2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şansımıza negatif konuşan perinatolıglara denk geldik
Çok şükür canım inşallah kontrole kadar gününü yakalar hatta önde bile çıkar
Ben mesela protein ağırlıklı besleniyorum bi haftadır günde 2-3 kase yoğurt 1 bardak süt bir yumurta yemeklerimde et mutlaka oluyor yarın görücez bakalım işe yaramış mı
Bir de yemekten sonra sol tarafıma yatıyorum hemen bebişe geçsin diye

Kızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz

Hadi bakalım sen de deneyimlerini yazarsın başkalarına fikir olur
Güzel haberlerle çıkarsın inşallah

Canım bebiş bezi denemeden stok yapma derim. Sen stok yaparsın ama çocuğun poposu o bezi sevmez de pişik yaparsa boşuna almış olursun. İlk bebeğim 20 günlükken ünlü ve çok önerilen bir markanın bezi egzama pişik ve mantar yapmıştı. El kadar çocuğa kortizon kullanmak zorunda kalmıştık...

Bizim burada çok uygun 300den başlıyor 600-700 duydum en yüksek hepside özel muayenehanede

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum detaylı da fetal eko önerilir diye bişey yazıyor daha randevum var. Sağlık ocağından ebe pozisyondan dolayı ultrasonda bazen gözükmüyor dedi bu durumu yaşayan var mı? Endişelenmem gereken bişey var mı

Herkes farklı fiyat söylüyor valla canım bilmiyorum. Benim doktorum normal kontrollerde 950 lira alıyor detaylıda 1100 lira alıyor. Ama her kontrolde zaten detaylı gibi bakıyor. Tamamen sana kalmış bence bu durum

Yaa güneş hanımla ne güzelsiniiz siz öyle maşallah annesi size

Kızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz

Allah yardımcınız olsun çalışan hamilelere aklıma geldikce dua ediyorum ben hamilelik sebebiyle işi bıraktım düşünemiyorum açıkcası nasıl yapabilirdim diye Rabbim yardımcınız olsuun

Valla ya. Nasip diyelim. Kaç gündür doktor yüzünden düşük tansiyon ile yaşıyorum.
Yarın güzel haberlerle gel :)

Ben de çalışıyorum şu ara yoğunluk içinde olmasak da stres içindeyim iş vs. Sakin kendi kendime kalabilmek zor.
Allah'tan bahçe var, gidip 5 dakika turluyorum arada hava alıyorum hava felaket şekilde sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…