çıkınca yaz bize hemen9:45
Heyecandan uyuyamam kesin
Allah yardımcınız olsun :/Bende doğum izninden sonra ayrılacağım 16 hafta sonra gel başla daha fazla idare edemeyiz dediler bırakacağım bende. Hamilelikte çalışmak gerçekten zor ama doğum iznindeki ücret için dişimi sıkıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum sırt ağrısı da eşlik etti bugün
Genetik sanırım annemle ablamın da çatlak dolu ne yapsak boş demek kiİlk doğumda yağlar kremler kullandım hiç çatlağım olmamıştı ki 39 da bir anda kıpkırmızı çatladım 1 hafta içimde hemde çok uzun üzüldüm boşuna uğraştım
Bu yüzden bu sefer saldım hiç bişey kullanmıyorum zaten harita gibi karnım
Yazıcam ilk işim o olacak umarım güzel şeyler yazarımçıkınca yaz bize hemen
ne desem boş heyecanın geçmez muhtemelen :)
bol bol dua et canım benim güzel bir gün olacak inşallah :)
Allah yardımcınız olsun :/
Öyle doğru... Yeri değil belki ama aklıma geldi isterseniz borsaya girin biz öyle yapmıştık yani para erimesin bebiş doğunca da kenarda değerlenmiş paranız olurEvet canım ama prima premium için çok araştırdım tek pişik yapmayan bir şikayeti olmayan marka diğer hepsinde böyle şeylerle karşılaşılmış zaten çok stok yapmıyorum ama 5400 doğum parası bugün itibariyle 7500 tl olmuş eylülü düşünemiyorum bile ne alırsak kar
Ben de calisiyorum isim cok yogun ve stresli degil ama yine de yoruluyorum. Bir de bu aralar surekli acikmaya basladim isyerinde dogru duzgun saglikli seyler yiyemiyorum o da vicdanimi sizlatiyor. Belki dayanirim diyordum ama artik 32. haftada izne ayrilmayi dusunuyorum. Is yerinde butun enerjimu harciyorum yuruyus yapmaya enerjim kalmiyor. Hem is hem ev hem bebisle ilgili yuruyus pilates vs yapabilen arkadaslari tebrik ediyorumKızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
Merhaba canım. Muayene ücreti 700 küsür diye kalmış aklımda, benim özel sağlık sigortam ödüyor ama ben üstüne 297 TL daha Prof farkı veriyorum malesefSelam canim aciklamani okudum bende dr arama surecindeyim. Izzet beyi cok duydum.. muayene ucreti ne kadar bilgin varmi.. bende tamamlyici saglik var diger dogum paketi vs alacagim ama once dr a karar vermem gerekiyor.. birde acibademde babalar sezeryana girebiliyormu?
Canım türk borsasında 7500 olur o zaman 2500Öyle doğru... Yeri değil belki ama aklıma geldi isterseniz borsaya girin biz öyle yapmıştık yani para erimesin bebiş doğunca da kenarda değerlenmiş paranız olur
Bu çok iyi cnm travel olup tek tuşla kapanır olması filan efsane bende araştırıyorum ama ben birazdaha ucuz baktım bende chicco goody plus a baktım onu alcazKızlar birçok seçenek baktım chicconun bu bebek arabasına bayıldım kullanım rahatlığı kibarlığı kalitesi çok hoşBunu almaya karar verdik eşimle. Sizede fikir olsun diye eklemek istedim
O benimKızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
Bende doğum izninden sonra ayrılacağım 16 hafta sonra gel başla daha fazla idare edemeyiz dediler bırakacağım bende. Hamilelikte çalışmak gerçekten zor ama doğum iznindeki ücret için dişimi sıkıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum sırt ağrısı da eşlik etti bugün
Kızlar birçok seçenek baktım chicconun bu bebek arabasına bayıldım kullanım rahatlığı kibarlığı kalitesi çok hoşBunu almaya karar verdik eşimle. Sizede fikir olsun diye eklemek istedim
baston tarzi ne oluyor ? bir bakim hic bilmiyorumCanim bunlar baston tipi değil midir
Benim kalincana aromaterapi kitabim vardi orada yaziuordu. aksam eve gidince bakicam tekrar.Nane uçucu yağı yasak değil bir yanlışlık olmasın? Ben aromaterapiyle yakından ilgileniyorum, yapılmış son çalışmaları dahi kontrol ederek almıştım ve elimde de mevcut şuan, kullanırken hiç bir sorun yaşamadım koklamalarda. Gerektiğinde de cildime seyrelterek uyguluyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Dediğim gibi nane yasak değil bir yanlışlık olmuştur.
Ben özellikle yoğun bulantı yaşadığım ilk trimesterda nane koklamanın çok büyük faydasını gördüm, uzun yola çıkacaksam hemen alırım yanıma hayat kurtarıyor. Bulantı yaşayanlara öneririm.
Kafein konusunda da abartmadıkça içebilirsiniz. Mesela 1 fincan Türk kahvesi her gün içilebilir ama 3 4 bardak artık hem bebekte hem annede çarpıntı yapar.
Bebek kapi susu diye yaziyorum canim , tag lere basiyorum , binlerce model cikiyorNe diye aratıyorsun canım instagramda? Erkek bebek için bakıcam ben de istiyorum
cokk guzellBen bunu yaptırdım canım istersen instagram adı baykuscraft bi incele
masallah canimSelam kızlarBen bugün oğluşu görmeye gittim taklalar atıyordu krize girdim keyfi yerinde Bir maşallahınızı alırım 21 haziranda perinatolojiye yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için fiyat 1200 dediler normal midir ücret sizler ne kadara yaptırdınız?
ben arkadasima 4 moms almistim 5 ay anca kullandilar. Sonra baska arkadas kullandi , smdi bana geri geldiKizlar su 4moms ya da babybjorn tarzi seyler var ya sizce kullanisli mi almayi dusunuyor musunuz? Tabi markalari urunleri anlatabilmek icin soyluyorum uygun fiyatli olanlarini soruyorum aslinda bunlar baya tuzlu
Ohh kuzum, gordun mu bak hersey yolunda cok sukurArkadaşlar, doktordan haber geldi aradı az evvel, sorun yok takip edeceğiz ekstra magnezyum ve kalsiyum hapı kullanacaksın kontrole kadar dedi.
Rahatladım şimdi son gaz bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye araştırmalardayım.
Perinatologa kızıyorum bu kadar negatif konuşmaya, bu kadar korkutmaya ne gerek vardı.
Bak gördün mü çok şükür birşey yok canımArkadaşlar, doktordan haber geldi aradı az evvel, sorun yok takip edeceğiz ekstra magnezyum ve kalsiyum hapı kullanacaksın kontrole kadar dedi.
Rahatladım şimdi son gaz bebeğe nasıl kilo aldırabilirim diye araştırmalardayım.
Perinatologa kızıyorum bu kadar negatif konuşmaya, bu kadar korkutmaya ne gerek vardı.
Bende calisiyorum ama allahtan kendime gore ayarlayabiliyorum saatlerimi. O yuzden 8. aya kadar bir aksilik cikmazsa calismak istiyorum .Kızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
Orasi gene saglikocagi. burada kocaman hastanede , kadin dogumcuda ultroson yok odada. onlarda ev tipiyle dinliyor kalbi.Evet ultrason yok ama ev tipi cihazla dinliyorlar
masallah canim hep boyle saglikla devam etsinKızlar doktordan çıktım 28 cm 550 gram olmuş kızım 1 hafta öndeymiş doktor kemikleri çok iyi bu kız uzun boylu olcak dedi halası 1.85 normal dedikenfeksiyon var gene kurtulamıyorum birkere enfeksiyon oldumu hep öyle devam eder dedi fitil verdi
Cok guzelmis canimKızlar birçok seçenek baktım chicconun bu bebek arabasına bayıldım kullanım rahatlığı kibarlığı kalitesi çok hoşBunu almaya karar verdik eşimle. Sizede fikir olsun diye eklemek istedim
baston tipi gibi degil canim. onlar cok kalitesiz .Canim bunlar baston tipi değil midir
Ha tamam ben takilmiyor gibi gördüm çok guzelmis o zaman canım. Birde baksana belli ki hafifbaston tipi gibi degil canim. onlar cok kalitesiz .
Buna gene araba koltugu ve puset ( duz yatak yenidogan ) gibi malzemeler takiliyor. Videosunu ekledim acilip kapanmasini.
ben lgs öğretmeniydim. bu haftasonu bitti çok şükürKızlar çalışan hamile var mı aranızda ben bu aralar çok zorlanmaya başladım sıcaklar bir yandan iş stresi bi yandan nasıl baş ediyorsunuz
7 kilo agirlifi, iyi gibi geldi bana , tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ,Ha tamam ben takilmiyor gibi gördüm çok guzelmis o zaman canım. Birde baksana belli ki hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?