2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu arada ben cumartesi günü doktora gittiğimde bebek beş veya altı gün geri çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda tam gününde çıktı tam üç gün sonra gittim. Burda korkan arkadaşlar varsa içleri rahat etsin diye yazıyorum . Korkacak birşey yokmuş demek ki cihazdan cihaza değişiyor . Içinizi rahatlatmak için yazdım .

Ya ben şöyle hatırlıyorum yenidoğan da lazım oluyor aslında ama pahalı bir şeye gerek yok hastaneye iki marka takım götürdüğümü annemlerin 2.gün iki tane pazar malı :) daha almaya çıktıklarını hatırlıyorum kustu bezden taştı bir şeyler oldu hastane odasına yıkayıp asıp kuruttuk yenidoğan da dört tane yeterli gibi arkadaşların dediği gibi 0-3 alınsa daha iyi ama bebek çok küçük de doğabilir son ay doğum kilosu tahmini ortaya çıkar zaten

Aynen kuzum ciğerleri gelişsin de gerisi mühim değil

Ben de böyle dantelli hastane çıkışı istiyorum kızlar ama rahatsız etmeyecek bir şey olmalı
Canım dün sana yazamadım. Detaylı ultrasonun güzel geçmiş çok sevindi. Doktorunun pozitif olmasına da, herşeyin yolunda gitmesine de maşallah.
Güzel günlerde giyinsin hastane çıkışını :)
Pek kibar.

Ben bunu beğenmiştim canım ama anne kız erkek annesi için bakmam lazım sanırım instada amour_mimesis diye aratırsan çıkar and worldwide shipping
Çok beğendim canım bunları. Bayadır bu tarz bişeyler arıyordum. İyi denk geldi. Teşekkürler tavsiye için.

Çok geçmiş olsun, çok kötü b,r salgın var. 3 haftada ben toparladım, inşallah bir an önce geçirirsin çok dikkat et.

İnstagramda gördüm listedekiler tam ideal bence

Güzel bir çalışma olmuş :)

Çok küçük alma canım herşeyini, bebeğin kaç kilo doğacağını bilmiyoruz, çok çabuk büyüyorlar.
Dediğin gibi siparişler hemen geliyorlar zaten. Çok yığma derim.

Ne güzel bir yazı olmuş bu :)
Senin için de çok sevindim arkadaşım.
Tam bana göre.
Ben de dört gözle doktor kontrolünü bekliyorum bunun için.

Ne güzel bir yazı olmuş bu :)
Senin için de çok sevindim arkadaşım.
Tam bana göre.
Ben de dört gözle doktor kontrolünü bekliyorum bunun için.
Canım bence doktorun ölçüm yapmasıyla önemli bana doktor 437 Gr bebek dedi üç gün sonra 568 Gr dedi detaylı ultrasonda sana demiştim hatırlıyor musun gelişim geriliği zaten bu haftalarda olmyor cihazlardan dolayı bir hafta ileri ya da geri önemli değilmiş bildiğim kadarıyla ( bunu doktordan duymadım) üç hafta fark olduğunda sıkıntı oluyor . Ama doktorum bir kaç kez tekrarladı bu haftalarda gelişim geriliğinden bahsetmeyiz diye. O yüzden için rahat olsun

-Sunshine 0-1 ay hiç almadım prematüre olmadıkça ihtiyacın olmayacak herşeyi 0-3 ay almanı tavsiye ederim
ya bu saydıklarımın yarısı 0-3 zaten.
kalan her şey 3-6 aydan başlıyor
o yüzden dedimdi
Canım bence bebek doğsun ona göre al çünkü küçük bir bebek mi yoksa iri yapılı mi olacak bilemeyiz .

canım bu arada geçmiş olsun. cok ufak taze zencefil de katmanı tavsiye ederim limonlu sıcak içeceğine.

dediğin ultrasonda tam gününde çıkma durumunun aynısını ben yaşamıştım. 1 hafta geriydi daha önce. ultrasonda tam gününde çıktı şükürler olsun. :)

toplu yazayım hepinize :))
mesela 3-6 ayım çok var. 3 ay dediklerim onlardı aslında.
bu saydıklarım içinde 0-3 olanlar da var. komple yenidoğandan itibaren 3 aya kadar ki stoğum bu şekilde az dimi o zaman.
ay tecrübesizlik çok zor yaaa
çocuk kıyafet batırmasın diye o kadar prima aldık inşallah daha cok kıyafete gerek kalmaz ahahah

Kızlar dün siteye pek bakamadım hastane çıkışları konusulmuş. Ben baskılı değil de böyle rokoko yada nakışlı seviyorum bir kaç model sayfaya baktım nasipse kesinleştirip buralardan yaptırcam sizede atayım. Birde benim yeni doğum yapmış arkadaşlarım vs hep şey dedi tam takım alma sakın içliğine önlüğe kadar isim yazılıyor ya onlardan alma dedi. 1 kez sadece hastane de giyiliyor kalıyor sadece battaniyesini kullanıyorsun dedi. Banada mantıklı geldi zaten haftasına büyüyorlar hemen. aldıkların boşa gitmesin diye giydiriyoruz ona tekrar sıra gelmiyor dedi. Sadece zıbın, eldiven, şapka, yastık ve battaniyesini yaptırcam bende

Eklentiler

• 6A294719-76E1-4D52-A618-09DC58FD0513.webp
    32 KB · Görüntüleme: 74
  • 7766B889-06A0-407A-8798-984B16DE7D9A.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 89
Baby mall mağzasında sadece alt ya da üst satılıyor fiyatları da çok uygundu 15 TL sanırım yüzde yüz pamuk hatta ben onlardan aldım muhakkak akacak çünkü

Baby mall mağzasında sadece alt ya da üst satılıyor fiyatları da çok uygundu 15 TL sanırım yüzde yüz pamuk hatta ben onlardan aldım muhakkak akacak çünkü
sen neler aldın bi liste yap da paylaş hele bakem bi
ebebek siparişm geldi kutu açılışı yapmaya gidiyorum teteteyyyy

Hatırlıyorum tabii, çok teşekkür ederim desteğin için.
Ben de Kağan Kocatepe'den öyle dinlemiştim.
3 hafta olayını öğrendiğim de iyi oldu tedbiri elden bırakmadan takip edeceğim. Çok çok teşekkürler tekrar.

Mesela hanımlar soldaki yenidoğan, sağdaki ise peluş 3 ay diye geldi.
Bence soldaki daha çok 3 ay

Kuzum zaten her birinin arasında 2-3 cm fark var aman aman büyük bir fark yok. Yenidoğana çok girmeyin diyor herkes. 0-3 olayından başlayın diye. Bence kıyafet son anlara bırakılabilir ya en azından 33-35. Haftalara geldiğimizde az buçuk tahmin edilebilir doğacağı kilo ona göre alışveriş yaparsın. Yada çok fazla alma bence ihtiyaç olursa kıyafet doğduktan sonrada alınır ya şimdi doktor diyor mesela 50 cm diye ya boyunu bu 50 cm de orantılı mı 50 cm yoksa bacakları kısa yada uzun mu. Kuzenimin bebeği 2 aylık oldu çocuk 51 cm doğdu ama bacakları daha kısa 0-3 kıyafetin bacakları dar geldi çocuk içinde kasıldı 3-6 da bacaklar bol oldu her hareket ettirdikce o zıbınların ayakları sallanıp duruyor. Kıyafete aşırı düşmeyelim bence. Mayıs ayı normalde aşırı sıcak olduğunu hatırlamam ben ama bu senee çok sıcak geçiyor. Bakalım ekim belki sıcak gçeecek belki kış erken başlayacak ona göre bir tık kalın bir tık ince ayrımı olacak

Kızlar ben de 20 haftalık oldum hala ara sıra kusuyorum rahat rahat su içemiyorum yemekleri düşünemiyorum dahi midem bulanıyor aklıma geldikçe hala iştah yok benim gibi olup sonra düzelen var mı

kuzu ekim ayı istediği kadar sıcak geçsin zaten yenidoğan kendi kıyafetimize göre 1 kat fazla olması gerekiyor. vücut ısı dengesi henüz sağlayamadıkları için. o yüzden ben genelde tulum aldım 3 aylık. ince inceler. kısa kol 1 tane sadece
vücut tipi önemli tabi ama ben iri bi bebek beklemiyorum pek. aman elimde kalırsa kalsın fazlası dert değil :))

neyse benim derdim 28 e temel hazırlığımı bitirmek. baya baya erken doğum riskim var çünkü.
ha bebişim bekleyebilir içimde canıma minnet ama ben bi de hazırlıksız olmanın gerginliğini yaşamak istemiyorum. 1 aya yıkar katlar her şeyimi hazır eder beklerim.

Bence Güneş 28i geçecek, hatta ve hatta 36ları da geçecek.
O ne yaman kızdır o :)
Anne babasını şaşırtmayı sever :)

Bence Güneş 28i geçecek, hatta ve hatta 36ları da geçecek.
O ne yaman kızdır o :)
Anne babasını şaşırtmayı sever :)

kafama taktığımın farkında değildim. geçen gece kabus görüyormuşum. eşim uyandırdı hala kendime gelemedim :))
şaşırmayı çok isteriz yani.
geriye bakınca onca zaman hızlı geçmiş gibi geliyor halbuki stres sıkıntı boldu.
ama şu haftalar hiç ilerlemiyor gibi geliyor :)
inşallah hep dua ediyorum elden bir şey gelmiyor :)

Inşallah canım sağlıklı hazır olduğu zaman gelir benim kuzenim erken doğuma girdi çocuk 2.5 kilo dediler bı geldi 3.5 kilo ve sekizinci ayına yeni girmişti

Inşallah canım sağlıklı hazır olduğu zaman gelir benim kuzenim erken doğuma girdi çocuk 2.5 kilo dediler bı geldi 3.5 kilo ve sekizinci ayına yeni girmişti
inşallah kuzum. kilosuna hiç takılmıyorum genel gelişiminde sorun olmasa yeter :) besler büyütürüz evelallah.
allah şifa versin bebişe de annesine de, gelişimi sorunsuzca devam eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…