Maalesef fiyatlar uçmuş ben babybjörnü 2 el 2800 aldım düşünŞu titreşimli sallamalı ana kucağı oluyor sanırım çok güzel modeller var fakat çok pahalı. 2. Elini bile baya pahalıya satıyorlar.
İlk 6 ay anne için büyük kolaylık sağlıyor ama fiyatlar el yakıyor ben manuel ucuz bi şey alacağım muhtemelen
Ben Ali ekiz e gittimBende araştıracağım ya şimdi korkum bilgisi olmayan bi doktorun yanlış bir sey söylemesinden de korkuyorum prof daha güvenilir geliyor ama bilemedim
Ah kuzum çok mantıklı söylüyorsunMaalesef fiyatlar uçmuş ben babybjörnü 2 el 2800 aldım düşünama yine geri satarım düşüncesiyle mantıklı geldi garantisi bile mevcut hala böyle şeyleride değerlendirebilirsiniz
Çok teşekkür ederim kuzum alternatif olarak bunuda düşüneceğimBen Ali ekiz e gittim
Önce öykümü dinledi, başımdan geçen her şeyi anlattım.
doktor çok sakin tabiatlı ve bakarken sırayla anlatıyor her şeyi. Bitti masaya geçtik şimdi her şeyi sorabilirsiniz diyor.
Ultrason esnasında da mesela beyaz partiküller görünüyordu amniyon sıvısı içinde kar yağıyor gibi. Eşim onlar nedir dedi dr açıkladı güzelce.
Dr alternatifi olarak aklında bulunsun nakit 1000 TL demişlerdi kart ile 1100 TL ödedik. Yeri Avrupa yakasında Ataköy towers
Doğum ücretin neden yüksek canımAh kuzum çok mantıklı söylüyorsun
Doğum ücretim çok yüksek olacak o yüzden su an açılamıyorum hiçbir şeye
arada bakıyorum uygulamalardan 2. Ele fakat fiyatlar fena
Ben çok tedirgindim mizacı sert ya da pek bir şey açıklamayan birine denk gelsek eşim takardı doktora yaniÇok teşekkür ederim kuzum alternatif olarak bunuda düşüneceğimne güzel doktor gayet ilgili davranmış güzelce açıklamış
Gittiğim doktor için hastanenin belirlediği fiyat yüksek canım.Doğum ücretin neden yüksek canım
Ben bir tanıdığımdan 4moms buldum, inşallah çok gerek kalmaz ama kalsa bile birkaç ay rahat ederiz en azından.Kizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu
Selam canim aciklamani okudum bende dr arama surecindeyim. Izzet beyi cok duydum.. muayene ucreti ne kadar bilgin varmi.. bende tamamlyici saglik var diger dogum paketi vs alacagim ama once dr a karar vermem gerekiyor.. birde acibademde babalar sezeryana girebiliyormu?Canım ben Acıbadem’de İzzet Şahin’e gidiyorum. Çok güveniyorum kendisine, düşük süreçlerimi falan da bildiği için onla devam etme kararı aldım.
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden sadece Prof. Farklı ödüyorum. Muayene ücretleri bi tık yüksek ama işte görüyorsun doktor da önemli
Tavsiye ederim.
Bir de medar tıp merkezi açıldı yeni, Medicalparktan transfer olan Yasemin hanım var. O da gayet ilgili tatlı dilli. Onu da önerebilirim. Herkes eşiyle giriyordu içeri muayene beklerken dikkatimi çekmişti. Bu husus senin için önemli olduğu İçin ayrıca yazayım dedim :)
Bir de akademi hastanesinde Nuri bey var onun da hayranı çok. Bu üçünü biliyorum ben
Ya ben ne dedim sana ne dediiiimmmArkadaşlar, doktordan haber geldi aradı az evvel, sorun yok takip edeceğiz ekstra magnezyum ve kalsiyum hapı kullanacaksın kontrole kadar dedi.
Rahatladım şimdi son gaz bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye araştırmalardayım.
Perinatologa kızıyorum bu kadar negatif konuşmaya, bu kadar korkutmaya ne gerek vardı.
MaşallahSelam kızlarBen bugün oğluşu görmeye gittim taklalar atıyordu krize girdim keyfi yerinde Bir maşallahınızı alırım 21 haziranda perinatolojiye yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için fiyat 1200 dediler normal midir ücret sizler ne kadara yaptırdınız?
Ya canım çok teşekkür ederim.Ya ben ne dedim sana ne dediiiimmm
Hallolacak önce sen iyi olacaksın seeen
Sağlık ocağında mı yaptınız bunlari acaba ? :)Kızlar çıktım ben kan verdim aşımı yaptılar çok şükür işe geldim tekrar kalp atışlarını dinledik derinden geliyordu sağ kolunu dönmüş bize minnoşş29 temmuz a tekrar randevu verdi ikinci doz için ! 7 kilo almışım tahmininden az
Zaten elektrikli bir sey olmadigi icin markasi hic onemli degil bence. Linkini atabilirsen cok sevinirimBen de babyjorn ün çakması olan bir ürün var, onu alacağım sanırım. Sorduğum herkes çok öneriyor.
Maalesef fiyatlar uçmuş ben babybjörnü 2 el 2800 aldım düşünama yine geri satarım düşüncesiyle mantıklı geldi garantisi bile mevcut hala böyle şeyleride değerlendirebilirsiniz
Çocuğu elektrikli bir eşyanın içine oturtmak bence pek sağlıklı değil. Babybjörnlere bakalım herkes çok memnun. Elektriklilerden istiyorsan illa letgo da çok var uygun fiyataŞu titreşimli sallamalı ana kucağı oluyor sanırım çok güzel modeller var fakat çok pahalı. 2. Elini bile baya pahalıya satıyorlar.
İlk 6 ay anne için büyük kolaylık sağlıyor ama fiyatlar el yakıyor ben manuel ucuz bi şey alacağım muhtemelen
Burda omuz omuza verdik tabi ki destek olacağızYa canım çok teşekkür ederim.
Vallahi adam belki doktorun kontrolünü erkene alır bu sonuçlarla bir daha gelirsin bana deyince gözlerim karardı resmen.
İnşallah herşey hallolacak, vallahi desteğiniz yeter.
evet bence deBirleşiyordur illa ki canım ya birleşmemesi bence imkansız sonucta cocuk büyüdükce alanı genişliyor
Ah harika kuzum ya gercekten çok masraflı şuan her sey ihtiyacları ne kadar min. indirebilirsek o kadar iyiBen çok tedirgindim mizacı sert ya da pek bir şey açıklamayan birine denk gelsek eşim takardı doktora yanidoktor kocaman 2 kalın baskı Bebiş fotoğrafı verdi whatsapptan tüm renkli fotoğrafları göndermiş, ultrason videolarını fotoğraflarını airdrop ile yolladılar filan baya bi anı kaldı elimize de :) biz genel olarak hizmetten çok memnun kaldık eşimin içi rahat ayrılması önemliydi o da oldu çok şükür
Gittiğim doktor için hastanenin belirlediği fiyat yüksek canım.
2 ay önce 12500 TL fiyat vermişlerdi muhtemelen eylüle kadar daha da artacak
Şimdiden 8 dr muayenesi, genetik test, detaylı, kan tahlili derken bi doğum ücreti bırakmışız zaten
O yüzden ben düşünmeyi bırakıyorum elzem ihtiyaçları alıp gerisine bakıcaz
Gayet uyguna yaptırmışsın canım bende daha uyguna bir doktor buldum şuan ona randevumu güncelledim hayırlısı artıkMaşallah
Ben 800 e yaptırdım ayrıntılı ultrason. DVD de verdi.
Gerçi daha hiç açıp bakmadım ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?