2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
9:45
Heyecandan uyuyamam kesin
çıkınca yaz bize hemen
ne desem boş heyecanın geçmez muhtemelen :)
bol bol dua et canım benim güzel bir gün olacak inşallah :)
Allah yardımcınız olsun :/

Genetik sanırım annemle ablamın da çatlak dolu ne yapsak boş demek ki

Öyle doğru... Yeri değil belki ama aklıma geldi isterseniz borsaya girin biz öyle yapmıştık yani para erimesin bebiş doğunca da kenarda değerlenmiş paranız olur

Kızlar birçok seçenek baktım chicconun bu bebek arabasına bayıldım kullanım rahatlığı kibarlığı kalitesi çok hoşBunu almaya karar verdik eşimle. Sizede fikir olsun diye eklemek istedim

Eklentiler

• Screenshot_20220606-181551_Chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
Ben de calisiyorum isim cok yogun ve stresli degil ama yine de yoruluyorum. Bir de bu aralar surekli acikmaya basladim isyerinde dogru duzgun saglikli seyler yiyemiyorum o da vicdanimi sizlatiyor. Belki dayanirim diyordum ama artik 32. haftada izne ayrilmayi dusunuyorum. Is yerinde butun enerjimu harciyorum yuruyus yapmaya enerjim kalmiyor. Hem is hem ev hem bebisle ilgili yuruyus pilates vs yapabilen arkadaslari tebrik ediyorum

Merhaba canım. Muayene ücreti 700 küsür diye kalmış aklımda, benim özel sağlık sigortam ödüyor ama ben üstüne 297 TL daha Prof farkı veriyorum malesef

Biraz tuzlu ama İzzet bey çok iyidir ben kendisinden çok memnunum. Düşük sürüklerimi de onla geçirmiştim benim hikayemi baştan sona bildiği içim değiştirmek istemedim hiç.

Ben giriyor diye biliyorum ama açıkçası doğumu hiç konuşmadık şuan.

Öyle doğru... Yeri değil belki ama aklıma geldi isterseniz borsaya girin biz öyle yapmıştık yani para erimesin bebiş doğunca da kenarda değerlenmiş paranız olur
Canım türk borsasında 7500 olur o zaman 2500 bir siyasi söyleme bakıyor 100.000 tl ye yakın param 1 senedir kaldı borsada yarıya indi hisse kripto desen ayrı güvensiz ben senelerdir borsa kriptodayım zamanında çok güzel paralar kazanıldı artık o durum yok

Kızlar birçok seçenek baktım chicconun bu bebek arabasına bayıldım kullanım rahatlığı kibarlığı kalitesi çok hoşBunu almaya karar verdik eşimle. Sizede fikir olsun diye eklemek istedim
Bu çok iyi cnm travel olup tek tuşla kapanır olması filan efsane bende araştırıyorum ama ben birazdaha ucuz baktım bende chicco goody plus a baktım onu alcaz

Bu arada benim kız dönmüş ayakları aşağıdaydı tam tersi olmuş ayakları ile tepikliyor sanıyordum ellerinle yapıyor dedi

Onu tam araştırdın mı 1 sene içinde 90 gün sigortan olması yeterli diye biliyorum ben

Hayırlıı olsun sağlıkla kullanın miniğinizle fiyatı ne kadar

Canim bunlar baston tipi değil midir
baston tarzi ne oluyor ? bir bakim hic bilmiyorum
Benim kalincana aromaterapi kitabim vardi orada yaziuordu. aksam eve gidince bakicam tekrar.
Ne diye aratıyorsun canım instagramda? Erkek bebek için bakıcam ben de istiyorum
Bebek kapi susu diye yaziyorum canim , tag lere basiyorum , binlerce model cikiyor
Ben bunu yaptırdım canım istersen instagram adı baykuscraft bi incele
cokk guzell bakicam , tesekkur ederim
masallah canim
Kizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu
ben arkadasima 4 moms almistim 5 ay anca kullandilar. Sonra baska arkadas kullandi , smdi bana geri geldi hele bebek biraz buyukcene dogduysa 4. aydan itibaren bile sigmayabilir. Ben sahsen onlar geri vermese bana , almazdim.
Ohh kuzum, gordun mu bak hersey yolunda cok sukur

Sen ceviz, avokado, hurma , muz gibi besin degeri yuksek yiyecekleri rutinine ekle , gerekli kiloyuda alir yavrun

Bak gördün mü çok şükür birşey yok canım

Kızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
Bende calisiyorum ama allahtan kendime gore ayarlayabiliyorum saatlerimi. O yuzden 8. aya kadar bir aksilik cikmazsa calismak istiyorum .

Sahsi fikrim , cift cizgi gorulunce hamilelere izin verilmesi her evresi ayri zor vallahi
Evet ultrason yok ama ev tipi cihazla dinliyorlar
Orasi gene saglikocagi. burada kocaman hastanede , kadin dogumcuda ultroson yok odada. onlarda ev tipiyle dinliyor kalbi.
masallah canim hep boyle saglikla devam etsin
Cok guzelmis canim
bana bir arkadasim acik renk alma her hafta yikamak silmek zorunda kalirsin demisti. Seninde bilgin olsun

baston tipi gibi degil canim. onlar cok kalitesiz .
Buna gene araba koltugu ve puset ( duz yatak yenidogan ) gibi malzemeler takiliyor. Videosunu ekledim acilip kapanmasini.

Ha tamam ben takilmiyor gibi gördüm çok guzelmis o zaman canım. Birde baksana belli ki hafif

ben lgs öğretmeniydim. bu haftasonu bitti çok şükürfen bilimleri branşım. çok yorucu bir süreçti. bazen eve geldiğimde bayılacak gibi oluyordum. 2.5 yaşında da kızım var. çok zordu gerçekten. ama şükür bitti sınav. güzel de sonuçlar aldık. rahatladım. 2 hafta sonra da okul bitiyor. gerçi bu yaza uzman öğretmenlik çalışması diye bir saçmalık soktular. günde 5 saate denk gelen bir videolu eğitim ve sonrasında sınav. o nolucak bakalım

Ha tamam ben takilmiyor gibi gördüm çok guzelmis o zaman canım. Birde baksana belli ki hafif
7 kilo agirlifi, iyi gibi geldi bana , tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ,

Bana o baya malzeme veren arkadasta bu markanin ilerde ikili cocuk tasiyabilen versiyonu vardi. o cok agir , 12-13 kilo civariydi yanlis hatirlamiyorsam ve kapaninca da cok yer kapliyordu. ben ondan istemedim.

O bana zaten yeni dogan araba koltugunu ve puset i vericekti. puset ona pahali modelle gelmisti zaten max 2-3 ay kullaniliyor bebek. o puset ve araba koltugunu kullanan 3. bebek olucak benim yavrum dusun yani

Bende hafif bir model olsun istedim .Daha hafif iyi markalarda var ama araba koltugu ve puset de hali hazirda oldugundan bu iyi olur diye dusundum

Eklentiler

• D14A6E3D-B7B9-485B-9D20-A3EE5BF76E9A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 1A2EAB66-E52D-4348-A90E-886A1F8FDD51.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…