Daha iyiyim canım durumu kabullendim beslenmeme dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum . Salı günü benim de kontrolüm var bakacak tekrar doğru mu görmüş. Bir de kendi doktoruma görüneceğim ondan sonra bakalım inşalalh hepimiz güzel şeyler duyarızCanım sen nasılsın daha iyi misin son gelişmeleri okuyamadım ben durumlar nasıl . Tekrar gittin mi iki damarı doğru mu görmüş
Evet Oğuz beyi bende duydum tesekkur ederim bilgi için bebek dusunuyoruz bir muayene olmak istiyorum öncesinde :) hayırlı olsun sizinde Allah sag salim kavustursun insallahCanım çorluda reyapta erkek doktor var oğuz bey sanırım ismi yanlış olmasın o çok iyimiş hep devlette çalışmış ama ben tekirdağ yaşam gözde hanıma gidiyorum makinası ilgisi çok çok iyi detaylıyı hep o yaptı her gittiğimde her mesaja anında döner
Hadi hayırlısı olsun canım bence eskiden birçok şey bilinmediği için insanlar daha sakin hamilelik geciriyorlarmis . Biz bildiğimiz için tedirgin oluyoruz. İnşallah sapasağlam geleceklerDaha iyiyim canım durumu kabullendim beslenmeme dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum . Salı günü benim de kontrolüm var bakacak tekrar doğru mu görmüş. Bir de kendi doktoruma görüneceğim ondan sonra bakalım inşalalh hepimiz güzel şeyler duyarız
Cnm ben bu gittiğinde her şey yolunda diyeceğini düşünüyorum içime öyle doğdu zaten sorun teşkil olmayacak ama bak gör için rahatlıcakDaha iyiyim canım durumu kabullendim beslenmeme dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum . Salı günü benim de kontrolüm var bakacak tekrar doğru mu görmüş. Bir de kendi doktoruma görüneceğim ondan sonra bakalım inşalalh hepimiz güzel şeyler duyarız
Bende gideyim diyorum temmuz bayram gelmeden bide giderim dedim
Kızlar merhaba dün doktora gittim bebiş iyiymiş plesanta aşağıda demişlerdi öyle değil dedi . Benim de beş altı gün geri çıktı ondan birşey olmaz gelişim geriliği bu haftalarda olmaz dedi . Salı günü de detaylı ultrasonum var lütfen dua edin kızlar hayırlısı ile güzel haberler alayım .
İnşallah canım.Hadi hayırlısı olsun canım bence eskiden birçok şey bilinmediği için insanlar daha sakin hamilelik geciriyorlarmis . Biz bildiğimiz için tedirgin oluyoruz. İnşallah sapasağlam gelecekler
Bende öyle düşünüyorum zaten açıklamaya yazmış bana da söyledi göbekte fazla yağ olduğu için görmemiş olabilirim büyük ihtimal görmüşümdür ama yine de bakıcam dedi inşallah yağların arkasında saklanmıştır diğer damarCnm ben bu gittiğinde her şey yolunda diyeceğini düşünüyorum içime öyle doğdu zaten sorun teşkil olmayacak ama bak gör için rahatlıcak
Evet canim gerçekten çok stres yapmamak gerek salı gününü bende iple çekiyorumİnşallah canım.
Evet kesinlikle bilmemek daha iyi diye düşünüyorum ama bi yandan bilip ona göre de dikkatli oluyoruz stres yapıp büyütmezsek inşallah elimizden geleni yaparsak her şey daha güzel olacak
Saklanmıştır ya da doktor o an görmemiştir görüceksin bak ilk bana yazBende öyle düşünüyorum zaten açıklamaya yazmış bana da söyledi göbekte fazla yağ olduğu için görmemiş olabilirim büyük ihtimal görmüşümdür ama yine de bakıcam dedi inşallah yağların arkasında saklanmıştır diğer damar
İnşallah bir an önce iyileşirsiniz . Çok geçmiş olsunKızlar bu gece tuvalete kalmak için uyandım saat 3 4 civarı. Kalkar kalkmaz felaket bir baş dönmesi yaşadım resmen dengemi kaybettim saatlerce sürdü asla ayağa kalkamadım baş dönmesi ve denge kaybından. Acile gittik hemen ve kulak kristallerimin oynadığını söyledi doktor. Yani vertigo.. Bazen haftalar hatta aylar sürebiliyormuş. Bazı egzersizler verdi ve hemen kristalleri yerine oturtmak için manevra hareketleri yaptırdı. Hala başım dönüyor, sersem gibiyim desteksiz asla oda bile değiştiremiyorum
Bebeğim iyi çok şükür yinede dua bekliyorum sizden.
Gece tuvalet için kalkarken aniden kalmayın kızlar. Sırf bunu yazmak için geldim bugün foruma. Bu çok kötü birşeymiş inşallah kimse yaşamaz hepiniz dikkat edin
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah bir an önce iyileşirsiniz . Çok geçmiş olsun
Kızlar bu gece tuvalete kalmak için uyandım saat 3 4 civarı. Kalkar kalkmaz felaket bir baş dönmesi yaşadım resmen dengemi kaybettim saatlerce sürdü asla ayağa kalkamadım baş dönmesi ve denge kaybından. Acile gittik hemen ve kulak kristallerimin oynadığını söyledi doktor. Yani vertigo.. Bazen haftalar hatta aylar sürebiliyormuş. Bazı egzersizler verdi ve hemen kristalleri yerine oturtmak için manevra hareketleri yaptırdı. Hala başım dönüyor, sersem gibiyim desteksiz asla oda bile değiştiremiyorum
Gece tuvalet için kalkarken aniden kalmayın kızlar. Sırf bunu yazmak için geldim bugün foruma. Bu çok kötü birşeymiş inşallah kimse yaşamaz hepiniz dikkat edin
Tostu bıraktım bebeğim.
cok gecmis olsun canim. insallah en kisa surede gecerKızlar bu gece tuvalete kalmak için uyandım saat 3 4 civarı. Kalkar kalkmaz felaket bir baş dönmesi yaşadım resmen dengemi kaybettim saatlerce sürdü asla ayağa kalkamadım baş dönmesi ve denge kaybından. Acile gittik hemen ve kulak kristallerimin oynadığını söyledi doktor. Yani vertigo.. Bazen haftalar hatta aylar sürebiliyormuş. Bazı egzersizler verdi ve hemen kristalleri yerine oturtmak için manevra hareketleri yaptırdı. Hala başım dönüyor, sersem gibiyim desteksiz asla oda bile değiştiremiyorum
Aaaaa ama olmaz ki ben hala yiyorumTostu bıraktım bebeğim.Acısı çıkmaya başladı tartılınca fark ettim.
Canım napiyorsun uzun zamandır konuşamadık nasıl gidiyorTostu bıraktım bebeğim.Acısı çıkmaya başladı tartılınca fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?