Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün sabah hissettim sanki. Ben de solda hissettim. Dr. USG ile bakarken de soldaydi. Batma gibi birşey değildi.Kızlar siz hareketleri hissetmeye başladınız mı ya benim sol tarafımda bişeyler oynuyor sanki
Dün gece de sağda vardı bişeyler![]()
Amin canım, ben bunları yaşarken en çok çocuğu olanlara saygı duydum, bu halde ilk çocuğa nasık yemek yapılır, nasıl onunla oynanır aklım almıyor. Gerçekten işin zor, ama bir kızın varmış zaten, hayattaki en yakın arkadaşın o annesi. İleride en zor dönemlerinde yanında olacak inşallah , çok istiyorum kız çocuğuGerçekten haftaların stresi bugün patladı sabahtan beri ağlıyorum başımın ağrısından duramıyorum anneme gel diye yalvardm ramazan olduğu için babam asla yollamaz çaresiz bir başıma kaldım erkek kardeşim var oda gurbette hepimiz iş yüzünden başka şehirlerdeyz kardeşimin eşi bir msj bile atmadı nasılsın diye oysa ben ona neler yapmıştım çok zoruma gidiyor herşey bugün patladım ağlamaktan helak oldum
Allah şifa versin canım inan patladım bugün yalnızlık yorgunluk çalışmıyorum ama kızım var ona üzülüyorum kimsem yok diye ağlarken anne ben varım dedi hem ağladım hem üzüldüm bir dha çocuk gerçekten düşünmüyorum Allahım a yalvarırım evlatlarımz hayırlı olsun bunca çile boşa gitmesin
Evet hala var o his. Benimde soldan bakmıştı doktor. İlk gebelik mi sizinde normalde 4 aydan önce hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum sanki yaBen de bugün sabah hissettim sanki. Ben de solda hissettim. Dr. USG ile bakarken de soldaydi. Batma gibi birşey değildi.
Evet ilk gebelik onun için ben de tam anlayamiyorum ama sanki yuvarlak bı hareket gibiydiEvet hala var o his. Benimde soldan bakmıştı doktor. İlk gebelik mi sizinde normalde 4 aydan önce hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum sanki ya![]()
Bi sen canım bi deHaklısın canım kalktım kızım için Allaha sığındım elbet geçecek 16 da geçer heralde sabırla 16.haftayi beklicem
Amin canım amin benim niyetime edin Allah rızası için![]()
Geçeceğine dair ümidim kalmadı doğuma kadar kusmaya devam.Bi sen canım bi deBirbasak uzadı gitti bulantilariniz bi bitmedi Allahim şu günlerin hürmetine şifa versin bi an önce bütün sıkıntı çekenler icin
![]()
Ben bugün baya hissetttim hatta az önce bile. Acıkınca oluyor sanırım inşallah hareketleridir hissettiğimEvet ilk gebelik onun için ben de tam anlayamiyorum ama sanki yuvarlak bı hareket gibiyditutma hareketi gibi. Ben de sabah bı an oldu uzanmistim. Bı daha hissetmedim.
Ben bugün kusmadım niye bilmiyorum inşallah benimki geçmiştirGeçeceğine dair ümidim kalmadı doğuma kadar kusmaya devam.![]()
Yaeşine çok bakma hamilelik boyunca barii
![]()
Ben birkaç gün kusmadığımı bulantımın azaldığını söylemiştim, ertesi günü kabus gibi çöktü eskisinden de beter.Ben bugün kusmadım niye bilmiyorum inşallah benimki geçmiştir![]()
Eşim benim canım ona nasil bakmayayim kuşum ben adama aşiğim
5senedir evliyiz
masallah diyeyim her bir hati beceriyoruz birtek kavga etmeyi beceremiyoruz
biz 1 ay da evlendik 3 ay icindede dugunu yaptik rabbim nasip etti cok sukur
Biseyler oluyor ama çözemedim acayip şiştim yemem açıldı 3 oğuñ yiyorum bide aralarda atıştırıyorum sürekliKızlar siz hareketleri hissetmeye başladınız mı ya benim sol tarafımda bişeyler oynuyor sanki
Dün gece de sağda vardı bişeyler![]()
Yaa maşallah Rabbim daim etsiin canım inşallah bir ömür mutlulukla aşkla birbirinize bakıın böyleKime bakarsan ona benziyorlar diyor ya
bende 1 ayda tanıştım nişanlandım 5. Ayda düğün yaptım
![]()
Yaa maşallah Rabbim daim etsiin canım inşallah bir ömür mutlulukla aşkla birbirinize bakıın böyleKime bakarsan ona benziyorlar diyor ya
![]()
Canım bende de baş ağrısı var bazen günlerce geçmiyor ama dün gece ağrısına uyandım damarlarım çatlayacak gibiydi hemen tansiyonuma baktım ama normaldi. Birde bende ağrı başımın bir tarafında oluyor mide bulantısı yapıyor. Bende migren var Parol içiyorum ama o da işe yaramıyor. Bir kez kadın doğum hastanesinin aciline gittim onlarda paroldan başka çarem olmadığını onlarında yapacağı birşey olmadığını söylediler. İkili test sonucunu görüşürken doktorumla görüşeceğim bu konuyu bende diş sıkmada var o da tetikliyor olabilir normalde botoks tedavisi görüyorum etkisi geçti ama doktorum tekrar uygulamaya izin vermedi. Durumumu anlatıp tekrardan izin isteyeceğim bakalım ne diyecek yoksa çalışırken bu ağrı beni çok etkiliyor tüm günüm kabus gibi geçiyor.Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı? Bugün başım çok ağrıyor. Gittikçe şiddetleniyor
Bende sevgililiğimin 3. Ayı nişanlı 9. Ayı evli Allah nasip ederse 1 senemde ya bebişi kucağımıza alcaz ya 1 hafta sonrası Allah herkese huzurlu,aşk dolu yuvalarımızın devamını nasip etsin tabi bazı armutlukları yok değilYaa maşallah Rabbim daim etsiin canım inşallah bir ömür mutlulukla aşkla birbirinize bakıın böyleKime bakarsan ona benziyorlar diyor ya
![]()
Kuşum senle baya ortak seylerimiz var bebeklerin muhtemel dogum tarihi bile 2 gun arayla insallah ikimizde saglicakla aliriz kucagimiza
Bende sevgililiğimin 3. Ayı nişanlı 9. Ayı evli Allah nasip ederse 1 senemde ya bebişi kucağımıza alcaz ya 1 hafta sonrası Allah herkese huzurlu,aşk dolu yuvalarımızın devamını nasip etsin tabi bazı armutlukları yok değil![]()