2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorarım canım tabi, kontrolüm Haziran 24’te. O zamana kadar geç olur dersen istersen sen de arayabilirsin, ben sorunca yazarım buraya da. Sigorta bilgilerini yazıyorum özelden.

Ben burayı düşünemiyorum ay kaka şuu renk günde kaç kere yaptı çişi şöyle benimki dönmeye başladı aaa benimki neden yapmıyor tam komedi oluruz hele ilk anne olanlar
sadece soru sorup gidenlerimiz de çoğalır. yine biz kalırız başbaşa neyseki minik de olsa bi kalabalığız

baston tipi gibi degil canim. onlar cok kalitesiz .
Buna gene araba koltugu ve puset ( duz yatak yenidogan ) gibi malzemeler takiliyor. Videosunu ekledim acilip kapanmasini.

Harika görünüyor canım. Sürüşü nasıl acaba bebeği çok sallar mı? Sen nereden bakmıştın? ve Ne kadar acaba? Ben geçen hafta sonu Opera dan baktım. hiç birine bayılmadım. Adam dedi ki bebek ve sürüş rahatlığı istiyorsanız ağır olması kaçınılmaz. Başka yerlere de bakalım dedik. Orda fiyatlar 12- 15 hatta bugaboo fox diye bi araba vardı 25 bin dedi.

Çok güzel gözüküyor bence iyi olmuş gerçekten o puset ne kadar kullanılacak ki . Hayırla saglikla kullansın inşallah miniğin

canım allahım yüzünde gülücüklerle çıkmanı nasip etsin inşallah çok çok güzel geçer

R Rad__ çıkmadı sanırım henüzz :)
Ayy evet onun da bugün inşallah o da sağlıklı güzel haberler alır da gelir bence doktor tek damarı gormemisti inşallah sağlıkla sonuçlansin hepimizin ki

Bu mesajı ben mi yazmışım diye okudum. Aynenn ya hislerime tercüman olmuşsun. Hangi araba acaba bizi bekleyen Bu kadar insan hepsi yanlış tercih yapmış olamaz diye düşünüyorum.

Bu mesajı ben mi yazmışım diye okudum. Aynenn ya hislerime tercüman olmuşsun. Hangi araba acaba bizi bekleyen Bu kadar insan hepsi yanlış tercih yapmış olamaz diye düşünüyorum.
sorma bir de herkes bi şekilde memnun arabasından haliyle
yani çok nadir bu araba kötü diyenler de.
napıcam hiç bilmiyorum böyle giderse gerçekten alamayacağım çünkü arabaya sığması ilk öncelik
haftasonu mini bi tatile çıktık bagajda yer kalmadı mesela bebek olsaydı eyvah

Ayy ne kadar pahali hersey
Bende hastane cikisi falan hep ablamlara hediye vs gelmis hic kullanilmamis markali kutular var hicbirini aldirmadi ablam zibin vs az para degiller

Ates olcer krem.alicam bende sade

Allah hayırlı sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…