güzel kız anasına benzeyecek demek kiiiiAy eşim senin kopyan diyor ben de kendime benzettim hele burnu
Ablam görümceme benzetti az öncegüzel kız anasına benzeyecek demek kiiii
Maşallah kuzum benim.Kızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
sus sus o benim de korkulu rüyamAblam görümceme benzetti az önce
Güzel günlerde kullan canım benim.bu arada size fikir olması için gecelik pijama takımı alışverişinden bahsedicem.
deneyimli analar pas geçebilir
boyum yaklaşık 156 filan. bu ikisi tam dizimde oluyor.Gecelik - LC WAIKIKI - 229,99 TL
LCW DREAM Gri U Yaka Kısa Kollu Emzirme Özellikli Baskılı Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1GO95Z8-LFYwww.lcwaikiki.com
ben hastanede gelen giden olursa rahat takılırım, evde de balkona çıkmak istersem zorlanmayayım, üstüme bir şey almaya uğraşmayayım diye düşünerek bu sekilde aldım.
sabahlık zaten hiç kullanabildiğim bi şey değil.
emzirme için çıtçıtları biraz sert sadece ama başta sert yaparsanız yırtılma ihtimali olabilir. birinin çıtçıtı metal birinin plastik belli oluyor zaten fotoğraftan.
lcw kuponu geliyor biliyorsunuz onunla 50şer tl ye geldi yaklaşık olarak.
normalde s giyiyordum yine s beden aldım. gayet yeterli bolluktalar düşünürseniz.
bir de
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/kadin/Pijama-Takim/5185118/1681980
bu ürünü lcw outlet mağazasından 150 ye aldım. kumaşı çok güzel. S beden almama rağmen karın bölgesi bayaa büyük. çevrenizde outlet mağazaları varsa defosuz sıkıntısız ürünleri bile çok daha uyguna bulabilirsiniz.
yine https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pijama-Takim/5640447/2306735
bu ürünü de outlet mağazasından aldım 80 tl ye. kumaşı yumuşak ama çok çok ince değil. evler sıcaksa kışın rahat kullanılır.
karın yavaşça indikçe giymesi rahat olur diye düşünüyorum, normalde hamile ürünü değil.
ekim ayından sonra emzirmede kullanması rahat olacak gömlek model uzun kollu pijama-geceliğe ihtiyacım vardı o sebeple düşündüm.
ben puset ekstra aldım aparatları var uyumlu pusetler takılabiliyor. Biz babymall dan işte 2 ay önce aldık 5300 dü fiyatı ama 4100e geldi 1200 TL de kupon vermişlerdi.baktım şimdi güzel e bebekte tükenmiş hepsiburada aşırı fiyat şişirmiş. siz kaça almıştınız ?
bu arabalarda tek düşündüren şey puset mi anakucağı mı ne denen şeyin olmaması işte :/ ama bi yandan diyorum ki kışa denk geliyoruz verimli de kullanamayız onu zaten.
Ohh nasil guzel haberKızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
puset valla bana arkadas vermese dusunmezdim . arabaniz varsa , yeni dogan araba koltugu bence daha onemli. tek basina baya pahali oluyorlarbaktım şimdi güzel e bebekte tükenmiş hepsiburada aşırı fiyat şişirmiş. siz kaça almıştınız ?
bu arabalarda tek düşündüren şey puset mi anakucağı mı ne denen şeyin olmaması işte :/ ama bi yandan diyorum ki kışa denk geliyoruz verimli de kullanamayız onu zaten.
evet birde kabizlik sorunumuz varCanım mesajını yeni gördüm çok teşekkür ederim.
Muzu arada yiyorum ama kabızlık yapar diye hep uzak duruyordum. Eskiden de kendime bakıyordum ama daha da dikkat edeceğim artık.
ahahaAblam görümceme benzetti az önce
Başka çocuk büyütülmicekse bence yeterliDemirleri babybjörn kadar kalın değil yani malzamesi bi tık daha kötü ama idarede edilir neden edilmesin
sağol şekerimGüzel günlerde kullan canım benim.
puset tam olarak hangi model aldınız bulamadım ben.ben puset ekstra aldım aparatları var uyumlu pusetler takılabiliyor. Biz babymall dan işte 2 ay önce aldık 5300 dü fiyatı ama 4100e geldi 1200 TL de kupon vermişlerdi.
kuzum ayrı oto koltuğu almayı düşünüyoruz eşimle de aynı fikirdeyiz o konuda riske girmeyeceğim :)puset valla bana arkadas vermese dusunmezdim . arabaniz varsa , yeni dogan araba koltugu bence daha onemli. tek basina baya pahali oluyorlar
Fazla korkunun sonu o korkuyu daha çok çağırmaktır demişler R Rad__sus sus o benim de korkulu rüyam
bi de biz taamamen 2 zıt tipiz inşallah bana benzer. ona benzerse yok ya filan da diyemem
aman el kadar bebenin nesi benzeeyecek diyeyim de az önceki lafımı yutayım
Sağlıklı olsun yeter :) Tombul olmasında gözüm yok :)evet birde kabizlik sorunumuz varcok haklisin . eminim ki tombalak bir yavrun olacak
10lu musen ben misin acabaa
hastane çıkışı ile alakalı hiç fikrim yok 1 aydan önce almam herhalde onu :) kaçlı yaptırmayı düşünüyorsun 10 lu düşündüm başta ama fazla mı gereksiz olur bilemedim :)
Merhaba bende süt ictm sonrada turşu yedim aradan 1 saat falan geçmişti ama Acaba bı sorun yaratır mı korkuyormBu aserdigim en duzgun sey aslindagecen aksam ekmek uzerine cikolata onun uzerine tursu salatalik onun uzerine bal akitip yedim yazarken bile ireniyorum ama napiyim o an onu istiyorum iste beni goren zavalli esim ne yiyosun sen oyle at onu zehirlenicen dedi
Magnezyum takviyesi alabilirsiniz.kızlar geceleri bacağıma kramp giriyor bir haftadır, sizde de oluyor mu? çaresi var mı?
Avionaut Kite 0-13 olan modeli aldık. Bebek arabasına uyumlu oluyor zaten arabanın yanında puset takmak için aparatları da veriyorlardı :)sağol şekerim
puset tam olarak hangi model aldınız bulamadım ben.
temmuzda indirim olcak diyorlar onu bekleyelim bari en iyisi.
kuzum ayrı oto koltuğu almayı düşünüyoruz eşimle de aynı fikirdeyiz o konuda riske girmeyeceğim :)
gerekirse bebek arabasını dandik alırız ama oto koltuğunda hem rahatlık hem güvenlik çok mühim.
Bebek arabası mıneyse düşünmicem düşünmicemmmmm
Bize çok gelecek mi emin değilim ya gelirse de daha çok elbise tarzı geleceğini tahmin ettiğimden tamamen ev uyku kıyafeti gibi seçtim cicili bicili girişmedim hiç :))
Yeni aldıklarım da gelsin ay ay ayırıp foto çekeceğim paylaşıp fikir alıcam sizlerden :) gerçekten hiç bilmiyorum kıyafet konusunu :)
Sizdeki rahatlık deneyimden gelen rahatlık bence
Geçen kucağıma 4-5 aylık Bebiş aldım duruyordu güzelce.
Ağlamaya başlayacak gibi oldu nasıl susturacağım şaşırdım o kadar telaş yaptım kisoruyorum annesine şimdi ne yapmak gerekiyor diye
Pış pış yap diyoro kadar uzağım konuya ben en fazla kedi anasıydım
magnezyum eksikliğinden oluyor canım genelde.. badem yiyebilirsin mız tüketebilirsin bide madensuyukızlar geceleri bacağıma kramp giriyor bir haftadır, sizde de oluyor mu? çaresi var mı?
Teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberler verelim artık yeter yaniMaşallah kuzum benim.Kilosu da ne güzel artmış. Çok sevindim tatlım. Sevincin daim olsun.
Aynı durumdayız senle. O tuhaf sıkışmışlık hissine kapılıyorum bazen. Bir taraftan da bütün doğum yapanlar bu döneme en güzel dönem diyorlar, hamileliğin tadını çıkaracakmışız. Çıkaramadan bitecek sanırım :)Şimdi kızlar son bi kontrol yapalım. Bize bebek arabası + Araba koltuğu + Puset + Ana kucağı mı lazım???
Bazı arabaların içinden port bebe de çıkıyor o lazım bişi mi? Ne kadar zormuş yaa kendimi gerçekten dağda ayılar tarafından büyütülmüş Hanzo olarak hissediyorumGerçekten hiçbir fikrim yok. aparatları oluyor bide biri birine takılıyormuş. onlar hakkında bilginiz var mı? Mağazalara girince en ufak her şeye elzem ihtiyaç diyorlar.
Eşime de benzemiş olsa dicem hani ablasına da çekti ama tamamen kendime ve abime benzettim hele burnusus sus o benim de korkulu rüyam
bi de biz taamamen 2 zıt tipiz inşallah bana benzer. ona benzerse yok ya filan da diyemem
aman el kadar bebenin nesi benzeeyecek diyeyim de az önceki lafımı yutayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?