Ben bırakalı birkaç hafta falan oldu bak, senin haftalardayken yiyordum, az kaldı bırakırsın.Aaaaa ama olmaz ki ben hala yiyorum
Kendimi yalniz hissettim suan
bulantin ne durumda kuzum ?Ben bırakalı birkaç hafta falan oldu bak, senin haftalardayken yiyordum, az kaldı bırakırsın.
Yavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.Canım napiyorsun uzun zamandır konuşamadık nasıl gidiyor
Stres yapmayın bebeklerimiz sağlıklı doğacak allahin izniyle bizim tek yapmamız gereken guzel beslenip morali yüksek tutmakİnşallah canım.
Evet kesinlikle bilmemek daha iyi diye düşünüyorum ama bi yandan bilip ona göre de dikkatli oluyoruz stres yapıp büyütmezsek inşallah elimizden geleni yaparsak her şey daha güzel olacak
Tostu bıraktık ama ekmeği kesemiyorum ya, hiç bu kadar ekmek tüketmemiştim.bulantin ne durumda kuzum ?
Benim sabahlari hala fena malesef yoksa bende birakmak istiyorum hamurisini
Çok geçmiş olsun canım bebis nasıl iyi değil mi ? Bende de haftasından bir hafta geri çıktı detaylı ultrason bekliyorum . Bende çok yazamıyorum bu aralarYavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Önce apandisit şüphesiyle neredeyse ameliyat olacaktım, doktor vazgeçti değil dedi ama ağrılarım dinmiyor, kasılmalarım da öyle. Keyfim yok hiç.
Senin nasıl gidiyor iyi misin? Her şey yolunda mı?
ayy cok gecmis olsun kuzum .Yavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Önce apandisit şüphesiyle neredeyse ameliyat olacaktım, doktor vazgeçti değil dedi ama ağrılarım dinmiyor, kasılmalarım da öyle. Keyfim yok hiç.
benim annemin 5. ayda gecmis , bakim bir ay daha bekleyecegim ne yapayimTostu bıraktık ama ekmeği kesemiyorum ya, hiç bu kadar ekmek tüketmemiştim.
Bulantılarım geçmedi bebeğim ben beklemeyi bıraktım zaten artık.
az once Temmuz annelerinde okudum , orada da bir hafta gec deyip , iki hafta sonra gittiklerinde haftasinda cikan cok olmus. kimisinin ki haftasindan öne gecmis.Çok geçmiş olsun canım bebis nasıl iyi değil mi ? Bende de haftasından bir hafta geri çıktı detaylı ultrason bekliyorum . Bende çok yazamıyorum bu aralar
Kuzum çok geçmiş olsun, yokluğun belli oluyordu.Yavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Çok teşekkür ederim canım üç hafta once de dört gün geri çıkmıştı inşallah zamanla dediğin gibi olur canimaz once Temmuz annelerinde okudum , orada da bir hafta gec deyip , iki hafta sonra gittiklerinde haftasinda cikan cok olmus. kimisinin ki haftasindan öne gecmis.
Eminim birsey yoktur kuzum
Geçen hafta görüştük kendisiyle, iyiydi çok şükür minnoşum.Çok geçmiş olsun canım bebis nasıl iyi değil mi ? Bende de haftasından bir hafta geri çıktı detaylı ultrason bekliyorum . Bende çok yazamıyorum bu aralar
Çok teşekkür ederim kuzuşum.ayy cok gecmis olsun kuzum .
Bir agri kesici fln veremiyorlar mi ? biraz agrilarini hafifletse .
benim annemin 5. ayda gecmis , bakim bir ay daha bekleyecegim ne yapayim
Teşekkür ederim bebeğiiim benim, inşallah.Kuzum çok geçmiş olsun, yokluğun belli oluyordu.
Kısa zamanda her şey yoluna girer umarım
Ah canım benim inşallah hep iyi olsun .. yok sorun etmiyorum ama işte aklımı kurcalıyorGeçen hafta görüştük kendisiyle, iyiydi çok şükür minnoşum.
Bir hafta geri veya ileri olması sorun teşkil etmiyor diye biliyorum, üzme kendini sakın.
Detaylın ne zamann?
anladim kuzum . peki acik ameliyat degilde , kamerayla olan sekilde yapsalar olabilen bir ameliyat mi ? bebege bir zarari olur mu ?Çok teşekkür ederim kuzuşum.
Ağrı kesicilik bir şey değil bebeğim, apandisit bölgesindeki ağrı devam ediyor her hareketimde acı çekiyorum.
Ay inşallah senin anniş gibi oluruz, benimki 9 ay kusmuş da.
Amin minnoşum hepimizin bebeği için amin.Ah canım benim inşallah hep iyi olsun .. yok sorun etmiyorum ama işte aklımı kurcalıyor
Salı günü canım benim biraz geç kaldı senin ki ne zaman
Evet kapalı ameliyatla yapacaklardı, zararı olmuyormuş yavrum, hamileyken ameliyat olan çokmuş zaten. Ama gebelikte tespiti çok zor, günlerce uğraştılar tespit edemediler.anladim kuzum . peki acik ameliyat degilde , kamerayla olan sekilde yapsalar olabilen bir ameliyat mi ? bebege bir zarari olur mu ?
İnşallah güzel haberler alırsınKızlar merhaba dün doktora gittim bebiş iyiymiş plesanta aşağıda demişlerdi öyle değil dedi . Benim de beş altı gün geri çıktı ondan birşey olmaz gelişim geriliği bu haftalarda olmaz dedi . Salı günü de detaylı ultrasonum var lütfen dua edin kızlar hayırlısı ile güzel haberler alayım .
kuzum sağlık bakanlığının sitesinden foto ekliyorum.Kızlar gebelikte 2. Tetanoz aşısı için son kaç yılda aşı olmamış olma şartı aranıyordu?
Gebelikteki İlk aşımı 22. Haftada oldum ama seneler evvel tetanoz aşısı oldum mu hiç emin değilim hatırlamıyorum.
Çok çok geçmişler olsun. Allah şifa versin inşallahKızlar bu gece tuvalete kalmak için uyandım saat 3 4 civarı. Kalkar kalkmaz felaket bir baş dönmesi yaşadım resmen dengemi kaybettim saatlerce sürdü asla ayağa kalkamadım baş dönmesi ve denge kaybından. Acile gittik hemen ve kulak kristallerimin oynadığını söyledi doktor. Yani vertigo.. Bazen haftalar hatta aylar sürebiliyormuş. Bazı egzersizler verdi ve hemen kristalleri yerine oturtmak için manevra hareketleri yaptırdı. Hala başım dönüyor, sersem gibiyim desteksiz asla oda bile değiştiremiyorum
Bebeğim iyi çok şükür yinede dua bekliyorum sizden.
Gece tuvalet için kalkarken aniden kalmayın kızlar. Sırf bunu yazmak için geldim bugün foruma. Bu çok kötü birşeymiş inşallah kimse yaşamaz hepiniz dikkat edin
Ben de bıraktımTostu bıraktım bebeğim.Acısı çıkmaya başladı tartılınca fark ettim.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce kasılmaların biter. Neden olduğunu bulsalar da rahatlsan keşke. Çok üzüldüm, Allah şifa versinYavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Ben de bu yüzden implanta devam edeceğim sanırım. Doktor hamilelerde safra kesesi ameliyatı çok var demişti. Acaba safra kesen mi sancı yapıyor kiEvet kapalı ameliyatla yapacaklardı, zararı olmuyormuş yavrum, hamileyken ameliyat olan çokmuş zaten. Ama gebelikte tespiti çok zor, günlerce uğraştılar tespit edemediler.
Ayrıca açık ameliyat da olabiliyor, yine bebeğe bir zararı olmuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?