Cnm bugün terliğim sıktı benimde son ay terlikleriniz olmayacak bile diyorlarYa benim tansiyonum normal cıkıyor ama ayaklarımda şişlik oluyor tuzda tğketmiyorum öyle aşırı. Sıcaklardan mı olmaya başladı ki
canım yapısını bilmiyorum o dediğin ilacın ama parmaklarınla ıslatıp denedin mi ?Of kızlar doktorun verdiği fitil donaxly die bir şey asla kaygan değil delirdim kullanan var mı becerebilen yani
Kırmızıyken krem sürülürse beyaza dönüşmez diye duymuştum ama bilemedim şimdiDogumdan bellı süre sonra dönusuyor canım
Hani antibiotikler var ya ağzına atınca tat bırakır beyaz öyle yapısı ıslatıp deneyim bidahaki sefere ter attım diğer fitiller hiç böyle değilcanım yapısını bilmiyorum o dediğin ilacın ama parmaklarınla ıslatıp denedin mi ?
progestan fitili bazen bu sekilde tutuyorum kayıyor kolayca.
Her türlü beyaza döner bir kere o kırmızı olursa doktorum dedi %50 gen %50 çaba varsa gende ancak biraz azaltabilirizKırmızıyken krem sürülürse beyaza dönüşmez diye duymuştum ama bilemedim şimdi
Genden geliyorsa boşuna sürmeyeyim o zaman çünkü tüm sülale çatlak göbekliHer türlü beyaza döner bir kere o kırmızı olursa doktorum dedi %50 gen %50 çaba varsa gende ancak biraz azaltabiliriz
Ay sizin sisteme bayılıyorum yaa ben. Ne güzel temiz kullanıp elden ele dolaştırmak. Gerçekten bebekler her şeyi belli ay kullanıyor sonra kalıyor en güzelini yapıyorsunuz bebeklerin max 6-7 ay kullanacağı eşyalar için harcanan o paraları başka bir şeyde kullanmak en güzelş
kiyafet zaten cok hediye gelir canim , insanlar artik altin fln takacak gucleri kalmadigi icin mecbur kiyafet tarzi seyler hediye alirlarocağa incir ağacını diktim bu gece :d
allahım aldıklarım yeter sanırım ya. daha da elbise gibi bi şey almadıkça kıyafet almam bebişe herhalde.
bi hastane çıkışı alırım isimli filan başka da yookdoğunca bakarız
Öyle deme bak ben hindistan cevizi yağı sürüyorum 50 tl al sür bizimkilerde harita gibi ama ben daha çatlamadım ama annemler hep 35 kilo almış ben daha 4,5 bence etkisi var biz bilinçsiz hamilelik yaşamıyoruz bırak pahalı kremleri migrosa git arifoğlunun kap hindistan cevizi yağını avcunda erit hemen sürGenden geliyorsa boşuna sürmeyeyim o zaman çünkü tüm sülale çatlak göbekli
katılıyorum cicili bicililer hediye gelebilirkiyafet zaten cok hediye gelir canim , insanlar artik altin fln takacak gucleri kalmadigi icin mecbur kiyafet tarzi seyler hediye alirlar
Ben daha hiçbir şey almadım biliyor musunocağa incir ağacını diktim bu gece :d
allahım aldıklarım yeter sanırım ya. daha da elbise gibi bi şey almadıkça kıyafet almam bebişe herhalde.
bi hastane çıkışı alırım isimli filan başka da yookdoğunca bakarız
Öyle yapıcam valla önceden kullanırdım bitince almadım artık. Lierac da bitince almam daha para tuzağı resmenÖyle deme bak ben hindistan cevizi yağı sürüyorum 50 tl al sür bizimkilerde harita gibi ama ben daha çatlamadım ama annemler hep 35 kilo almış ben daha 4,5 bence etkisi var biz bilinçsiz hamilelik yaşamıyoruz bırak pahalı kremleri migrosa git arifoğlunun kap hindistan cevizi yağını avcunda erit hemen sür
ben olayları akışına kolay kolay bırakamıyorumBen daha hiçbir şey almadım biliyor musun
Nasıl tutuyorum kendimi bilmiyorum alsında taşınma işlerim oldu onlar da yük olmasın dedim bir de ailem ısrarla siz hiçbir şey almayın biz alıcaz diyoelar öyle kaldı. Odasını alıcaz bi tek bir de kapı süsünü filan ben yaptırayım diyorum. Bir başlarsam devamı kötü gelecek tutuyorum kendimi
Sence ben akışına bırakır mıyımben olayları akışına kolay kolay bırakamıyorum
mesela bizimkiler dese tamam onlar alsın ama parasını versinler ben seçeyim ben bakayım tribindeyim
halbuki sal da şu beynin bi rahat etsin dimi ama yoook
annem hariç henüz bi şeyini alan yok, ona da ben a101 indirimi zamanı liste yaptım öyle aldı
ama en güzeli ya boşver kafan rahat olsun bak herkes tutacakmış bir şeylerin ucundan :)
helal kızSence ben akışına bırakır mıyım
Hepsinin linkini ben atıyorum tabii ki
Yelek tarzı şeyleri yapan birinden aldılar onların da fotosu geldi öyle beğendim bizimkiler biliyor beni riske atmazlar
Mesela ailemin yanına gidince çıkıp alıcaz çoğu şeyi ufak tefek şeyleri de ben alırım artık.
Eşimin ailesi hiçbir şey yapmıyor hediye bile getirmez o cimriler
Evet bundan sonra ederi kadar değerhelal kız
iyi iyi sevindim adınıza çok rahatlatır sizi.
boşver eş ailesini hiç takma bile kafana. herkes değer verdiği kadar değer görecek bu yılların ardından.
bu arada taşınmayı tamamen hallettiniz mi ?
ay zaten ilk bir sene full citcitlo body giyiyorlarmis cok alin diyorlarkatılıyorum cicili bicililer hediye gelebilir
ben daha cok ilk doğduğunda gece yatarken giydirmelik uzun kollu tulumlar, 2 takım 3lü set, bi kaç çıtçıtlı zzıbın aldım başlangıç için. ev zaten normalde soğuk, sonbahar akşamı da serin olur filan riske atamadım.
Çok maşallah kızEvet bundan sonra ederi kadar değer
Aslında aileme çok bişey bırakmak istemezdik eşimde istemiyordu baya borca girdik ev aldık diye kim ne alsa şu an kabulümüz
Ya toplamayı çok güzel yaptık birlikte kendimi çok yormamaya çalıştım açmayı da öyle yapacaktık eşimle yine ama bu damar meselesi filan çıkınca eşim yaptırmadı bişey kendim yapıcam dedi. Evi taşıdılar öyle duruyor eşim yapacak yavaş yavaş ben ailemin yanına gidecem. Şu an geçici annemlerin evi var burda dayalı döşeli burda kalıyoruz. Döndüğüm zaman temiz düzenli evime geçicem inşallah
Aynen en kullanışlısı da onlar olur yaay zaten ilk bir sene full citcitlo body giyiyorlarmis cok alin diyorlaryavrum gunde 8 kere altina yaptigindan napsin
Allahin emri ya , kesin yasicazÇok maşallah kız
Eşine de maşallah diyeyim
Allah hayırlısıyla borcunuzu ödemeyi nasip etsin. biz de ev almaya niyetlendik ama zamanla imkansız bir hayale dönüştü.
Hadi inşallah bakalım bu süreçte büyük kolaylık olmuş sana
Aynen en kullanışlısı da onlar olur ya
İnş kaka taşma olayı yaşamayız 5-6şart çıtçıtlısı var kuzumun 3 er bedenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?