2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kapi süsü yaptiracak olan var mi?
Var ise paylasirmisiniz ? ben insta dan bir kac sayfa buldum ama cogu benzer modeller , emin olamiyorum.
Ayy kaydediyorum bu mesajı hepsi hepsi çok güzeller
İnsta kullanmıyorum böyle forumda denk geldikçe bakıyorum mecburen
Makromeleri ya da daha şık modelleri diyeyim sadece küçükken değil miniğim genç kız olduğunda da severek kullanır diye düşündüğüm için tercih edeceğim sanırım.
Bu sıra maddi kaygılar içindeyiz belki doğduktan sonra yaptırırım

Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Çok denk gelemiyoruz saat farkı
Ben valla napim yatmaca yuvarlanmaca
Gecen tansiyon doktoru ile randevum vardi. kadin hala sok icinde ” annen babanda mi erken yasta tansiyon vardi “ dio , dedim yok. nenem dedem de 60-70 den sonra cikti

karnim artik gerilmeye basladi. sirt ustu ayagimi uzatip yatinca alt kari agrimaya basladi. mutlu oluyorum boyle belirteleri gordukce hersey yolunda olmasi gerektigi gibi ilerliyor diye.

Onun disinda bulantilarim hala devam ediyorum. ilacsiz yasayamiyorum

Birde abimler TR de eylulde dugun yapmisti simdi temmuz 9 da burada da yapicaklar. ne giyicem hic bilmiyorum

Günes yavrumun da renkli ultroson goruntuleri pek guzeldi masallah herseyin iyi olmasina cok sevindim canim

benim evim iki odali , 2. odada zaten annemler kalicak , bebek odasi olmayacak o yuzden bende para vermek istemiyorum aslinda . Burada zaten hastanelerde Turkiye de ki gibi seyler yok. Fii tarihinden kalma odalar resmen eski tahta kokuyorlar

Yaşantın nasıl stresli mi ? Gerçi tr de olmadığın için şanslısın burada olsan daha stresli olurdun Allah şifa versin canım
Sen yine de Sırt üstü öyle yatma iyi değil bacaklarını kendine Çek en azından uzun otururken bebişe alan kalsın
Sizin de imtihanınız bulantı vallahi zor ya
Benim abimin de temmuzda düğün olacak gibi duruyor kesinlikle ne giyeceğim bilmiyorum bendensin

Güneşim için övgülere teşekkür ederiz teyzesi sağlıcakla büyüsün tüm yavrularımız.
benim evim iki odali , 2. odada zaten annemler kalicak , bebek odasi olmayacak o yuzden bende para vermek istemiyorum aslinda . Burada zaten hastanelerde Turkiye de ki gibi seyler yok. Fii tarihinden kalma odalar resmen eski tahta kokuyorlar
Direkt hastane için kasmana hiç gerek yok o zaman :) duvar süsü gibi de kullanabilirsin ama ille odaya ihtiyaç yok bunun için de :) evin güzel bi köşesinde hoş durur. Doğduktan sonra da yapılabilir ya ne olcak :) zamanla karar verirsin nereye ne yaptıracağına:)
Annenler sizinle ne kadar yaşayacak?

stresli bir hayatim yokta , cocukken bobrek rahatsizligim vardi uzun seneler suren . ona bagladilar tansiyonu ama uzman doktorda alakasi yok 10-15 senedir hic bobrek skntin olmamis dedi. muamma yani

Aynen , duvar susude guzel olur haklisin kuzum .

Annemler ilk 6 ay kesin kalicaklar. benim toplm iznim bir sene zaten . ben izinliyken diger 6 ay TR ye gitsinler istiyorum . yazin rahat ederler deniz kum gunes .
Sonrasinda 2023 kasim da ise donmem lazim , cocuguda 2024 eylul ayi icin yazdirdim bekleme listesine yuvaya. o yuzden bir sene full kalmalaro gerekicek 2023 den kışından 2024 sonbaharina kdar.
Yani nerden baksan 1.5 sene fln toplam

Dikkat etmek lazım bu bitki çaylarına. En temizi ılık limonlu su sanırım oda hem c vitaminli. Zararı yok diyor internette

Doktorunuza güvenin bende fındık burunlu güzel bir bebek gördüm. İnşallah testin sonucuda temiz çıkacak ben ona inanıyoruum bol bol dua edin içinizi ferahlatın Allahın izniyle hiç bir şey yoktur

Valla çok garip bünyelerimiz:)
Baya da kalacaklarmış ben o kadar uzun süreli birlikte yaşamaya hiç hazır değilim Allah esirgesin sağlıksal bi problem olmadıkça
Ama İşte şartlar mecbur kalınca oluyor

simdi bir yasinda daha cok kucukken yuvaya vermek istemiyorum . ben mecbur ise donmek zorundayim, yoksa gecinmemiz zor .

Birimiz gunduz birimiz aksam calisarak idare edebiliriz ama o zaman da birlikte oldugumuz zamanlar cok kisitli olucak. Tr ye gitmem en az 2 sene sonra oda ise donucem de para biriktircem de vs. annemlerin gelmesi daha isimize geliyor. yoksa onlarda torununu iki senede bir kac hafta gorebilecekler. uzakta olmanin zorluklari malesef .
Gerci bizde bir yandan annemler burada yanimizda olsun istiyoruz cunku iki senede bir gidebiliyoruz ve her gittigimde biraz daha yaslandiklarini goruyorum , buda beni uzuyor , yanlarinda degiliz diye. belki ozamanlarin telafisi olur bu 1.5 sene

gecen 5 aylik bebegi olan bir arkadasima gittik , mercimek koftesi yedi sonra cok pisman oldu keske yemeseydim die. oda cok gaz yapiyormus

Aynen ilk 3 ay emzirirken çilek yemeyin diyorlarmış mesela geçen kuzenimin yedi bebeğin bacaklarında ufak ufak kızarıklar oldu. Emzirme beslenmesine çok dikkat etmek lazım. Bu öercimektir nohuttur gaz yapacakları şeyleri tüketirken kimyonla birlikte yapıp tüketin diyorlar

aa cilegi hic bilmiyordum . birsey daha ogrendim

Yakın bi arkadaşımın bebeğine burun kemiği yok denecek kadar az demişler zamanında; tabi inanılmaz bir panikle doktor doktor gezmişler.
Sonuç çocuk şimdi 5 yaşında ve hala burnu çok küçük çok da güzel

Allah’ın izniyle sizin de öyle olacak

Bana da aynı şeyi dediler ve hiç bir şey yaptırmadım benim doktorum gerek de duymadı istersen yaptır ama herhangi bir şey yok bebekte içini rahat tut dedi sonucunuz çıkınca haber verir misiniz bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…