Sorarım canım tabi, kontrolüm Haziran 24’te. O zamana kadar geç olur dersen istersen sen de arayabilirsin, ben sorunca yazarım buraya da. Sigorta bilgilerini yazıyorum özelden.Epey tuzluymus hem ozel hem fark ... hangi ozel sigorta vardi sende.. bugun demir hayati inceledim titanyum gold vs bir suru cesidi hep fiyat artiyor 22 bin tl lere ozel sigorta cikiyor.. birde rica etsem muayeneye gittiginde sorman mumkun olurmu hasta yatis vs bolumune esler giriyormu diye..zahmet olmazsa seninde eşin girecekse.
neyse yeter ki vaktiyle sağlıklı doğsun da anasını uğraştırsın sorun yokAllahin emri ya , kesin yasicaz
hepimiz birer kaka uzmani olucaz , renginden kivamina kdarneyse yeter ki vaktiyle sağlıklı doğsun da anasını uğraştırsın sorun yok
derdimiz kıyafet olsun beyaaa
Ben burayı düşünemiyorum ay kaka şuu renk günde kaç kere yaptı çişi şöyle benimki dönmeye başladı aaa benimki neden yapmıyor tam komedi oluruz hele ilk anne olanlarhepimiz birer kaka uzmani olucaz , renginden kivamina kdar
sadece soru sorup gidenlerimiz de çoğalır. yine biz kalırız başbaşaBen burayı düşünemiyorum ay kaka şuu renk günde kaç kere yaptı çişi şöyle benimki dönmeye başladı aaa benimki neden yapmıyor tam komedi oluruz hele ilk anne olanlar
Harika görünüyor canım. Sürüşü nasıl acaba bebeği çok sallar mı? Sen nereden bakmıştın? ve Ne kadar acaba? Ben geçen hafta sonu Opera dan baktım. hiç birine bayılmadım. Adam dedi ki bebek ve sürüş rahatlığı istiyorsanız ağır olması kaçınılmaz. Başka yerlere de bakalım dedik. Orda fiyatlar 12- 15 hatta bugaboo fox diye bi araba vardı 25 bin dedi.baston tipi gibi degil canim. onlar cok kalitesiz .
Buna gene araba koltugu ve puset ( duz yatak yenidogan ) gibi malzemeler takiliyor. Videosunu ekledim acilip kapanmasini.
Bunların babybjörnden ne farkı olabilir çok basit bi mekanizma gibi görünüyor. 4 5 bin vermeye gerçekten gerek var mı? Verenler neden veriyor bi aydınlatın cahil yeni anneyi
Önünde baybjörn yazması olabilirBunların babybjörnden ne farkı olabilir çok basit bi mekanizma gibi görünüyor. 4 5 bin vermeye gerçekten gerek var mı? Verenler neden veriyor bi aydınlatın cahil yeni anneyi
Çok güzel gözüküyor bence iyi olmuş gerçekten o puset ne kadar kullanılacak ki . Hayırla saglikla kullansın inşallah miniğin7 kilo agirlifi, iyi gibi geldi bana , tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi ,
Bana o baya malzeme veren arkadasta bu markanin ilerde ikili cocuk tasiyabilen versiyonu vardi. o cok agir , 12-13 kilo civariydi yanlis hatirlamiyorsam ve kapaninca da cok yer kapliyordu. ben ondan istemedim.
O bana zaten yeni dogan araba koltugunu ve puset i vericekti. puset ona pahali modelle gelmisti zaten max 2-3 ay kullaniliyor bebek. o puset ve araba koltugunu kullanan 3. bebek olucak benim yavrum dusun yani
Bende hafif bir model olsun istedim .Daha hafif iyi markalarda var ama araba koltugu ve puset de hali hazirda oldugundan bu iyi olur diye dusundum
Bu mesajı ben mi yazmışım diye okudum. Aynenn ya hislerime tercüman olmuşsun. Hangi araba acaba bizi bekleyenya bizim araba bagajı çok ufak kalıyor. hatchback model.
bu da katlanınca biraz büyük gibi
ben daha çok kabin tibi bebek arabası arıyorum ama içime sinen bulamadım.
hem biraz kaliteli olsun hem puset denilen 0-6 ay kullanıma uygun aparatı olsun filan derken bi türlü bulamıyorum :/
ha bi de ağırlığı 10 kg dan az olsun diye bakıyorum ama yook yok
ay bi de tekerlekler de çok ufak çoğu modelin napcez bilmem
doğana kadar alamayacağım herhalde
inşallah canım benim çok çok amin diyorumAyy evet onun da bugün inşallah o da sağlıklı güzel haberler alır da gelir bence doktor tek damarı gormemisti inşallah sağlıkla sonuçlansin hepimizin ki
sorma bir de herkes bi şekilde memnun arabasından haliyleBu mesajı ben mi yazmışım diye okudum. Aynenn ya hislerime tercüman olmuşsun. Hangi araba acaba bizi bekleyenBu kadar insan hepsi yanlış tercih yapmış olamaz diye düşünüyorum.
Kızlar ayrıntılı ultrason a gireceğim lütfen bana dua edin olur mu ?
Bekliyoruz güzel sonuclarla gelKızlar ayrıntılı ultrason a gireceğim lütfen bana dua edin olur mu ?
Ayy ne kadar pahali herseyDün e bebekten ilk alışverişimi yaptım 800 TL tuttu
0-3 ay için 6-7 parça aldım zıbın tulum hastane çıkışı müslin örtü vs ateş ölçer şampuan pişik kremi emzik suluk
0-3 ay için ince battaniye alacağıö başka bişey almayı düşünmüyorum bol bol hediye de geliyor
Dün e bebekten ilk alışverişimi yaptım 800 TL tuttu
0-3 ay için 6-7 parça aldım zıbın tulum hastane çıkışı müslin örtü vs ateş ölçer şampuan pişik kremi emzik suluk
0-3 ay için ince battaniye alacağıö başka bişey almayı düşünmüyorum bol bol hediye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?