Burda omuz omuza verdik tabi ki destek olacağız
Proteinini eksik etmeden bol bol sağlıklı beslenip suyuna yoğurduna sütüne dikkat et hiçbir şey olmaz ya:)
Hatırlarsın ki 1 hafta benimki geri çıkmıştı karalar bağlamıştım :) detaylıda günüyle uyumlu çıktı. Üstelik Çok düzgün beslenemedim bu süreçte
Sağlıklı beslenmeye ben de ekstra önem vereceğim bu aşamada
Şu titreşimli sallamalı ana kucağı oluyor sanırım çok güzel modeller var fakat çok pahalı. 2. Elini bile baya pahalıya satıyorlar.
İlk 6 ay anne için büyük kolaylık sağlıyor ama fiyatlar el yakıyor ben manuel ucuz bi şey alacağım muhtemelen
Ahhh kuzum ondan bende istiyorum ama dediğin gibi çok pahalı ya birde doğumdan önce evin içini komple yaptırmak istiyorum hangisini yapıp işin içinden cikicax bakalım
Canım bebiş bezi denemeden stok yapma derim. Sen stok yaparsın ama çocuğun poposu o bezi sevmez de pişik yaparsa boşuna almış olursun. İlk bebeğim 20 günlükken ünlü ve çok önerilen bir markanın bezi egzama pişik ve mantar yapmıştı. El kadar çocuğa kortizon kullanmak zorunda kalmıştık...
Evet canım ama prima premium için çok araştırdım tek pişik yapmayan bir şikayeti olmayan marka diğer hepsinde böyle şeylerle karşılaşılmış zaten çok stok yapmıyorum ama 5400 doğum parası bugün itibariyle 7500 tl olmuş eylülü düşünemiyorum bile ne alırsak kar
Kızlar doktordan çıktım 28 cm 550 gram olmuş kızım 1 hafta öndeymiş doktor kemikleri çok iyi bu kız uzun boylu olcak dedi halası 1.85 normal dedik enfeksiyon var gene kurtulamıyorum birkere enfeksiyon oldumu hep öyle devam eder dedi fitil verdi
Kızlar doktordan çıktım 28 cm 550 gram olmuş kızım 1 hafta öndeymiş doktor kemikleri çok iyi bu kız uzun boylu olcak dedi halası 1.85 normal dedik enfeksiyon var gene kurtulamıyorum birkere enfeksiyon oldumu hep öyle devam eder dedi fitil verdi
Kızlar sizin kırmızı çatlaklarınız oluştu mu?
Benim bi taneydi solda bi haftadır iki tarafta var etimi kesiyorlar sanki öyle bir acı bi yandan seviniyorum bebek kilo aldı kesin ondan çatladım diye
Benim bi taneydi solda bi haftadır iki tarafta var etimi kesiyorlar sanki öyle bir acı bi yandan seviniyorum bebek kilo aldı kesin ondan çatladım diye
Ahhh kuzum ondan bende istiyorum ama dediğin gibi çok pahalı ya birde doğumdan önce evin içini komple yaptırmak istiyorum hangisini yapıp işin içinden cikicax bakalım
Şansıma doktorum durum atmış taziyeden dolayı çalışamıyorum diye yarın sadece perinatologa görüncem takviye vitaminleri kendisi tavsiye eder heralde doktorum yok derim yardımcı olsun
Cnm doktor alttan baktı enfeksiyon var dedi çamaşırıma bazen beyaz peynirimsi geliyor bazen sarı söyleyince hemen alttan baktı fitil verdi rahimede baktı kapalı bir sıkıntı yok dedi
Şansıma doktorum durum atmış taziyeden dolayı çalışamıyorum diye yarın sadece perinatologa görüncem takviye vitaminleri kendisi tavsiye eder heralde doktorum yok derim yardımcı olsun
Cnm doktor alttan baktı enfeksiyon var dedi çamaşırıma bazen beyaz peynirimsi geliyor bazen sarı söyleyince hemen alttan baktı fitil verdi rahimede baktı kapalı bir sıkıntı yok dedi
ben günde 2 kez fitil aldığım için beyaz akıntı hep var ya.
iyi bari en azından tedavi ile daha da ilerlemez farkında olmak da büyük nimet.
geçmiş olsun kuzu geçer gider inşallah :)
Allah yardımcınız olsun çalışan hamilelere aklıma geldikce dua ediyorum ben hamilelik sebebiyle işi bıraktım düşünemiyorum açıkcası nasıl yapabilirdim diye Rabbim yardımcınız olsuun
Bende doğum izninden sonra ayrılacağım 16 hafta sonra gel başla daha fazla idare edemeyiz dediler bırakacağım bende. Hamilelikte çalışmak gerçekten zor ama doğum iznindeki ücret için dişimi sıkıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum sırt ağrısı da eşlik etti bugün
İlk doğumda yağlar kremler kullandım hiç çatlağım olmamıştı ki 39 da bir anda kıpkırmızı çatladım 1 hafta içimde hemde çok uzun üzüldüm boşuna uğraştım
Bu yüzden bu sefer saldım hiç bişey kullanmıyorum zaten harita gibi karnım