Sağol canımOhh nasil guzel haberBen zaten birsey cikmayacagini dusundugumu soylemistim , oyle olmasina da cok sevindim masallh nasil net belli yuzu gozu herseyi
puset valla bana arkadas vermese dusunmezdim . arabaniz varsa , yeni dogan araba koltugu bence daha onemli. tek basina baya pahali oluyorlar
evet birde kabizlik sorunumuz varcok haklisin . eminim ki tombalak bir yavrun olacak
ahaha
ben kizimin boyunun gorunceme benzemesini isterim sahsen
5 li yeterli oluyor eldiven penye battaniye şapka zıbın ve alt üst birde 10 lu da ekstra ne oluyor ki10lu muO nasıl oluyor ki?
Benim dediğim üstünde ismi yazanlardan.
Ben de acele etmeyeceğim hastane çıkışı için gerçi.
Yani doğru diyorsun, her kız çocuğu halasına benzeyecek diye bişey yok. Ben de anneme benziyorum aynı senin durumun gibi.Bu burnu görünce rahatladım biraz hem ben de halama çekmedim ki anneme çektim o da bana çekecek yani inşallah
Kalkıp görümcemi sevip altını almak da zoruma gider nolur benzemesin
içinde bi sürü şey var işte battaniyesine kadar10lu muO nasıl oluyor ki?
Benim dediğim üstünde ismi yazanlardan.
Ben de acele etmeyeceğim hastane çıkışı için gerçi.
bazılarının o aparatları da ayrı satılıyor onlardan uzak durŞimdi kızlar son bi kontrol yapalım. Bize bebek arabası + Araba koltuğu + Puset + Ana kucağı mı lazım???
Bazı arabaların içinden port bebe de çıkıyor o lazım bişi mi? Ne kadar zormuş yaa kendimi gerçekten dağda ayılar tarafından büyütülmüş Hanzo olarak hissediyorumGerçekten hiçbir fikrim yok. aparatları oluyor bide biri birine takılıyormuş. onlar hakkında bilginiz var mı? Mağazalara girince en ufak her şeye elzem ihtiyaç diyorlar.
bi bakayım ben de ona :) sağolasın canımAvionaut Kite 0-13 olan modeli aldık. Bebek arabasına uyumlu oluyor zaten arabanın yanında puset takmak için aparatları da veriyorlardı :)
hadi inşallah vallahi :)Hep derler 10 çocuk büyütmüş gibi oluyorsun kendi çocuğunu kucağına alınca diye.. Rahatlıkla alılırsın canım hiç tasa etme.. Benim 2. ama 8 yaşını doldurdu herşey en baştan başlayacak.. hayırlısı bakalım
hepimiz benzer hisleri paylaşıyoruzAynı durumdayız senle. O tuhaf sıkışmışlık hissine kapılıyorum bazen. Bir taraftan da bütün doğum yapanlar bu döneme en güzel dönem diyorlar, hamileliğin tadını çıkaracakmışız. Çıkaramadan bitecek sanırım :)
tamam ben ikna oldum sıra sendeEşime de benzemiş olsa dicem hani ablasına da çekti ama tamamen kendime ve abime benzettim hele burnu
Eşimde bana benzetti hem ablasına benzetmedi ki
Yanaklı olacak belli aynı ben onlar düz suratlı
Çok teşekkür ederim canımcımBak gördün mü çok şükür birşey yok canım
içinde bi sürü şey var işte battaniyesine kadar
bi bak bence
bazılarının o aparatları da ayrı satılıyor onlardan uzak dur
servet düşmanı onlar
portbebe de çok elzem değil bence yaaa puset varsa yani.
bi bakayım ben de ona :) sağolasın canım
ya bu puseti sırt bebeyi rahat rahat bebek arabasında taşımak için istiyorum
hadi inşallah vallahi :)
kendime güvenim tam aslında ama soru bilmediğim kısımdan geldi
sınav gününe kadar tam gaz çalışmaya çalışıyorum gibi hissediyorum
hepimiz benzer hisleri paylaşıyoruz
endişelerden tadını çıkaramadık şimdi bu telaşlar başladı
doğan büyüyor diyip çok düşünmesek mi
tamam ben ikna oldum sıra sende
İnternet sitelerine alışveriş mağazalarına girince inanılmaz karışıyorum aynen dediğin gibi sıkışmışlık hissi. sonra da amaaan boşver hamileliğin tadını çıkar bebek arabasını sonra da alırsın bi kaç parça al ihtiyaçları diyorum. Sonra bebek arabası araba koltuğu takım olarak satılanların da olduğu aklıma geliyor sonra tekrar bi sıkışmışlık hissi geliyor böyle bi döngüAynı durumdayız senle. O tuhaf sıkışmışlık hissine kapılıyorum bazen. Bir taraftan da bütün doğum yapanlar bu döneme en güzel dönem diyorlar, hamileliğin tadını çıkaracakmışız. Çıkaramadan bitecek sanırım :)
Bana birinin bunu al bunu alma diyerek kontrolü lazım
O zaman üstümüze vesikalık atmalısın
Çok teşekkür ederim :)Hep derler 10 çocuk büyütmüş gibi oluyorsun kendi çocuğunu kucağına alınca diye.. Rahatlıkla alılırsın canım hiç tasa etme.. Benim 2. ama 8 yaşını doldurdu herşey en baştan başlayacak.. hayırlısı bakalım
magnezyum eksikliğinden oluyor canım genelde.. badem yiyebilirsin mız tüketebilirsin bide madensuyu
Şimdi kızlar son bi kontrol yapalım. Bize bebek arabası + Araba koltuğu + Puset + Ana kucağı mı lazım???
Bazı arabaların içinden port bebe de çıkıyor o lazım bişi mi? Ne kadar zormuş yaa kendimi gerçekten dağda ayılar tarafından büyütülmüş Hanzo olarak hissediyorumGerçekten hiçbir fikrim yok. aparatları oluyor bide biri birine takılıyormuş. onlar hakkında bilginiz var mı? Mağazalara girince en ufak her şeye elzem ihtiyaç diyorlar.
Evet pratiklik her zaman daha çok tavsiye ediliyor. Araba koltuğuna yatırım yapalım.ben kabin tip bebek arabası düşünüyorum baston diye de geçiyor, yanına bir de anakucağı alırım. travel sistemler çok kaba bagajımızda o kadar yer malesef ki yok. çok şık duruyor ama yer kaplıyor. ana kucağı oto koltuğu olarak da kullanılıyor bir süre, büyüyünce de oto koltuğu alınır diye düşündüm.
Kabin ile baston tipi aynı şey değil.ben kabin tip bebek arabası düşünüyorum baston diye de geçiyor, yanına bir de anakucağı alırım. travel sistemler çok kaba bagajımızda o kadar yer malesef ki yok. çok şık duruyor ama yer kaplıyor. ana kucağı oto koltuğu olarak da kullanılıyor bir süre, büyüyünce de oto koltuğu alınır diye düşündüm.
Maşallah canım!
Aslında bende kışın doğacağı için almadım ilk zaten kullanılmayacak diye ama sonra kardeşim lazım oluyor araç koltuğu alana kadar onunla idare edersiniz dedi (Araç koltuğu 0-36 ay olanlarda Adac lı model yoktu) o yüzden hatta dolap uygulamasından aldım 300 TL ye. Pandemiye denk gelmiş bebekleri hiç kullanmamışlar. Puseti dolaptan filanda bakabilirsin bence
içinde bi sürü şey var işte battaniyesine kadar
bi bak bence
bazılarının o aparatları da ayrı satılıyor onlardan uzak dur
servet düşmanı onlar
portbebe de çok elzem değil bence yaaa puset varsa yani.
bi bakayım ben de ona :) sağolasın canım
ya bu puseti sırt bebeyi rahat rahat bebek arabasında taşımak için istiyorum
hadi inşallah vallahi :)
kendime güvenim tam aslında ama soru bilmediğim kısımdan geldi
sınav gününe kadar tam gaz çalışmaya çalışıyorum gibi hissediyorum
hepimiz benzer hisleri paylaşıyoruz
endişelerden tadını çıkaramadık şimdi bu telaşlar başladı
doğan büyüyor diyip çok düşünmesek mi
tamam ben ikna oldum sıra sende
Güzel günlerde kullanın inşallah sağlık sıhhatle.Bizim fındığın arabası da bu gezerken eşim hadi bakalım dedi 2100 TL’ye aldık katlandığında küçücük oluyor arka tekerleri bagaja sığmazsa çıkartılıp takılıyor puseti oto koltuğu gibi kullanıcaz tek elle sürülebilmesi muhteşem benim için ilk ona baktım
Çok teşekkür ederim amin inşAllahGüzel günlerde kullanın inşallah sağlık sıhhatle.
Size gulen bir Almila atıyorum
O zaman üstümüze vesikalık atmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?