2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım napiyorsun uzun zamandır konuşamadık nasıl gidiyor
Yavrum pek iyi değilim aslında, katılamıyorum o yüzden sohbetlerinize.
Önce apandisit şüphesiyle neredeyse ameliyat olacaktım, doktor vazgeçti değil dedi ama ağrılarım dinmiyor, kasılmalarım da öyle. Keyfim yok hiç.

Senin nasıl gidiyor iyi misin? Her şey yolunda mı?

İnşallah canım.
Evet kesinlikle bilmemek daha iyi diye düşünüyorum ama bi yandan bilip ona göre de dikkatli oluyoruz stres yapıp büyütmezsek inşallah elimizden geleni yaparsak her şey daha güzel olacak
Stres yapmayın bebeklerimiz sağlıklı doğacak allahin izniyle bizim tek yapmamız gereken guzel beslenip morali yüksek tutmak

Çok geçmiş olsun canım bebis nasıl iyi değil mi ? Bende de haftasından bir hafta geri çıktı detaylı ultrason bekliyorum . Bende çok yazamıyorum bu aralar

ayy cok gecmis olsun kuzum .
Bir agri kesici fln veremiyorlar mi ? biraz agrilarini hafifletse .
Tostu bıraktık ama ekmeği kesemiyorum ya, hiç bu kadar ekmek tüketmemiştim.

Bulantılarım geçmedi bebeğim ben beklemeyi bıraktım zaten artık.
benim annemin 5. ayda gecmis , bakim bir ay daha bekleyecegim ne yapayim

Çok geçmiş olsun canım bebis nasıl iyi değil mi ? Bende de haftasından bir hafta geri çıktı detaylı ultrason bekliyorum . Bende çok yazamıyorum bu aralar
az once Temmuz annelerinde okudum , orada da bir hafta gec deyip , iki hafta sonra gittiklerinde haftasinda cikan cok olmus. kimisinin ki haftasindan öne gecmis.

Eminim birsey yoktur kuzum

Kuzum çok geçmiş olsun, yokluğun belli oluyordu.

Kısa zamanda her şey yoluna girer umarım

az once Temmuz annelerinde okudum , orada da bir hafta gec deyip , iki hafta sonra gittiklerinde haftasinda cikan cok olmus. kimisinin ki haftasindan öne gecmis.

Eminim birsey yoktur kuzum
Çok teşekkür ederim canım üç hafta once de dört gün geri çıkmıştı inşallah zamanla dediğin gibi olur canim

Geçen hafta görüştük kendisiyle, iyiydi çok şükür minnoşum.
Bir hafta geri veya ileri olması sorun teşkil etmiyor diye biliyorum, üzme kendini sakın.

Detaylın ne zamann?

ayy cok gecmis olsun kuzum .
Bir agri kesici fln veremiyorlar mi ? biraz agrilarini hafifletse .

benim annemin 5. ayda gecmis , bakim bir ay daha bekleyecegim ne yapayim
Çok teşekkür ederim kuzuşum.

Ağrı kesicilik bir şey değil bebeğim, apandisit bölgesindeki ağrı devam ediyor her hareketimde acı çekiyorum.

Ay inşallah senin anniş gibi oluruz, benimki 9 ay kusmuş da.

Geçen hafta görüştük kendisiyle, iyiydi çok şükür minnoşum.
Bir hafta geri veya ileri olması sorun teşkil etmiyor diye biliyorum, üzme kendini sakın.
Detaylın ne zamann?
Ah canım benim inşallah hep iyi olsun .. yok sorun etmiyorum ama işte aklımı kurcalıyor

Salı günü canım benim biraz geç kaldı senin ki ne zaman

anladim kuzum . peki acik ameliyat degilde , kamerayla olan sekilde yapsalar olabilen bir ameliyat mi ? bebege bir zarari olur mu ?

Ah canım benim inşallah hep iyi olsun .. yok sorun etmiyorum ama işte aklımı kurcalıyor

Salı günü canım benim biraz geç kaldı senin ki ne zaman
Amin minnoşum hepimizin bebeği için amin.

Geçtiğimiz salı günüydü benim detaylım, kalpte parlaklık varmış onun dışında sıkıntı yok dedi, yaklaşık 10 gün sonra kendi doktorumla da detaylım var bakalım.

Güzel, hayırlı haberler almanı diliyorum senin de, inşallah.

anladim kuzum . peki acik ameliyat degilde , kamerayla olan sekilde yapsalar olabilen bir ameliyat mi ? bebege bir zarari olur mu ?
Evet kapalı ameliyatla yapacaklardı, zararı olmuyormuş yavrum, hamileyken ameliyat olan çokmuş zaten. Ama gebelikte tespiti çok zor, günlerce uğraştılar tespit edemediler.

Ayrıca açık ameliyat da olabiliyor, yine bebeğe bir zararı olmuyormuş.

İnşallah güzel haberler alırsın

kuzum sağlık bakanlığının sitesinden foto ekliyorum.
Açıkçası hiçbirimizin dozlarımızı tamamladığını düşünmüyorum
Ne olursa olsun 2 doz yaptırılması gerekiyor bu pek tartışmaya açık değil aslında tek doz koruyuculuk süresi bulunmuyor yazıyor hep.
Hatta bazı kaynaklarda 3 değil 4 dozdan sonra 10 yılda 1 hatırlatma dozu yapılmalı diye yazıyor.
Ben tetanozu en azından 3 doza tamamlamayı düşünüyorum ilk seferde. Çok bilinçsizmişim hiç bilgim yoktu.
Toprakla uğraşırken bile kapabiliyormuşuz illa paslı bi malzemeye gerek yokmuş.
Çok çok geçmişler olsun. Allah şifa versin inşallah
Çok da güzel kalplisin sağolasın bizi de düşündüğün için:)
Gebelikte dediğin tarzda sıkıntılar çok yaşanıyor diye biliyorum normalde de ilk yataktan kalkarken biraz beklemek gerekiyor ne olur ne olmaz

Tostu bıraktım bebeğim. Acısı çıkmaya başladı tartılınca fark ettim.
Ben de bıraktım ekmeği de kesmem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum bi anda kilo aldım

Eklentiler

• AD2FAD54-4F96-4E0D-B6EE-9C7084239B9C.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 46
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce kasılmaların biter. Neden olduğunu bulsalar da rahatlsan keşke. Çok üzüldüm, Allah şifa versin

Ben de bu yüzden implanta devam edeceğim sanırım. Doktor hamilelerde safra kesesi ameliyatı çok var demişti. Acaba safra kesen mi sancı yapıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…