kızlar geceleri bacağıma kramp giriyor bir haftadır, sizde de oluyor mu? çaresi var mı?
Aynen kuzum ciğerleri gelişsin de gerisi mühim değilAllah sağlığını daim etsin canım :) minik olsun ama vakitli sağlıklı doğsun yeterki
Ayy gelsinler de sevsek sağlıkla sihhatle gelsinler inşallahUfff tombişş ne tatlı gözüküyor
İkna oldum ben de ya hem ablam diğer fotosuna benzetti bitanesinde de bana benzetti
içinde bi sürü şey var işte battaniyesine kadar
bi bak bence
bazılarının o aparatları da ayrı satılıyor onlardan uzak dur
servet düşmanı onlar
portbebe de çok elzem değil bence yaaa puset varsa yani.
bi bakayım ben de ona :) sağolasın canım
ya bu puseti sırt bebeyi rahat rahat bebek arabasında taşımak için istiyorum
hadi inşallah vallahi :)
kendime güvenim tam aslında ama soru bilmediğim kısımdan geldi
sınav gününe kadar tam gaz çalışmaya çalışıyorum gibi hissediyorum
hepimiz benzer hisleri paylaşıyoruz
endişelerden tadını çıkaramadık şimdi bu telaşlar başladı
doğan büyüyor diyip çok düşünmesek mi
tamam ben ikna oldum sıra sende
Öyle tabii kiYani doğru diyorsun, her kız çocuğu halasına benzeyecek diye bişey yok. Ben de anneme benziyorum aynı senin durumun gibi.
Hatta şöyle diyeyim bebekliğim babama benzese de sonrası tamamen annem :)
İyi düşün, iyi olsun.
Öncesi değil sonrası önemli.
Maşallah kuzucuğaSize gulen bir Almila atıyorum
İnşallah canım teşekkür ederimAyy
Ayy çok şükür hep birlikte rahatladık bundan sonra böyle gider
Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırımPaylastiginiz hastane cikislari cok guzel
Abimin esi de Tac al dedi bana , foto cekmek icin fln takarim die ama instada aratiyorum lohusa taci diye , resmen gelin basi taclari cikiyor karsima
sizin begendiginiz yaptiracaginiz varmi bir model ?
Ay ben gelinlik icin boyle telden sekle giren sac aksesuari almistim onu kullanicam yeterince pariltiliPaylastiginiz hastane cikislari cok guzel
Abimin esi de Tac al dedi bana , foto cekmek icin fln takarim die ama instada aratiyorum lohusa taci diye , resmen gelin basi taclari cikiyor karsima
Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırım
Ay ben gelinlik icin boyle telden sekle giren sac aksesuari almistim onu kullanicam yeterince pariltili
Hastanede ne giyerim onu dusunuyorum beyaz guzel dantelli bisey istiyorum
Sonbahar yazan cok guzelmissayy ben yanlis aratiyormusum
Ben kuru cicek asigiyim, gelin cicegim flnda kuru cicekti . az once bir modeller buldumhem de tam tarcin sonbahar renklerinde ,dibim dustu secemiyorum
kendimi bir an yeniden dugun telasinda gibi hissetimSonbahar yazan cok guzelmiss
Paylastiginiz hastane cikislari cok guzel
Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırıminstada amour_mimesis diye aratırsan çıkar and worldwide shipping
Bebito biz kurdele bağlayalım.Kızzzz bi de bu masraflar mı var eyvah eyvah hiç düşünmedim ben bunları
Boşverin boşverin
Oh çok şükürEtiket yapacaktım unuttum burdan yapayım
E ekim1903 K KIR PAPATYASII @Hayyal
Unuttuklarım varsa heyecanıma verin sıfatını görünce kendimden geçtim de
Benimde hic aklimda yoktu , zaten nedense hep cok cilekes bir dogum yasiyaxakmisim gbi dusundugumden aklima bile gelmemistiKızzzz bi de bu masraflar mı var eyvah eyvah hiç düşünmedim ben bunları
Boşverin boşverin
Ya doğumdan sonra ne bileyim, şahsen bi de sezaryen olcak. Elimi yüzümü yıkayıp çocuğu kucağıma alıp daha da geri bırakmamayı düşünüyorumBenimde hic aklimda yoktu , zaten nedense hep cok cilekes bir dogum yasiyaxakmisim gbi dusundugumden aklima bile gelmemisti
Yengecigim soyleyince aa dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?