İyi dedin ben bu model pusete bi bakayım dolaptan. Gözüm açık olsun :)))Aslında bende kışın doğacağı için almadım ilk zaten kullanılmayacak diye ama sonra kardeşim lazım oluyor araç koltuğu alana kadar onunla idare edersiniz dedi (Araç koltuğu 0-36 ay olanlarda Adac lı model yoktu) o yüzden hatta dolap uygulamasından aldım 300 TL ye. Pandemiye denk gelmiş bebekleri hiç kullanmamışlar. Puseti dolaptan filanda bakabilirsin bence
Ay resmen gülümsüyor mu oSize gulen bir Almila atıyorum
Çok uğraştırdı doktoru uyuyor yüzünü kapattı ellerini yumruk yaptı sonunda gösterdi kendiniAy resmen gülümsüyor mu o
Maşallah güzel kızıma annesi
Evet o yüzden 0-36 almaktan vazgeçtik bizde ilk etapta puseti kullanacağız. Oto koltuğu araştırmalarımız da hala devam ediyor. :)İyi dedin ben bu model pusete bi bakayım dolaptan. Gözüm açık olsun :)))
Adac lı oto koltuğu arama işi de tam bi kaos.
Aklında olsun 0-36 ayların yatış pozisyonu içi filan bazılarında yenidoğana uygun değil canım
Ay resmen gülümsüyor mu o
Maşallah güzel kızıma annesi
Nazlı oluyorlar ultrasona girinceÇok uğraştırdı doktoru uyuyor yüzünü kapattı ellerini yumruk yaptı sonunda gösterdi kendini
Evet o yüzden 0-36 almaktan vazgeçtik bizde ilk etapta puseti kullanacağız. Oto koltuğu araştırmalarımız da hala devam ediyor. :)
Teşekkür ederim bakacağım mutlaka :)Nazlı oluyorlar ultrasona girince
Benim dr da sağ kolun üzerine yatıyor dönsün de görelim diye karnımı sarstı biraz eşim şok oldukendisi ellemeye korkuyor rahatsız etcem diye
Doktor da siz denemeyin sakın diyor ahhaha
Bak buraya da bakabilirsin kazen güzel bi tablo da paylaştı bana bayaaa fikir vermiştiAnket - Bebek oto koltuğu arıyorum öneriler
işte efsane bir konu ile bugün burada olacağım : ) şimdilik içeriği boş bırakıyorum, bir dişçi randevum var hemen sonra hangi kriterlere sahip bir bebek oto koltuğu aradığımı paylaşacağım. Siz dilerseniz yorum bırakabilirsiniz... Yaz geliyor bebek oto koltuğu şart. İkinci el bebek oto koltuğu...www.kadinlarkulubu.com
Bizim doktor da iyi dürttü ama yok öksürüyorum yine uyuyorduNazlı oluyorlar ultrasona girince
Benim dr da sağ kolun üzerine yatıyor dönsün de görelim diye karnımı sarstı biraz eşim şok oldukendisi ellemeye korkuyor rahatsız etcem diye
Doktor da siz denemeyin sakın diyor ahhaha
Ayy çok şükür hep birlikte rahatladık bundan sonra böyle giderKızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
Banada kuzenim bundan yaptırıyor daha önce yaptırmıştık onun kızına güvenilir bir yer instada madrebebek10lu muO nasıl oluyor ki?
Benim dediğim üstünde ismi yazanlardan.
Ben de acele etmeyeceğim hastane çıkışı için gerçi.
Ufff tombişş ne tatlı gözüküyorSize gulen bir Almila atıyorum
Ay allahtan gorumcem guzel ne yalan soyleyim kizim benzersede üzülmemYani doğru diyorsun, her kız çocuğu halasına benzeyecek diye bişey yok. Ben de anneme benziyorum aynı senin durumun gibi.
Hatta şöyle diyeyim bebekliğim babama benzese de sonrası tamamen annem :)
İyi düşün, iyi olsun.
Öncesi değil sonrası önemli.
Böyle olasılıklar da sevindiriyor işteAy allahtan gorumcem guzel ne yalan soyleyim kizim benzersede üzülmemama halaya veya teyzeye benzeme olasiligi yuksek ozellikle halaya benzeme olabilir
Oy yerim yaBanada kuzenim bundan yaptırıyor daha önce yaptırmıştık onun kızına güvenilir bir yer instada madrebebekBakmak isterseniz
Allah sağlığını daim etsin canım :) minik olsun ama vakitli sağlıklı doğsun yeterkiBizim detaylımız da güzel geçti sanırım en pozitif doktora ben gittimgitmeden evvel yorumlarına bakmıştım hep çok konuşkan diyorlardı girer girmez stresimi anladı tarama testi de yaptırmadım dedim iyi yapmışsınız ne gerek var dedi acıkmış elini yiyordu 2 saatlik yol gelmişsiniz çıkışta güzel yemek yiyin dedi kız baya güzeldi aynı ben ama ne kilo ne boy öğrenmedim renkli çıktı bile vermedi tamamen işin tekniğindeydi en ince ayrıntıya kadar açıkladı yüzde 99 sağlıklı doğacak inş dedi adet tarihimden bir hafta geri çıkıyor ama hiç mühim değil dedi zaten geç döllenmeydi benim ondan sanırım hiç normal çıkmadı öyle işte canlar oğlum da geri çıkardı hep minyon oldu biraz başka sıkıntı yok
Ya çok güzel bu hahaha bayıldım koca kulaklaraOy yerim ya
Çok şekermiş.
Benim istediklerim de bunlar.
İstanbul’daymış mağazaları gidip bir ara bakacağım kalitesine ona göre sipariş vercem.
Dimi ya, yeşilköydeymiş yerleri :)Ya çok güzel bu hahaha bayıldım koca kulaklara
Ama ben onun hokka burnunu yerimmmKızlar çıktım anca yazabildim
Doktor baya ilgilendi baktı herşeyine tekrar. yine dediğim gibi 3 damar yerine 2 damarı var dedi. Meyve suyu içip biraz dolaşıp yine gel dedi 1 saate yakın kontrol etti başka hiçbir sıkıntı yok dedi gelişimi de şu an iyi illa gelişim geriliği ya da genetik bir rahatsızlık olacak değil sadece böyle 2 damar olunca olasılık artıyor en çok da gelişim için dedi yine tekrar etti olacak diye bişey yok filan amniyosentez ya da genetik test istiyor musunuz dedi yok dedik imzaladık geldik. Beslenmeme dikkat ettim dedim kilo almış mı evet dedi 373 gramdı 430 olmuş dedi boyunu sormadım artık. Gelişiminde bi sıkıntı görünmüyor şu an dedi takviye vitamin ya da ekstra bişey yapalım mı dedik gerek yok dedi bebek her türlü alır anneden beslenir dedi. 24. Haftada şeker yükleme testi yap dedi. İlaçlarımı gösterdim kan sulandırıcıyı yarım alıyordum tam alabilirsin dedi. Başka aklıma bişey gelmiyor. Üzerinize foti atayım
24-28 haftalarda yapıyorlar diye biliyorum detaylı ultrasondan sonra ne zaman muayeneye gideceksiniz ben 1 ay sonra gideyim diyorum 26. HaftadaŞeker yuklemesi kacinci haftada yapiliyordu kizlar?
Bende bayramdan sonra 27 falan oluyorum heralde oyle gidicem zaten daha yeni detayliya gittim surekli surekli ultrasyona maruz birakmak istemiyorum24-28 haftalarda yapıyorlar diye biliyorum detaylı ultrasondan sonra ne zaman muayeneye gideceksiniz ben 1 ay sonra gideyim diyorum 26. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?