2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım

Ben hiçbir şeyi benzesin istemem boyu da bana çeksin ben daha uzunum güzelim tatlıyım

Fazla korkunun sonu o korkuyu daha çok çağırmaktır demişler R Rad__ bu sözüm sana da.
İyi düşünün iyi olsun
Bu burnu görünce rahatladım biraz hem ben de halama çekmedim ki anneme çektim o da bana çekecek yani inşallah
Kalkıp görümcemi sevip altını almak da zoruma gider nolur benzemesin

Bu burnu görünce rahatladım biraz hem ben de halama çekmedim ki anneme çektim o da bana çekecek yani inşallah
Kalkıp görümcemi sevip altını almak da zoruma gider nolur benzemesin
Yani doğru diyorsun, her kız çocuğu halasına benzeyecek diye bişey yok. Ben de anneme benziyorum aynı senin durumun gibi.
Hatta şöyle diyeyim bebekliğim babama benzese de sonrası tamamen annem :)
İyi düşün, iyi olsun.
Öncesi değil sonrası önemli.

Fazla korkunun sonu o korkuyu daha çok çağırmaktır demişler R Rad__ bu sözüm sana da.
İyi düşünün iyi olsun

10lu mu O nasıl oluyor ki?
Benim dediğim üstünde ismi yazanlardan.
Ben de acele etmeyeceğim hastane çıkışı için gerçi.
içinde bi sürü şey var işte battaniyesine kadar
bi bak bence
bazılarının o aparatları da ayrı satılıyor onlardan uzak dur
servet düşmanı onlar
portbebe de çok elzem değil bence yaaa puset varsa yani.
Avionaut Kite 0-13 olan modeli aldık. Bebek arabasına uyumlu oluyor zaten arabanın yanında puset takmak için aparatları da veriyorlardı :)
bi bakayım ben de ona :) sağolasın canım
ya bu puseti sırt bebeyi rahat rahat bebek arabasında taşımak için istiyorum

hadi inşallah vallahi :)
kendime güvenim tam aslında ama soru bilmediğim kısımdan geldi
sınav gününe kadar tam gaz çalışmaya çalışıyorum gibi hissediyorum
hepimiz benzer hisleri paylaşıyoruz
endişelerden tadını çıkaramadık şimdi bu telaşlar başladı
doğan büyüyor diyip çok düşünmesek mi

Eşime de benzemiş olsa dicem hani ablasına da çekti ama tamamen kendime ve abime benzettim hele burnu
Eşimde bana benzetti hem ablasına benzetmedi ki
Yanaklı olacak belli aynı ben onlar düz suratlı
tamam ben ikna oldum sıra sende

Bana birinin bunu al bunu alma diyerek kontrolü lazım

İnternet sitelerine alışveriş mağazalarına girince inanılmaz karışıyorum aynen dediğin gibi sıkışmışlık hissi. sonra da amaaan boşver hamileliğin tadını çıkar bebek arabasını sonra da alırsın bi kaç parça al ihtiyaçları diyorum. Sonra bebek arabası araba koltuğu takım olarak satılanların da olduğu aklıma geliyor sonra tekrar bi sıkışmışlık hissi geliyor böyle bi döngü

Çok teşekkür ederim :)

ben kabin tip bebek arabası düşünüyorum baston diye de geçiyor, yanına bir de anakucağı alırım. travel sistemler çok kaba bagajımızda o kadar yer malesef ki yok. çok şık duruyor ama yer kaplıyor. ana kucağı oto koltuğu olarak da kullanılıyor bir süre, büyüyünce de oto koltuğu alınır diye düşündüm.

Evet pratiklik her zaman daha çok tavsiye ediliyor. Araba koltuğuna yatırım yapalım.

Kabin ile baston tipi aynı şey değil.
Bastonlar bildiğin baston gibi kalıyor
Kabinler kabin boy gibi oluyor katlanınca
Arada fark var diye biliyorum ama

Bizim fındığın arabası da bu gezerken eşim hadi bakalım dedi 2100 TL’ye aldık katlandığında küçücük oluyor arka tekerleri bagaja sığmazsa çıkartılıp takılıyor puseti oto koltuğu gibi kullanıcaz tek elle sürülebilmesi muhteşem benim için ilk ona baktım

Eklentiler

• 8EE27186-F35E-40C4-B70D-410D5609D5CB.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 73
  • C3644351-D669-412E-8123-DAB63F6596F0.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 72
Aslında bende kışın doğacağı için almadım ilk zaten kullanılmayacak diye ama sonra kardeşim lazım oluyor araç koltuğu alana kadar onunla idare edersiniz dedi (Araç koltuğu 0-36 ay olanlarda Adac lı model yoktu) o yüzden hatta dolap uygulamasından aldım 300 TL ye. Pandemiye denk gelmiş bebekleri hiç kullanmamışlar. Puseti dolaptan filanda bakabilirsin bence

Güzel günlerde kullanın inşallah sağlık sıhhatle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…