal, antibiyotiklik bir durum yok

kültürde üreme yoktu ama tit de enfeksiyon çıktı, lökosit vardı 4 pozitif
senn ne şikayetlerin var şimdi, hangi ilacı kullandın
çok geçmiş olsun bu arada

Dimi çok düşük zaten normalde de insan bu değerlerde farkedemebiliyor. Daha önce benzer çıkmıştı ben de şaşırmıştım.
Doktorum da önemsemedi şimdilik.
Sana da geçmiş olsun hepimiz sorunsuz geçiririz inşallah kalan sürecimizi

Kuzum 32. haftada hipertansiyon ciksa bile sorun olmaz ki. 28. haftayi zaten gectikten sonra saglikli bir sekilde yasiyor bebekler .

Sen hic bozma moralini. stress daha cok etkiler yavrunu tansiyondan .
iki damar olup saglikla dunyaya getiren insanlar cok var .
hem kan akisinda sorun varsa zaten bebe aspirini ile basliyorlar , anne ile bebek arasindaki kan akisi artsin diye. sen hic uzulme
canim zaten tansiyon damar problemi bir nevi. anne vucudunda dolasimda sknti var demek , buda pleaanta ile anne arasinda ki damardaki gecisleri etkiliyor. yani anneden bebege yeteri kadar gecis saglanmadigi icin gelisim skntisi olabiliyor . ondan gebelik tansiyonu tehlikeli deniliyor farkedilmezse ama zaten teshis konulmussa kullanilabilen bir suru ilac var. Insanlar cok rahat 36.-38. haftalari goruyorlar.

Teşekkür ederim

Benimkide bağdaş kurmuş bir eli de cenede adamlar keyif

Selam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı

Eklentiler

• 3F171B7E-590F-4C61-BC95-A6BCC9BD4384.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 145

İçinizi ferah tutun inşallah dediğiniz gibi çoook güzel bir kız o.. Ben doktor değilim elbette bilmiyorum ama içime kötü birşey doğmadı hiç Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, en kısa zamanda pırıl pırıl sonuçlarınız çıksın dua edicem sizin için

Amin inşallah Elimde olmadan üzülüyorum tabiki. Test sonucunu bekleyeceğim

Belli ki minnak burunlu senin yavrun kibar bir burnu olacak
Kafam rahat etsin diyorsan yaptir fetal dna yi. icin rahatlar.

zaten 24. haftada tekrar detayli bakabilirler ama benim icimede hic kotu birsey dogmadi zaten olcumler bilmem kac bebek uzerinde yapiliyor , yani her bebegin o olcumlere uymasi imkansiz. her anne baba dna si farkli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…