- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Zaten elektrikli bir sey olmadigi icin markasi hic onemli degil bence. Linkini atabilirsen cok sevinirim
Ikinci el almak cok cok mantikli bana kalsa arabasini besigini bu tarz seyleri komple ikinci el alirim. Zaten cocuklar cok kisa sure kullaniyorlar ama esim asla istemiyor malesef o yuzden ucuz alternatif ariyorum.
Tesekkurler insallahHayırlıı olsun sağlıkla kullanın miniğinizlefiyatı ne kadar
Ben de tansiyonum çıktığı için tuz ve beyaz ekmek yasak malesef. Ama azıcık tuz atıyorum. Onu da bırakmalıyım bence, ayaklarım ve bileklerim anormal şişiyor20ye girmek üzereyim tuzu azaltmamı söyledi insülin direncinden çok aldım sanırım bundan sonra daha dikkatli olmalıyım
Senin bu yorumunu görüp gidip 320 tllik alışveriş yapmam, kargo bedava olsun diyeebebek hepsiburadada indirim varmış kızlar
gece gece bi alışveriş listesi yaptım ucuz ve elzem ürünlerden. ucuzdan pahalıya sıraladım daha 30 tl ye gelmemişken sepet 300 tl lik oldu
eşim de uyuyor. ona sürprizli bi alışveriş mi yapsam sayfayı kapatıp çıksam mı çok kararsızım
ya bizim araba bagajı çok ufak kalıyor. hatchback model.Tesekkurler insallah6bin babymallde.
kıızzzz bu nee ben 16 parça ürünle 330 tl ye ulaştım şu an ama her an sipariş vermeden kapatabilirimmSenin bu yorumunu görüp gidip 320 tllik alışveriş yapmam, kargo bedava olsun diye
Hay maşallah be ne aldın kız 16 parçakıızzzz bu nee ben 16 parça ürünle 330 tl ye ulaştım şu an ama her an sipariş vermeden kapatabilirimm
müslin örtüsü, battaniyesi, bi kaç parça kıyafet, çorap, tarak, tırnak makası, serum fizyolojik, süt kaşığı filan derken buraya geldikHay maşallah be ne aldın kız 16 parça
Bende de doğru düzgün hiçbir şey olmadığı İçin 3-5 tulum bir şey alayım çocuğuma dedim. Tırnak makası süt kaşığı falan hiiiiç aklıma bile gelmedimüslin örtüsü, battaniyesi, bi kaç parça kıyafet, çorap, tarak, tırnak makası, serum fizyolojik, süt kaşığı filan derken buraya geldik
ama iptal edebilirim de :)))))
yazık cocuuumun henüz doğru düzgün yenidoğan kıyafeti yok çok kararsızım yenidoğan kaç tane almalıyım0-3 ay bile cok az var elimde
sakin kalmaya çalışıyorum elim ayağıma dolanıyo düşündükçe ahhahaBende de doğru düzgün hiçbir şey olmadığı İçin 3-5 tulum bir şey alayım çocuğuma dedim. Tırnak makası süt kaşığı falan hiiiiç aklıma bile gelmedi
Epey tuzluymus hem ozel hem fark ... hangi ozel sigorta vardi sende.. bugun demir hayati inceledim titanyum gold vs bir suru cesidi hep fiyat artiyor 22 bin tl lere ozel sigorta cikiyor.. birde rica etsem muayeneye gittiginde sorman mumkun olurmu hasta yatis vs bolumune esler giriyormu diye..zahmet olmazsa seninde eşin girecekse.Merhaba canım. Muayene ücreti 700 küsür diye kalmış aklımda, benim özel sağlık sigortam ödüyor ama ben üstüne 297 TL daha Prof farkı veriyorum malesef
Biraz tuzlu ama İzzet bey çok iyidir ben kendisinden çok memnunum. Düşük sürüklerimi de onla geçirmiştim benim hikayemi baştan sona bildiği içim değiştirmek istemedim hiç.
Ben giriyor diye biliyorum ama açıkçası doğumu hiç konuşmadık şuan.
benim okudugum aramo terapi kitabinda yaziyordu ama simdi tekrar internettende baktim ilk semester icinmis ama bazilari tum hamilelik boyunca kullanmiyormus. 2013 oncesi arastirmalarda yaziyormus. Bendeki kitap da 90 lar basimi .Biraz önce nane yağı zararlı mı diye konuşmuşsunuz. Taze nane yiyorum ben her salatada, bir zararı var mıdır?
7 kilo agirlifi, iyi gibi geldi bana , tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ,
Bana o baya malzeme veren arkadasta bu markanin ilerde ikili cocuk tasiyabilen versiyonu vardi. o cok agir , 12-13 kilo civariydi yanlis hatirlamiyorsam ve kapaninca da cok yer kapliyordu. ben ondan istemedim.
O bana zaten yeni dogan araba koltugunu ve puset i vericekti. puset ona pahali modelle gelmisti zaten max 2-3 ay kullaniliyor bebek. o puset ve araba koltugunu kullanan 3. bebek olucak benim yavrum dusun yani
Bende hafif bir model olsun istedim .Daha hafif iyi markalarda var ama araba koltugu ve puset de hali hazirda oldugundan bu iyi olur diye dusundum
Biraz önce nane yağı zararlı mı diye konuşmuşsunuz. Taze nane yiyorum ben her salatada, bir zararı var mıdır?
Ben de tansiyonum çıktığı için tuz ve beyaz ekmek yasak malesef. Ama azıcık tuz atıyorum. Onu da bırakmalıyım bence, ayaklarım ve bileklerim anormal şişiyor
Dogumdan bellı süre sonra dönusuyor canımLierac kullanıyorum ama sanırım işe yaramıyor.
Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum
O kırmızılıklar beyaza dönüşmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?