Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)Dün e bebekten ilk alışverişimi yaptım 800 TL tuttu
0-3 ay için 6-7 parça aldım zıbın tulum hastane çıkışı müslin örtü vs ateş ölçer şampuan pişik kremi emzik suluk
0-3 ay için ince battaniye alacağıö başka bişey almayı düşünmüyorum bol bol hediye de geliyor
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)
Ben de boş geçmedim gece 700 de benimkiler tutmuşhala eksik miyiz hiiç emin değilim hayırlısı
Bebek arabası mıeksik bitmez ama gelende çok oluyor.. bende geçen eşime bez alalım koyalım dedim yok artık dedi
2. ama oğlumdan kalma pek birşey yok hepsini dağıtmıştımgereksiz bir rahatlık var.. sadece bebek arabasını aldım pusetiyle vs. onuda arkadaşım satıyormuş yabancıya gitmesin dedikte aldık
Demirleri babybjörn kadar kalın değil yani malzamesi bi tık daha kötü ama idarede edilir neden edilmesinBunların babybjörnden ne farkı olabilir çok basit bi mekanizma gibi görünüyor. 4 5 bin vermeye gerçekten gerek var mı? Verenler neden veriyor bi aydınlatın cahil yeni anneyi
Ah kuzum insallah harika cok güzel geçer güzel haberlerle yaz bizeKızlar ayrıntılı ultrason a gireceğim lütfen bana dua edin olur mu ?
Güzel günlerde sağlıkla kullanın :)Dün e bebekten ilk alışverişimi yaptım 800 TL tuttu
0-3 ay için 6-7 parça aldım zıbın tulum hastane çıkışı müslin örtü vs ateş ölçer şampuan pişik kremi emzik suluk
0-3 ay için ince battaniye alacağıö başka bişey almayı düşünmüyorum bol bol hediye de geliyor
Bebek arabası mıneyse düşünmicem düşünmicemmmmm
Bize çok gelecek mi emin değilim ya gelirse de daha çok elbise tarzı geleceğini tahmin ettiğimden tamamen ev uyku kıyafeti gibi seçtim cicili bicili girişmedim hiç :))
Yeni aldıklarım da gelsin ay ay ayırıp foto çekeceğim paylaşıp fikir alıcam sizlerden :) gerçekten hiç bilmiyorum kıyafet konusunu :)
Sizdeki rahatlık deneyimden gelen rahatlık bence
Geçen kucağıma 4-5 aylık Bebiş aldım duruyordu güzelce.
Ağlamaya başlayacak gibi oldu nasıl susturacağım şaşırdım o kadar telaş yaptım kisoruyorum annesine şimdi ne yapmak gerekiyor diye
Pış pış yap diyoro kadar uzağım konuya ben en fazla kedi anasıydım
Eşimde diyor siz hala o grupla görüşüyor musunuz diye bende evet cınım dedim vayy dedisadece soru sorup gidenlerimiz de çoğalır. yine biz kalırız başbaşaneyseki minik de olsa bi kalabalığız
ben Kanada dayim canim, bu V2 modeli yeniymis , temmuzda magazaara gelicekmis o yuzden deneyemedim. bir eski modelini denedim , o guzeldi zaten sehir icinde kullanacagim icin bir sorun olmaz diye dusunuyorum.Harika görünüyor canım. Sürüşü nasıl acaba bebeği çok sallar mı? Sen nereden bakmıştın? ve Ne kadar acaba? Ben geçen hafta sonu Opera dan baktım. hiç birine bayılmadım. Adam dedi ki bebek ve sürüş rahatlığı istiyorsanız ağır olması kaçınılmaz. Başka yerlere de bakalım dedik. Orda fiyatlar 12- 15 hatta bugaboo fox diye bi araba vardı 25 bin dedi.
2-3 ay max kullanabilir canim . Oda zaten kis ayinda dogacak , kullanir mi o bile mechulÇok güzel gözüküyor bence iyi olmuş gerçekten o puset ne kadar kullanılacak ki . Hayırla saglikla kullansın inşallah miniğin
duarim seninle kuzum , guzel haberlerle geliceksin burayaKızlar ayrıntılı ultrason a gireceğim lütfen bana dua edin olur mu ?
sen ben misin acabaaBana pek hediye kıyafet geleceğini düşünmüyorum kendi adıma :)
Ben hastane çıkışını kulaklıklı bir model var ondan yaptıracağım internette görmüştüm.
Birkaç tane kafama göre kıyafet aldım ama ilk zaman için çok stok yapmaya gerek yok bence.
İlk zaman bebek bakımı ile alakalı sıkıntı yaşayacağız bilmiyoruz öğreneceğiz, deneyimlerle bebeğimizin dilinden sadece biz anlayacağız :)
Bebek arabaları fiyatlar ah ah...
canım genelde magnezyum takviyesi başlatıyorlar onun için.kızlar geceleri bacağıma kramp giriyor bir haftadır, sizde de oluyor mu? çaresi var mı?
benim eşim de burada bi kaç kişiye aşina. arada soruyor ne oldu durumları diye:) sıpa ilgilenince hoşuma gidiyorEşimde diyor siz hala o grupla görüşüyor musunuz diye bende evet cınım dedim vayy dedibazılarınızdan bahsediyorum benzer durumlar olanlardan oda soruyor onlar ne yaptı şunlar ne yaptı diye
Çok pahalı gerçekten neyse ki ilk çocukta bebek arabası beşik anakıcağı vs var en çok onlar pahalı alacakların Allah yardımcısı olsunAyy ne kadar pahali hersey
Bende hastane cikisi falan hep ablamlara hediye vs gelmis hic kullanilmamis markali kutular var hicbirini aldirmadi ablam zibin vs az para degiller
Ates olcer krem.alicam bende sade
Ben henüz kullanmadım iyi veya kötü diyemem ama aynı özelliklerde aramışızsorma bir de herkes bi şekilde memnun arabasından haliyle
yani çok nadir bu araba kötü diyenler de.
napıcam hiç bilmiyorum böyle giderse gerçekten alamayacağım çünkü arabaya sığması ilk öncelik
haftasonu mini bi tatile çıktık bagajda yer kalmadı mesela bebek olsaydı eyvah
Kızlar çıktım anca yazabildim
Etiket yapacaktım unuttum burdan yapayımKızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
çok şükür be. gözlerim nasıl doldu. 1 haftada ne kadar büyümüş sen dikkat edince annesi.Kızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
baktım şimdi güzel e bebekte tükenmiş hepsiburada aşırı fiyat şişirmiş. siz kaça almıştınız ?Ben henüz kullanmadım iyi veya kötü diyemem ama aynı özelliklerde aramışızBagi neo modeline bir bakabilirsin. toplam 9 kg dı yanlış hatırlamıyorsam tek elle katlanabiliyor ve ufacık oluyor.
Ay eşim senin kopyan diyor ben de kendime benzettim hele burnuçok şükür be. gözlerim nasıl doldu. 1 haftada ne kadar büyümüş sen dikkat edince annesi.
moralini de yüksek tut kendine dikkat et yeter bebişe
maşallah kuzucuğa kime benziyor sence
Canım mesajını yeni gördüm çok teşekkür ederim.Ohh kuzum, gordun mu bak hersey yolunda cok sukur
Sen ceviz, avokado, hurma , muz gibi besin degeri yuksek yiyecekleri rutinine ekle , gerekli kiloyuda alir yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?