2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şu titreşimli sallamalı ana kucağı oluyor sanırım çok güzel modeller var fakat çok pahalı. 2. Elini bile baya pahalıya satıyorlar.
İlk 6 ay anne için büyük kolaylık sağlıyor ama fiyatlar el yakıyor ben manuel ucuz bi şey alacağım muhtemelen

Maalesef fiyatlar uçmuş ben babybjörnü 2 el 2800 aldım düşün ama yine geri satarım düşüncesiyle mantıklı geldi garantisi bile mevcut hala böyle şeyleride değerlendirebilirsiniz

Bende araştıracağım ya şimdi korkum bilgisi olmayan bi doktorun yanlış bir sey söylemesinden de korkuyorum prof daha güvenilir geliyor ama bilemedim
Ben Ali ekiz e gittim
Önce öykümü dinledi, başımdan geçen her şeyi anlattım.
doktor çok sakin tabiatlı ve bakarken sırayla anlatıyor her şeyi. Bitti masaya geçtik şimdi her şeyi sorabilirsiniz diyor.
Ultrason esnasında da mesela beyaz partiküller görünüyordu amniyon sıvısı içinde kar yağıyor gibi. Eşim onlar nedir dedi dr açıkladı güzelce.
Dr alternatifi olarak aklında bulunsun nakit 1000 TL demişlerdi kart ile 1100 TL ödedik. Yeri Avrupa yakasında Ataköy towers

Maalesef fiyatlar uçmuş ben babybjörnü 2 el 2800 aldım düşün ama yine geri satarım düşüncesiyle mantıklı geldi garantisi bile mevcut hala böyle şeyleride değerlendirebilirsiniz
Ah kuzum çok mantıklı söylüyorsun
Doğum ücretim çok yüksek olacak o yüzden su an açılamıyorum hiçbir şeye
arada bakıyorum uygulamalardan 2. Ele fakat fiyatlar fena

Çok teşekkür ederim kuzum alternatif olarak bunuda düşüneceğim ne güzel doktor gayet ilgili davranmış güzelce açıklamış

Çok teşekkür ederim kuzum alternatif olarak bunuda düşüneceğim ne güzel doktor gayet ilgili davranmış güzelce açıklamış
Ben çok tedirgindim mizacı sert ya da pek bir şey açıklamayan birine denk gelsek eşim takardı doktora yani doktor kocaman 2 kalın baskı Bebiş fotoğrafı verdi whatsapptan tüm renkli fotoğrafları göndermiş, ultrason videolarını fotoğraflarını airdrop ile yolladılar filan baya bi anı kaldı elimize de :) biz genel olarak hizmetten çok memnun kaldık eşimin içi rahat ayrılması önemliydi o da oldu çok şükür

Doğum ücretin neden yüksek canım
Gittiğim doktor için hastanenin belirlediği fiyat yüksek canım.
2 ay önce 12500 TL fiyat vermişlerdi muhtemelen eylüle kadar daha da artacak
Şimdiden 8 dr muayenesi, genetik test, detaylı, kan tahlili derken bi doğum ücreti bırakmışız zaten
O yüzden ben düşünmeyi bırakıyorum elzem ihtiyaçları alıp gerisine bakıcaz

Kizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu
Ben bir tanıdığımdan 4moms buldum, inşallah çok gerek kalmaz ama kalsa bile birkaç ay rahat ederiz en azından.
Özellikle para verip almak çok lüzumsuz geliyor, ciddi para ve de alt tarafı 5-6 ay kullanıyorsun maksimum.

Arkadaşlar, doktordan haber geldi aradı az evvel, sorun yok takip edeceğiz ekstra magnezyum ve kalsiyum hapı kullanacaksın kontrole kadar dedi.
Rahatladım şimdi son gaz bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye araştırmalardayım.
Perinatologa kızıyorum bu kadar negatif konuşmaya, bu kadar korkutmaya ne gerek vardı.

Selam canim aciklamani okudum bende dr arama surecindeyim. Izzet beyi cok duydum.. muayene ucreti ne kadar bilgin varmi.. bende tamamlyici saglik var diger dogum paketi vs alacagim ama once dr a karar vermem gerekiyor.. birde acibademde babalar sezeryana girebiliyormu?

Ya ben ne dedim sana ne dediiiimmm
Hallolacak önce sen iyi olacaksın seeen

Maşallah
Ben 800 e yaptırdım ayrıntılı ultrason. DVD de verdi.
Gerçi daha hiç açıp bakmadım ama :)

Ya ben ne dedim sana ne dediiiimmm
Hallolacak önce sen iyi olacaksın seeen
Ya canım çok teşekkür ederim.
Vallahi adam belki doktorun kontrolünü erkene alır bu sonuçlarla bir daha gelirsin bana deyince gözlerim karardı resmen.
İnşallah herşey hallolacak, vallahi desteğiniz yeter.

Sağlık ocağında mı yaptınız bunlari acaba ? :)

Ben de babyjorn ün çakması olan bir ürün var, onu alacağım sanırım. Sorduğum herkes çok öneriyor.
Zaten elektrikli bir sey olmadigi icin markasi hic onemli degil bence. Linkini atabilirsen cok sevinirim

Ikinci el almak cok cok mantikli bana kalsa arabasini besigini bu tarz seyleri komple ikinci el alirim. Zaten cocuklar cok kisa sure kullaniyorlar ama esim asla istemiyor malesef o yuzden ucuz alternatif ariyorum.

Çocuğu elektrikli bir eşyanın içine oturtmak bence pek sağlıklı değil. Babybjörnlere bakalım herkes çok memnun. Elektriklilerden istiyorsan illa letgo da çok var uygun fiyata

Ya canım çok teşekkür ederim.
Vallahi adam belki doktorun kontrolünü erkene alır bu sonuçlarla bir daha gelirsin bana deyince gözlerim karardı resmen.
İnşallah herşey hallolacak, vallahi desteğiniz yeter.
Burda omuz omuza verdik tabi ki destek olacağız
Proteinini eksik etmeden bol bol sağlıklı beslenip suyuna yoğurduna sütüne dikkat et hiçbir şey olmaz ya:)
Hatırlarsın ki 1 hafta benimki geri çıkmıştı karalar bağlamıştım :) detaylıda günüyle uyumlu çıktı. Üstelik Çok düzgün beslenemedim bu süreçte
Sağlıklı beslenmeye ben de ekstra önem vereceğim bu aşamada

Ah harika kuzum ya gercekten çok masraflı şuan her sey ihtiyacları ne kadar min. indirebilirsek o kadar iyi ya bende şimdi farklı doktorlar araştırdım aradım perinatolog uzmanı buldum mahmut güngör diye ama prof falan değil ücreti makul ama 550tl sanırım oraya gideceğim yorumları iyi gözüküyor şansıma artık deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…