Bende senin gibiyim yemek yiyemiyorum , bu yüzden hiç yoktan iyidir diye işyerinde midem bulacak gibi olduğunda kuru incir ,ceviz, gün kurusu yiyorum. Yemek yiyebileceğim zamanda protein değeri yüksek olan besinlerden seçiyorum et balık vs sebze yeşillik hepsi bir arada çünkü bir öğün anca düzgün yiyebiliyorum. Meyve tüketmeye çalışıyorum.Arkadaşlar, size bir sorum var: Ben nasıl besleneceğimi bilemiyorum. Sabah erken çıkıyorum kahvaltı edesim gelmiyor iştahım yok, öğlene doğru zor acıkıyorum bu sefer de vicdan azabı yaşıyorum bebeğimi aç bırakıyorum beslenmiyorum diye. Böyle saçma sapan bir döngü içindeyim.
Bazen de yemek resimlerine bakıyorum canım çeksin ye yiyeyim diye

ama bende mantar enfeksiyonu başladı çok yoğun doktor hatta şaşırdı fitil verdi hemen o kana karışmış olabilir mi diye düşündüm hemen
 ama bende mantar enfeksiyonu başladı çok yoğun doktor hatta şaşırdı fitil verdi hemen o kana karışmış olabilir mi diye düşündüm hemen 

Ve şehir istanbul
 Ve şehir istanbul

öğün atlayıp güçten düşmeyin sakın. Bir de tuza şekere ekstra dikkat
 öğün atlayıp güçten düşmeyin sakın. Bir de tuza şekere ekstra dikkat 
 her şeyden azar azar var ama proteini aksatmamak lazım.
 her şeyden azar azar var ama proteini aksatmamak lazım.

bu göğüs ağrısı bazı kişilerde sanırım bir geliyor bir gidiyor benim hep aynı iç çamaşırı takamiyorum takip cikartinca resmen sızlıyor çok kötü ama burada da var belirtileri kaybolup gebeliği sağlıklı olan hiç kafana takma bence aşırı derecede ağrı ve kanama olmadığı sürece bir sorun yoktur bence
 bu göğüs ağrısı bazı kişilerde sanırım bir geliyor bir gidiyor benim hep aynı iç çamaşırı takamiyorum takip cikartinca resmen sızlıyor çok kötü ama burada da var belirtileri kaybolup gebeliği sağlıklı olan hiç kafana takma bence aşırı derecede ağrı ve kanama olmadığı sürece bir sorun yoktur bence
 listeye eklememi isterseniz detaylı bilgileri alabilirim
 listeye eklememi isterseniz detaylı bilgileri alabilirim 
 Ikinci gebeliklerde gögüs agrisi o kadar cok olmayabiliyormus ki zaten ilkinden azdi ama ne bileyim insan korkuyor doktora da gidemeyince. Oglumda battan 1-2 gün sonra keseyi görmüstüm ki bundada erken yumurtladim ve yumurtlamanin 5. günü yerlesme kanamasi oldu. Cok aceleci bir bebis gidip yerlesti hemencik :) agrim en son pazartesi asiri fazlaydi sonraki iki gun dinlenebildim birazda olsa, dün yoke hareket edince aksama kadar agridi. Normalde hani hep sey okudum 9-11-14 haftalarda belirtiler azaldi yazan cok olmus daha 4+1 bu gün erken diye korktum. Onun disinda belirti olan agrilarim ve canimin hicbirsey cekmemesi yeme istegimin olmamasi devam ediyor onlar gecmedi. Sukur kanama yada asiri agri yok
 Ikinci gebeliklerde gögüs agrisi o kadar cok olmayabiliyormus ki zaten ilkinden azdi ama ne bileyim insan korkuyor doktora da gidemeyince. Oglumda battan 1-2 gün sonra keseyi görmüstüm ki bundada erken yumurtladim ve yumurtlamanin 5. günü yerlesme kanamasi oldu. Cok aceleci bir bebis gidip yerlesti hemencik :) agrim en son pazartesi asiri fazlaydi sonraki iki gun dinlenebildim birazda olsa, dün yoke hareket edince aksama kadar agridi. Normalde hani hep sey okudum 9-11-14 haftalarda belirtiler azaldi yazan cok olmus daha 4+1 bu gün erken diye korktum. Onun disinda belirti olan agrilarim ve canimin hicbirsey cekmemesi yeme istegimin olmamasi devam ediyor onlar gecmedi. Sukur kanama yada asiri agri yok kese için gittiğimde de 3 hafta sonra gel kalp icin dedi
 kese için gittiğimde de 3 hafta sonra gel kalp icin dedi  

burda kan almiyorlar, kese icin cagirmiyorlar cok sinir bozucu
 burda kan almiyorlar, kese icin cagirmiyorlar cok sinir bozucu  o konuda siz türkiye de yasayanlar cok sanslisiniz. Bende ilk hamilelikte tesadufen trdeydim tatilde ondan dolayi kan verip keseye görme sansim olmustu sonra isvicreye dönüp doktoru arayinca ilk 7 haftalikken almisti. Sonra o doktoru degistirdim digerine daha kalbini duymadik dedim cok bakma taraftari degiliz dedi ama benide kirmadi diyeyim oyle bakti :)
 o konuda siz türkiye de yasayanlar cok sanslisiniz. Bende ilk hamilelikte tesadufen trdeydim tatilde ondan dolayi kan verip keseye görme sansim olmustu sonra isvicreye dönüp doktoru arayinca ilk 7 haftalikken almisti. Sonra o doktoru degistirdim digerine daha kalbini duymadik dedim cok bakma taraftari degiliz dedi ama benide kirmadi diyeyim oyle bakti :)