2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İyi dedin ben bu model pusete bi bakayım dolaptan. Gözüm açık olsun :)))
Adac lı oto koltuğu arama işi de tam bi kaos.
Aklında olsun 0-36 ayların yatış pozisyonu içi filan bazılarında yenidoğana uygun değil canım

Size gulen bir Almila atıyorum
Ay resmen gülümsüyor mu o
Maşallah güzel kızıma annesi

Evet o yüzden 0-36 almaktan vazgeçtik bizde ilk etapta puseti kullanacağız. Oto koltuğu araştırmalarımız da hala devam ediyor. :)

Çok uğraştırdı doktoru uyuyor yüzünü kapattı ellerini yumruk yaptı sonunda gösterdi kendini
Nazlı oluyorlar ultrasona girince
Benim dr da sağ kolun üzerine yatıyor dönsün de görelim diye karnımı sarstı biraz eşim şok oldu kendisi ellemeye korkuyor rahatsız etcem diye
Doktor da siz denemeyin sakın diyor ahhaha

Evet o yüzden 0-36 almaktan vazgeçtik bizde ilk etapta puseti kullanacağız. Oto koltuğu araştırmalarımız da hala devam ediyor. :)
Bak buraya da bakabilirsin kazen güzel bi tablo da paylaştı bana bayaaa fikir vermişti

Bizim detaylımız da güzel geçti sanırım en pozitif doktora ben gittim gitmeden evvel yorumlarına bakmıştım hep çok konuşkan diyorlardı girer girmez stresimi anladı tarama testi de yaptırmadım dedim iyi yapmışsınız ne gerek var dedi acıkmış elini yiyordu 2 saatlik yol gelmişsiniz çıkışta güzel yemek yiyin dedi kız baya güzeldi aynı ben ama ne kilo ne boy öğrenmedim renkli çıktı bile vermedi tamamen işin tekniğindeydi en ince ayrıntıya kadar açıkladı yüzde 99 sağlıklı doğacak inş dedi adet tarihimden bir hafta geri çıkıyor ama hiç mühim değil dedi zaten geç döllenmeydi benim ondan sanırım hiç normal çıkmadı öyle işte canlar oğlum da geri çıkardı hep minyon oldu biraz başka sıkıntı yok

Teşekkür ederim bakacağım mutlaka :)

Bizim doktor da iyi dürttü ama yok öksürüyorum yine uyuyordu

Ayy
Ayy çok şükür hep birlikte rahatladık bundan sonra böyle gider

10lu mu O nasıl oluyor ki?
Benim dediğim üstünde ismi yazanlardan.
Ben de acele etmeyeceğim hastane çıkışı için gerçi.
Banada kuzenim bundan yaptırıyor daha önce yaptırmıştık onun kızına güvenilir bir yer instada madrebebek Bakmak isterseniz

Eklentiler

• E879E4F3-40FD-4ECB-9B00-9321A78013A5.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 108
Ay allahtan gorumcem guzel ne yalan soyleyim kizim benzersede üzülmem ama halaya veya teyzeye benzeme olasiligi yuksek ozellikle halaya benzeme olabilir

Banada kuzenim bundan yaptırıyor daha önce yaptırmıştık onun kızına güvenilir bir yer instada madrebebek Bakmak isterseniz
Oy yerim ya
Çok şekermiş.
Benim istediklerim de bunlar.
İstanbul’daymış mağazaları gidip bir ara bakacağım kalitesine ona göre sipariş vercem.

Eklentiler

• 9855840E-377A-46A3-B47C-409F77EC3EFC.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
  • BD6EAA1D-FAE5-4EFE-A924-B1BF56885A87.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 97
Allah sağlığını daim etsin canım :) minik olsun ama vakitli sağlıklı doğsun yeterki

Ama ben onun hokka burnunu yerimmm maşallahh minnoşa

24-28 haftalarda yapıyorlar diye biliyorum detaylı ultrasondan sonra ne zaman muayeneye gideceksiniz ben 1 ay sonra gideyim diyorum 26. Haftada
Bende bayramdan sonra 27 falan oluyorum heralde oyle gidicem zaten daha yeni detayliya gittim surekli surekli ultrasyona maruz birakmak istemiyorum

Haplarimda var iyi hissedersem 27yi bile beklerim son haftalar nerdeyse hergun doktorda olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…