Arkadaşlar, doktordan haber geldi aradı az evvel, sorun yok takip edeceğiz ekstra magnezyum ve kalsiyum hapı kullanacaksın kontrole kadar dedi.
Rahatladım şimdi son gaz bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye araştırmalardayım.
Perinatologa kızıyorum bu kadar negatif konuşmaya, bu kadar korkutmaya ne gerek vardı.
Şansımıza negatif konuşan perinatolıglara denk geldik
Çok şükür canım inşallah kontrole kadar gününü yakalar hatta önde bile çıkar
Ben mesela protein ağırlıklı besleniyorum bi haftadır günde 2-3 kase yoğurt 1 bardak süt bir yumurta yemeklerimde et mutlaka oluyor yarın görücez bakalım işe yaramış mı
Bir de yemekten sonra sol tarafıma yatıyorum hemen bebişe geçsin diye
Ah harika kuzum ya gercekten çok masraflı şuan her sey ihtiyacları ne kadar min. indirebilirsek o kadar iyi ya bende şimdi farklı doktorlar araştırdım aradım perinatolog uzmanı buldum mahmut güngör diye ama prof falan değil ücreti makul ama 550tl sanırım oraya gideceğim yorumları iyi gözüküyor şansıma artık deneyelim bakalım
Kızlar arkadaşım dediki o prima premium care kullanıyor hep doğduğundan beri erkek çocuğu var 1 numaradan 1 paket alın ama 2 numarayı stoklayın çünkü 8 aya kadar 2 numara kullanıyor nerdeyse şişko bir bebek olmazsa size bir tablo attım premium care 2 numara 4-8 kg bebekler için bilginiz olsun ben 1 paket 1 numara aldım biraz 2 stoklucam
Canım bebiş bezi denemeden stok yapma derim. Sen stok yaparsın ama çocuğun poposu o bezi sevmez de pişik yaparsa boşuna almış olursun. İlk bebeğim 20 günlükken ünlü ve çok önerilen bir markanın bezi egzama pişik ve mantar yapmıştı. El kadar çocuğa kortizon kullanmak zorunda kalmıştık...
Ah harika kuzum ya gercekten çok masraflı şuan her sey ihtiyacları ne kadar min. indirebilirsek o kadar iyi ya bende şimdi farklı doktorlar araştırdım aradım perinatolog uzmanı buldum mahmut güngör diye ama prof falan değil ücreti makul ama 550tl sanırım oraya gideceğim yorumları iyi gözüküyor şansıma artık deneyelim bakalım
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum detaylı da fetal eko önerilir diye bişey yazıyor daha randevum var. Sağlık ocağından ebe pozisyondan dolayı ultrasonda bazen gözükmüyor dedi bu durumu yaşayan var mı? Endişelenmem gereken bişey var mı
Selam kızlar Ben bugün oğluşu görmeye gittim taklalar atıyordu krize girdim keyfi yerinde Bir maşallahınızı alırım 21 haziranda perinatolojiye yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için fiyat 1200 dediler normal midir ücret sizler ne kadara yaptırdınız?
Herkes farklı fiyat söylüyor valla canım bilmiyorum. Benim doktorum normal kontrollerde 950 lira alıyor detaylıda 1100 lira alıyor. Ama her kontrolde zaten detaylı gibi bakıyor. Tamamen sana kalmış bence bu durum
O zaman dün çekindiğim bi foto +4 ile devam ediyoruz beslenmede çok büyük değişiklik olmasa da vücut bi anda kilo depolamaya başladı reessmen
22+0 dık selam olsun
Haftasonu Erdek’e kaçtık çok yorulmuşuz ama hava değişikliği çok çok iyi geldi.
Kuzey cephesinde rüzgar çok, giderseniz Güney cephesini tercih edin oralar güzel
Allah yardımcınız olsun çalışan hamilelere aklıma geldikce dua ediyorum ben hamilelik sebebiyle işi bıraktım düşünemiyorum açıkcası nasıl yapabilirdim diye Rabbim yardımcınız olsuun
Şansımıza negatif konuşan perinatolıglara denk geldik
Çok şükür canım inşallah kontrole kadar gününü yakalar hatta önde bile çıkar
Ben mesela protein ağırlıklı besleniyorum bi haftadır günde 2-3 kase yoğurt 1 bardak süt bir yumurta yemeklerimde et mutlaka oluyor yarın görücez bakalım işe yaramış mı
Bir de yemekten sonra sol tarafıma yatıyorum hemen bebişe geçsin diye
Ben de çalışıyorum şu ara yoğunluk içinde olmasak da stres içindeyim iş vs. Sakin kendi kendime kalabilmek zor.
Allah'tan bahçe var, gidip 5 dakika turluyorum arada hava alıyorum hava felaket şekilde sıkıcı.