2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah sağlığını daim etsin canım :) minik olsun ama vakitli sağlıklı doğsun yeterki
Aynen kuzum ciğerleri gelişsin de gerisi mühim değil

Ben de böyle dantelli hastane çıkışı istiyorum kızlar ama rahatsız etmeyecek bir şey olmalı

Eklentiler

• 9C70841F-FF79-4D33-A1D1-F554AC6C0456.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 72
İkna oldum ben de ya hem ablam diğer fotosuna benzetti bitanesinde de bana benzetti

Öyle tabii ki

Paylastiginiz hastane cikislari cok guzel
Abimin esi de Tac al dedi bana , foto cekmek icin fln takarim die ama instada aratiyorum lohusa taci diye , resmen gelin basi taclari cikiyor karsima
sizin begendiginiz yaptiracaginiz varmi bir model ?

Abimin esi de Tac al dedi bana , foto cekmek icin fln takarim die ama instada aratiyorum lohusa taci diye , resmen gelin basi taclari cikiyor karsima
Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırım instada amour_mimesis diye aratırsan çıkar and worldwide shipping

Eklentiler

• E358CC5F-CFAB-41A6-BD90-912ABBA6123B.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 8D77D5CD-A90C-4961-B107-72D52CB7C95D.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Ay ben gelinlik icin boyle telden sekle giren sac aksesuari almistim onu kullanicam yeterince pariltili

Hastanede ne giyerim onu dusunuyorum beyaz guzel dantelli bisey istiyorum

Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırım

Ay ben gelinlik icin boyle telden sekle giren sac aksesuari almistim onu kullanicam yeterince pariltili

Hastanede ne giyerim onu dusunuyorum beyaz guzel dantelli bisey istiyorum

ayy ben yanlis aratiyormusum
Ben kuru cicek asigiyim, gelin cicegim flnda kuru cicekti . az once bir modeller buldum hem de tam tarcin sonbahar renklerinde ,dibim dustu secemiyorum

Eklentiler

• 887CD386-1CC0-4FEA-AFDA-AD892C28D067.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 5EA9D297-7CA0-4E3E-AD53-5605AA0817D4.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 020810B0-0783-46D2-96BA-43A83A310D5E.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • BB15FCD8-CE57-4299-BDB4-409D9A6370E0.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 97A1A650-010F-4C74-B683-1595FE8A839C.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 64

Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırım instada amour_mimesis diye aratırsan çıkar and worldwide shipping

Kızzzz bi de bu masraflar mı var eyvah eyvah hiç düşünmedim ben bunları
Boşverin boşverin

Benimde hic aklimda yoktu , zaten nedense hep cok cilekes bir dogum yasiyaxakmisim gbi dusundugumden aklima bile gelmemisti

Yengecigim soyleyince aa dedim
Ya doğumdan sonra ne bileyim, şahsen bi de sezaryen olcak. Elimi yüzümü yıkayıp çocuğu kucağıma alıp daha da geri bırakmamayı düşünüyorum
Foto moto gerçekten umrumda olur mu kestiremedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…