2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım sen nasılsın daha iyi misin son gelişmeleri okuyamadım ben durumlar nasıl . Tekrar gittin mi iki damarı doğru mu görmüş
Daha iyiyim canım durumu kabullendim beslenmeme dikkat ediyorum kendimi çok yormamaya çalışıyorum . Salı günü benim de kontrolüm var bakacak tekrar doğru mu görmüş. Bir de kendi doktoruma görüneceğim ondan sonra bakalım inşalalh hepimiz güzel şeyler duyarız

Evet Oğuz beyi bende duydum tesekkur ederim bilgi için bebek dusunuyoruz bir muayene olmak istiyorum öncesinde :) hayırlı olsun sizinde Allah sag salim kavustursun insallah

Hadi hayırlısı olsun canım bence eskiden birçok şey bilinmediği için insanlar daha sakin hamilelik geciriyorlarmis . Biz bildiğimiz için tedirgin oluyoruz. İnşallah sapasağlam gelecekler

Cnm ben bu gittiğinde her şey yolunda diyeceğini düşünüyorum içime öyle doğdu zaten sorun teşkil olmayacak ama bak gör için rahatlıcak

Güzel haberler alırsın inşallah canım

Kızlar gebelikte 2. Tetanoz aşısı için son kaç yılda aşı olmamış olma şartı aranıyordu?

Gebelikteki İlk aşımı 22. Haftada oldum ama seneler evvel tetanoz aşısı oldum mu hiç emin değilim hatırlamıyorum.

Hadi hayırlısı olsun canım bence eskiden birçok şey bilinmediği için insanlar daha sakin hamilelik geciriyorlarmis . Biz bildiğimiz için tedirgin oluyoruz. İnşallah sapasağlam gelecekler
İnşallah canım.
Evet kesinlikle bilmemek daha iyi diye düşünüyorum ama bi yandan bilip ona göre de dikkatli oluyoruz stres yapıp büyütmezsek inşallah elimizden geleni yaparsak her şey daha güzel olacak

Cnm ben bu gittiğinde her şey yolunda diyeceğini düşünüyorum içime öyle doğdu zaten sorun teşkil olmayacak ama bak gör için rahatlıcak
Bende öyle düşünüyorum zaten açıklamaya yazmış bana da söyledi göbekte fazla yağ olduğu için görmemiş olabilirim büyük ihtimal görmüşümdür ama yine de bakıcam dedi inşallah yağların arkasında saklanmıştır diğer damar

İnşallah canım.
Evet kesinlikle bilmemek daha iyi diye düşünüyorum ama bi yandan bilip ona göre de dikkatli oluyoruz stres yapıp büyütmezsek inşallah elimizden geleni yaparsak her şey daha güzel olacak
Evet canim gerçekten çok stres yapmamak gerek salı gününü bende iple çekiyorum

Kızlar bu gece tuvalete kalmak için uyandım saat 3 4 civarı. Kalkar kalkmaz felaket bir baş dönmesi yaşadım resmen dengemi kaybettim saatlerce sürdü asla ayağa kalkamadım baş dönmesi ve denge kaybından. Acile gittik hemen ve kulak kristallerimin oynadığını söyledi doktor. Yani vertigo.. Bazen haftalar hatta aylar sürebiliyormuş. Bazı egzersizler verdi ve hemen kristalleri yerine oturtmak için manevra hareketleri yaptırdı. Hala başım dönüyor, sersem gibiyim desteksiz asla oda bile değiştiremiyorum

Bebeğim iyi çok şükür yinede dua bekliyorum sizden.

Gece tuvalet için kalkarken aniden kalmayın kızlar. Sırf bunu yazmak için geldim bugün foruma. Bu çok kötü birşeymiş inşallah kimse yaşamaz hepiniz dikkat edin

Saklanmıştır ya da doktor o an görmemiştir görüceksin bak ilk bana yaz

İnşallah bir an önce iyileşirsiniz . Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsuun Rabbim acil şifalar versiin

cok gecmis olsun canim. insallah en kisa surede gecer
Gebelikte vertigo da olabilecegimiizi hic bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…