2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım link atmayı bilmiyorum fotoğraf attım :)

ebebek hepsiburadada indirim varmış kızlar
gece gece bi alışveriş listesi yaptım ucuz ve elzem ürünlerden. ucuzdan pahalıya sıraladım daha 30 tl ye gelmemişken sepet 300 tl lik oldu
eşim de uyuyor. ona sürprizli bi alışveriş mi yapsam sayfayı kapatıp çıksam mı çok kararsızım

20ye girmek üzereyim tuzu azaltmamı söyledi insülin direncinden çok aldım sanırım bundan sonra daha dikkatli olmalıyım
Ben de tansiyonum çıktığı için tuz ve beyaz ekmek yasak malesef. Ama azıcık tuz atıyorum. Onu da bırakmalıyım bence, ayaklarım ve bileklerim anormal şişiyor

Biraz önce nane yağı zararlı mı diye konuşmuşsunuz. Taze nane yiyorum ben her salatada, bir zararı var mıdır?

Senin bu yorumunu görüp gidip 320 tllik alışveriş yapmam, kargo bedava olsun diye

Eklentiler

• 31D8D07B-A06A-4841-B833-8305BC3D4F94.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 83
Tesekkurler insallah 6bin babymallde.
ya bizim araba bagajı çok ufak kalıyor. hatchback model.
bu da katlanınca biraz büyük gibi
ben daha çok kabin tibi bebek arabası arıyorum ama içime sinen bulamadım.
hem biraz kaliteli olsun hem puset denilen 0-6 ay kullanıma uygun aparatı olsun filan derken bi türlü bulamıyorum :/
ha bi de ağırlığı 10 kg dan az olsun diye bakıyorum ama yook yok
ay bi de tekerlekler de çok ufak çoğu modelin napcez bilmem
doğana kadar alamayacağım herhalde

Hay maşallah be ne aldın kız 16 parça
müslin örtüsü, battaniyesi, bi kaç parça kıyafet, çorap, tarak, tırnak makası, serum fizyolojik, süt kaşığı filan derken buraya geldik
ama iptal edebilirim de :)))))
yazık cocuuumun henüz doğru düzgün yenidoğan kıyafeti yok çok kararsızım yenidoğan kaç tane almalıyım 0-3 ay bile cok az var elimde

Bende de doğru düzgün hiçbir şey olmadığı İçin 3-5 tulum bir şey alayım çocuğuma dedim. Tırnak makası süt kaşığı falan hiiiiç aklıma bile gelmedi

Bende de doğru düzgün hiçbir şey olmadığı İçin 3-5 tulum bir şey alayım çocuğuma dedim. Tırnak makası süt kaşığı falan hiiiiç aklıma bile gelmedi
sakin kalmaya çalışıyorum elim ayağıma dolanıyo düşündükçe ahhaha
neyse halledicez düzelicez inş bakıcaz çaresine

Epey tuzluymus hem ozel hem fark ... hangi ozel sigorta vardi sende.. bugun demir hayati inceledim titanyum gold vs bir suru cesidi hep fiyat artiyor 22 bin tl lere ozel sigorta cikiyor.. birde rica etsem muayeneye gittiginde sorman mumkun olurmu hasta yatis vs bolumune esler giriyormu diye..zahmet olmazsa seninde eşin girecekse.

Biraz önce nane yağı zararlı mı diye konuşmuşsunuz. Taze nane yiyorum ben her salatada, bir zararı var mıdır?
benim okudugum aramo terapi kitabinda yaziyordu ama simdi tekrar internettende baktim ilk semester icinmis ama bazilari tum hamilelik boyunca kullanmiyormus. 2013 oncesi arastirmalarda yaziyormus. Bendeki kitap da 90 lar basimi .

Simdi internette yazilanlari da eklim .

Taze nane zaten bende cok tuketiyorum.

Eklentiler

• 18410FC5-7AFD-4FAA-A546-6230C9B804F4.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 38

Ay sizin sisteme bayılıyorum yaa ben. Ne güzel temiz kullanıp elden ele dolaştırmak. Gerçekten bebekler her şeyi belli ay kullanıyor sonra kalıyor en güzelini yapıyorsunuz bebeklerin max 6-7 ay kullanacağı eşyalar için harcanan o paraları başka bir şeyde kullanmak en güzelş

Ben de tansiyonum çıktığı için tuz ve beyaz ekmek yasak malesef. Ama azıcık tuz atıyorum. Onu da bırakmalıyım bence, ayaklarım ve bileklerim anormal şişiyor

Ya benim tansiyonum normal cıkıyor ama ayaklarımda şişlik oluyor tuzda tğketmiyorum öyle aşırı. Sıcaklardan mı olmaya başladı ki

Of kızlar doktorun verdiği fitil donaxly die bir şey asla kaygan değil delirdim kullanan var mı becerebilen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…