Ayy kaydediyorum bu mesajı hepsi hepsi çok güzellerKapi süsü yaptiracak olan var mi?
Var ise paylasirmisiniz ? ben insta dan bir kac sayfa buldum ama cogu benzer modeller , emin olamiyorum.
Ben valla napim yatmaca yuvarlanmacaSen nasılsın her şey yolunda mı?
Çok denk gelemiyoruz saat farkı
benim evim iki odali , 2. odada zaten annemler kalicak , bebek odasi olmayacak o yuzden bende para vermek istemiyorum aslinda . Burada zaten hastanelerde Turkiye de ki gibi seyler yok. Fii tarihinden kalma odalarAyy kaydediyorum bu mesajı hepsi hepsi çok güzeller
İnsta kullanmıyorum böyle forumda denk geldikçe bakıyorum mecburen
Makromeleri ya da daha şık modelleri diyeyim sadece küçükken değil miniğim genç kız olduğunda da severek kullanır diye düşündüğüm için tercih edeceğim sanırım.
Bu sıra maddi kaygılar içindeyiz belki doğduktan sonra yaptırırım
Yaşantın nasıl stresli mi ? Gerçi tr de olmadığın için şanslısın burada olsan daha stresli olurdunBen valla napim yatmaca yuvarlanmaca
Gecen tansiyon doktoru ile randevum vardi. kadin hala sok icinde” annen babanda mi erken yasta tansiyon vardi “ dio , dedim yok. nenem dedem de 60-70 den sonra cikti
karnim artik gerilmeye basladi. sirt ustu ayagimi uzatip yatinca alt kari agrimaya basladi. mutlu oluyorum boyle belirteleri gordukcehersey yolunda olmasi gerektigi gibi ilerliyor diye.
Onun disinda bulantilarim hala devam ediyorum. ilacsiz yasayamiyorum
Birde abimler TR de eylulde dugun yapmisti simdi temmuz 9 da burada da yapicaklar. ne giyicem hic bilmiyorum
Günes yavrumun da renkli ultroson goruntuleri pek guzeldi masallahherseyin iyi olmasina cok sevindim canim
Direkt hastane için kasmana hiç gerek yok o zaman :) duvar süsü gibi de kullanabilirsin ama ille odaya ihtiyaç yok bunun için de :) evin güzel bi köşesinde hoş durur. Doğduktan sonra da yapılabilir ya ne olcak :) zamanla karar verirsin nereye ne yaptıracağına:)benim evim iki odali , 2. odada zaten annemler kalicak , bebek odasi olmayacak o yuzden bende para vermek istemiyorum aslinda . Burada zaten hastanelerde Turkiye de ki gibi seyler yok. Fii tarihinden kalma odalarresmen eski tahta kokuyorlar
stresli bir hayatim yokta , cocukken bobrek rahatsizligim vardi uzun seneler suren . ona bagladilar tansiyonu ama uzman doktorda alakasi yok 10-15 senedir hic bobrek skntin olmamis dedi. muamma yaniYaşantın nasıl stresli mi ? Gerçi tr de olmadığın için şanslısın burada olsan daha stresli olurdunAllah şifa versin canım
Sen yine de Sırt üstü öyle yatma iyi değil bacaklarını kendine Çek en azından uzun otururkenbebişe alan kalsın
Sizin de imtihanınız bulantı vallahi zor ya
Benim abimin de temmuzda düğün olacak gibi duruyor kesinlikle ne giyeceğim bilmiyorumbendensin
Güneşim için övgülere teşekkür ederiz teyzesisağlıcakla büyüsün tüm yavrularımız.
Direkt hastane için kasmana hiç gerek yok o zaman :) duvar süsü gibi de kullanabilirsin ama ille odaya ihtiyaç yok bunun için de :) evin güzel bi köşesinde hoş durur. Doğduktan sonra da yapılabilir ya ne olcak :) zamanla karar verirsin nereye ne yaptıracağına:)
Annenler sizinle ne kadar yaşayacak?
Kizlar az once hibiskus cayini arastiyordum , hamilelikte iciliyor mu diye . normalde ben iciyordum tansiyona iyi geliyor die hamilelikte onermiyorlar.
Ayni sekilde ada cayida icmeyin yazmislar bir cok yerde. Bogazi yanan arkadaslar oneriyordu, gorunce aklima geldi . bir bakin sizde isterseniz
Selam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
Evet cnm , bir kac dilim taze zencefil de iyi oluyor.Dikkat etmek lazım bu bitki çaylarına. En temizi ılık limonlu su sanırım oda hem c vitaminli. Zararı yok diyor internette
Evet cnm , bir kac dilim taze zencefil de iyi oluyor.
Bir ara cok gazim vardi, rezenede ictim baya rahatti.
bebeklere nasil rezene cayi veriliyor ben hic bilmiyorum.Zaten 5 aya rezene ile kardeş olcaz
Kapi süsü yaptiracak olan var mi?
Var ise paylasirmisiniz ? ben insta dan bir kac sayfa buldum ama cogu benzer modeller , emin olamiyorum.
bebeklere nasil rezene cayi veriliyor ben hic bilmiyorum.
yada biz icicez onlar anne sutunden mi alicak ?
gecen 5 aylik bebegi olan bir arkadasima gittik , mercimek koftesi yedi sonra cok pisman oldu keske yemeseydim die. oda cok gaz yapiyormusAynen kuzum biz içicez bizde ki gaz problemi gidecek bebeklerde anne sütünden alacak inşallah
Valla çok garip bünyelerimiz:)stresli bir hayatim yokta , cocukken bobrek rahatsizligim vardi uzun seneler suren . ona bagladilar tansiyonu ama uzman doktorda alakasi yok 10-15 senedir hic bobrek skntin olmamis dedi. muamma yani
Aynen , duvar susude guzel olur haklisin kuzum .
Annemler ilk 6 ay kesin kalicaklar. benim toplm iznim bir sene zaten . ben izinliyken diger 6 ay TR ye gitsinler istiyorum . yazin rahat ederler deniz kum gunes .
Sonrasinda 2023 kasim da ise donmem lazim , cocuguda 2024 eylul ayi icin yazdirdim bekleme listesine yuvaya. o yuzden bir sene full kalmalaro gerekicek 2023 den kışından 2024 sonbaharina kdar.
Yani nerden baksan 1.5 sene fln toplam
simdi bir yasinda daha cok kucukken yuvaya vermek istemiyorum . ben mecbur ise donmek zorundayim, yoksa gecinmemiz zor .Valla çok garip bünyelerimiz:)
Baya da kalacaklarmış ben o kadar uzun süreli birlikte yaşamaya hiç hazır değilim Allah esirgesin sağlıksal bi problem olmadıkça
Ama İşte şartlar mecbur kalınca oluyor
gecen 5 aylik bebegi olan bir arkadasima gittik , mercimek koftesi yedi sonra cok pisman oldu keske yemeseydim die. oda cok gaz yapiyormus
aa cilegi hic bilmiyordum . birsey daha ogrendimAynen ilk 3 ay emzirirken çilek yemeyin diyorlarmış mesela geçen kuzenimin yedi bebeğin bacaklarında ufak ufak kızarıklar oldu. Emzirme beslenmesine çok dikkat etmek lazım. Bu öercimektir nohuttur gaz yapacakları şeyleri tüketirken kimyonla birlikte yapıp tüketin diyorlar
Yakın bi arkadaşımın bebeğine burun kemiği yok denecek kadar az demişler zamanında; tabi inanılmaz bir panikle doktor doktor gezmişler.Selam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
Bana da aynı şeyi dediler ve hiç bir şey yaptırmadım benim doktorum gerek de duymadı istersen yaptır ama herhangi bir şey yok bebekte içini rahat tut dedi sonucunuz çıkınca haber verir misiniz bana daSelam kızlar. Cuma günü detaylı ultrasonum vardı. Ancak kendimi toparlayıp yazabiliyorum. İkili ve dörtlü testim düşük risk çıkmıştı. Bugüne kadar ultrasonda herhangi bir anormallik görülmedi burun kemiği vs ölçümü yapılmıştı normaldi. Cuma günü detaylıya recep has a gittim. Burun kemiği küçük dedi. Onun dışında hiç bir problem yok dedi. 30dk boyunca inceledi. Burun kemiğinin küçük olması risk ifade edebilir down sendromu açısından kitaplar öyle diyor dedi. Fakat bana sorarsan çok güzel bir kız bebek down sendromluya benzemiyor dedi. Çok net bir sürü görüntüsünü verdi renki olarak. Cd de verdi. Fetal dna yaptırabilirsin kafamda soru işareti kalmasın diyorsan dedi. Bir telefon numarası verdi nifty test için yönlendirdi. Hemen kan verdim. Kısacası test sonucunu bekliyorum. Canım çok sıkıldı bana dua edin ne olur. Görüntüsünü ekliyorum. Çok net zaten bana benziyor kopyam gibi. Bende küçük burunluyum doktora dedim benim gibi küçük burunludur belki diye oda tabiki olabilir dedi. Görüntüsü çok güzel bir kız bebek dedi. İnşallah sorun çıkmaz kafam bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?