- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Gelmişti canim zatenAklıma geldi bebek araban geldi mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmişti canim zatenAklıma geldi bebek araban geldi mii
Ayyy ne aldınız fotoğraf ve yorum alabilirizKızlar biz dayanamayıp beşik ve bebek arabası aldık eşimle sürekli zam geliyo malum e bebekte indirimde vardı. Bilmiyorum erken mi davrandık ama. Biyerden baslamak lazım. Bu arada bime 1 nisanda bişeyler geliyo. Ana kucagı mama sandalyesi banyo seti piyasaya göre uygun bir bakın derim
Aynen bende bim i bekliyorum çıtçıtlı body banyo seti ve kanguru alcazKızlar biz dayanamayıp beşik ve bebek arabası aldık eşimle sürekli zam geliyo malum e bebekte indirimde vardı. Bilmiyorum erken mi davrandık ama. Biyerden baslamak lazım. Bu arada bime 1 nisanda bişeyler geliyo. Ana kucagı mama sandalyesi banyo seti piyasaya göre uygun bir bakın derim
Bende hepsi burada indiriminden bebek arabası almistim nasipten öteye yol yok, içimizi ferah tutalımKızlar biz dayanamayıp beşik ve bebek arabası aldık eşimle sürekli zam geliyo malum e bebekte indirimde vardı. Bilmiyorum erken mi davrandık ama. Biyerden baslamak lazım. Bu arada bime 1 nisanda bişeyler geliyo. Ana kucagı mama sandalyesi banyo seti piyasaya göre uygun bir bakın derim
Çok teşekkür ederimSeni o kadar iyi anlıyorumki aynılarını yaşdım kürtajdan sonra kendine çok iyi bak eylulde kürtaj oldum ocakta hamile kaldım hala ilk bebeğimin ultrason fotoğrflarını saklıyorum ve içim buruk kendine çok iyi bak çok üzücü bir süreç ama kürtajdan sonra hamile kalma olasılığın daha yüksek Allahım tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inş![]()
Allah sabır versin. İnşallah rabbim yeniden istediğiniz zaman sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip ederne yazık ki süreç benim için burada bitti .pazartesi günü bebeğimle ayrılıcam(Kürtaj olacak ne yazıkki)
haftasonu 3tane doktora gittim sonuç ne yazıkki hüsran kalp atışımız yok.Benim hikayem buraya kadarmış
Dilerim diğer arkadaşlar sağlıklı mutlu gebelikler sonunda sağlıcakla kavuşurlar yavrularına
Evet cihazları cok daha iyi oluyor. Normalde de aslında perinatologlar yapmalıdır. Özel eğitim alıyorlarmış bu alanda.Kızlar perinatolog tavsiyeniz var mı istanbulda 2li test ve ense kalınlığı için doktorum perinatologa gitmemi tavsiye etti
Banyo setini yakalayabilirsem ben de alacağım, bu arada kanguruya dikkat et beybisi, bel destekli olsun, sonra minnakı taşırken zor olur senin için.Aynen bende bim i bekliyorum çıtçıtlı body banyo seti ve kanguru alcaz

Bebeğim ben taşıyamam zaten kanguruda ben poşet bile taşıyamam yandım çocuk palazlanınca kilo veririm artık taşırken kucaktaBanyo setini yakalayabilirsem ben de alacağım, bu arada kanguruya dikkat et beybisi, bel destekli olsun, sonra minnakı taşırken zor olur senin için.![]()
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm, yüreğine düşen ateşi hissedebiliyorum.Çok teşekkür ederimrica etsem kürtaj süreci hakkında bilgi verebilir misiniz ?ilk gebeliğimdi o yüzden çok tecrübesizim ve çok korkuyorum bu işlemden .ağrı sızı acı kanama vb oluyor mu? Psikolojik olarak zaten bitmiş durumdayım işlem öncesinde dahi sonrasını hiç düşünemiyorum
inşallah toparlanabilirim
Allahım çok tatlı yaa, ne olur benimki de azıcık heveslense adamda tık yok tık.Bebeğim ben taşıyamam zaten kanguruda ben poşet bile taşıyamam yandım çocuk palazlanınca kilo veririm artık taşırken kucaktaeşim heveslendi o kendine alacak
![]()
Tek heveslendiği bu merak etme halen ben hamile değilmişim gibi hareketleri var şunu çeksene şunu tutsanaAllahım çok tatlı yaa, ne olur benimki de azıcık heveslense adamda tık yok tık.![]()
Bence burda kal canım zaten ekim sonu doğurursun o tarafıda önce ilerlediğin için arkadaşlar soru sordumça yol gösterirsinHerkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba![]()
Yok yok sana ilk yazdığımda da gelmiştiAy ben hala bekliyorsun sandım![]()
Aramıza hoşgeldiniz. Muhtemelen ekim annesi olacaksınız :) Allah sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip etsin.Herkese selam :) tahmini doğum tarihi 1 kasım. Kasım anneleri grubunda çok ileriden gidiyorum. Burada sanırım kasım anneleri de var. Son adet tarihim 25 ocak. Ben hangi annelere dahil olmalıyım acaba![]()
Bu işte bir tuhaflık var, bu adam ben hamile kalmadan önce daha çok üstüme titriyordu, ne oldu buna triplere falan girdi, biti kanlandı bir anda, anlamadım.Tek heveslendiği bu merak etme halen ben hamile değilmişim gibi hareketleri var şunu çeksene şunu tutsanagörmeden yok hissetmeyecekler
![]()