Hemen doktordan çıkıp kan verdim fetal dna için. Burun kemiği 3,6 çıktı. Sınır 6 imiş. İnşallah test sonucu güzel çıkar.Belli ki minnak burunlu senin yavrunkibar bir burnu olacak
Kafam rahat etsin diyorsan yaptir fetal dna yi. icin rahatlar.
zaten 24. haftada tekrar detayli bakabilirler ama benim icimede hic kotu birsey dogmadizaten olcumler bilmem kac bebek uzerinde yapiliyor , yani her bebegin o olcumlere uymasi imkansiz. her anne baba dna si farkli .
Ne kadar surede cikiyor sonuc ?Hemen doktordan çıkıp kan verdim fetal dna için. Burun kemiği 3,6 çıktı. Sınır 6 imiş. İnşallah test sonucu güzel çıkar.
10 gün sonra çıkacakmış. İnşallahNe kadar surede cikiyor sonuc ?
Guzel bir sonuc gelicek hayirlisiyla
Benimki 450 tl400 tl olmus gerci sizin illerde nasil bilmiyorum son haftalar her hafta gidicez
Bende ayak yanmasi degilde , bacaklarimin arka taraflari agriyor. ust bacak ve alt bacak arka kaslar resmen can cekisiyorAyak yanması yaşayan var mı kızlar neden olabilir geceleri suda bekletiyorum özellikle :/
Seninkide luksmuş doktorlar unlenince bence fiyatı daha cok arrtiriyor gibiBenimki 450 tl
Kızlar siz artık kaç zamanda 1 gideceksiniz doktora 19 mayısta gitmiştim ben pazartesi doktorun oralara gidilcek sizce bekliyim mi gideyim mi?
Hibiskusu bilmiyordum iyi oldu yazdığınız. Adaçayı kesinlikle yasak evet, aromaterapide bile geçiyor değil içmek, uçucu yağını kullanmak bile tehlikeli.Kizlar az once hibiskus cayini arastiyordum , hamilelikte iciliyor mu diye . normalde ben iciyordum tansiyona iyi geliyor die hamilelikte onermiyorlar.
Ayni sekilde ada cayida icmeyin yazmislar bir cok yerde. Bogazi yanan arkadaslar oneriyordu, gorunce aklima geldi . bir bakin sizde isterseniz
Bence gayet sağlıklı minnoş burunlu bir cimcimeSelam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
siyah cay , yesilcay ve beyaz cay icilebilir ama hepsinde kafein oldugu icin tansiyonu etkiler diye bir bardaktan fazla icmeyin yazmislar.Hibiskusu bilmiyordum iyi oldu yazdığınız. Adaçayı kesinlikle yasak evet, aromaterapide bile geçiyor değil içmek, uçucu yağını kullanmak bile tehlikeli.
AmiiinDimi çok düşük zaten normalde de insan bu değerlerde farkedemebiliyor. Daha önce benzer çıkmıştı ben de şaşırmıştım.
Doktorum da önemsemedi şimdilik.
Sana da geçmiş olsun hepimiz sorunsuz geçiririz inşallah kalan sürecimizi
Oy maşallahSelam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
Evet, adaçayı kesinlikle yasak kanama ve kasılmayı arttırdığı için. Ben içmedim, ama gargarasını yaptım. Antiseptik olduğu için boğazda ne kadar durursa o kadar iyi geliyor diye okumuştum, gerçekten iyi de geldi. O yüzden gargara yapmayı özellikle bir kez daha vurgulamış olayım, teşekkürlerKizlar az once hibiskus cayini arastiyordum , hamilelikte iciliyor mu diye . normalde ben iciyordum tansiyona iyi geliyor die hamilelikte onermiyorlar.
Ayni sekilde ada cayida icmeyin yazmislar bir cok yerde. Bogazi yanan arkadaslar oneriyordu, gorunce aklima geldi . bir bakin sizde isterseniz
Evet dün görünce araştırdım biraz öyleymişKuzum 32. haftada hipertansiyon ciksa bile sorun olmaz ki. 28. haftayi zaten gectikten sonra saglikli bir sekilde yasiyor bebekler .
Sen hic bozma moralini. stress daha cok etkiler yavrunu tansiyondan .
iki damar olup saglikla dunyaya getiren insanlar cok var .
hem kan akisinda sorun varsa zaten bebe aspirini ile basliyorlar , anne ile bebek arasindaki kan akisi artsin diye. sen hic uzulme
canim zaten tansiyon damar problemi bir nevi. anne vucudunda dolasimda sknti var demek , buda pleaanta ile anne arasinda ki damardaki gecisleri etkiliyor. yani anneden bebege yeteri kadar gecis saglanmadigi icin gelisim skntisi olabiliyor . ondan gebelik tansiyonu tehlikeli deniliyor farkedilmezse ama zaten teshis konulmussa kullanilabilen bir suru ilac var. Insanlar cok rahat 36.-38. haftalari goruyorlar.
Kuzum önce maşallah diyelim yaSelam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
sizler uyanana kdar temmuz annelerine bakiyordumEvet dün görünce araştırdım biraz öyleymiş
İnşallah hiç ilerlemez hiç de doktorun dediği şeyler yaşanmaz
Katılıyorum varsa bile önceden teşhis ve tedavi ile yönetilebilecek bi süreç
Bebişimiz de sağlıkla vaktiyle gelecek bence Allah’ımın izniyle
Kuzum önce maşallah diyelim ya
Ne kadar güzel öyle annesine benzemiş demek kiBelki de sadece minnak Burunludur bence öyledir
Allahım bu 10 günde sana iç ferahlığı versin inşallah. Tertemiz sonuçlar alırsınız umarım tüm anneler için dua edeceğim
Ay allahım inşallahsizler uyanana kdar temmuz annelerine bakiyordumorada da mesela iki anne var 15. haftadan itibaren tansiyon ilaci kullanan suan 37-38. haftadalar masallah
amin canim benimAy allahım inşallah
Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsun.
İmtihanlarımız sıkıntılarımız bebekler rahme düşünce başlıyormuş gerçekten.
İnşallah herkes hayırlısıyla atlatır bu süreçleri hepimiz 38 leri görürüz rabbim kolaylık versin
Sen nasılsın her şey yolunda mı?amin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?