2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar siz hareketleri hissetmeye başladınız mı ya benim sol tarafımda bişeyler oynuyor sanki💃🏻
Dün gece de sağda vardı bişeyler 😍
Ben de bugün sabah hissettim sanki. Ben de solda hissettim. Dr. USG ile bakarken de soldaydi. Batma gibi birşey değildi.

Gerçekten haftaların stresi bugün patladı sabahtan beri ağlıyorum başımın ağrısından duramıyorum anneme gel diye yalvardm ramazan olduğu için babam asla yollamaz çaresiz bir başıma kaldım erkek kardeşim var oda gurbette hepimiz iş yüzünden başka şehirlerdeyz kardeşimin eşi bir msj bile atmadı nasılsın diye oysa ben ona neler yapmıştım çok zoruma gidiyor herşey bugün patladım ağlamaktan helak oldum

Allah şifa versin canım inan patladım bugün yalnızlık yorgunluk çalışmıyorum ama kızım var ona üzülüyorum kimsem yok diye ağlarken anne ben varım dedi hem ağladım hem üzüldüm bir dha çocuk gerçekten düşünmüyorum Allahım a yalvarırım evlatlarımz hayırlı olsun bunca çile boşa gitmesin
Amin canım, ben bunları yaşarken en çok çocuğu olanlara saygı duydum, bu halde ilk çocuğa nasık yemek yapılır, nasıl onunla oynanır aklım almıyor. Gerçekten işin zor, ama bir kızın varmış zaten, hayattaki en yakın arkadaşın o annesi. İleride en zor dönemlerinde yanında olacak inşallah , çok istiyorum kız çocuğu 🥰 Bu dönemi inşallah tez zamanda sağlıkla geçirirsin.🙏🙏 Allah sabır, güç versin canım.

Ben de bugün sabah hissettim sanki. Ben de solda hissettim. Dr. USG ile bakarken de soldaydi. Batma gibi birşey değildi.
Evet hala var o his. Benimde soldan bakmıştı doktor. İlk gebelik mi sizinde normalde 4 aydan önce hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum sanki ya😍😂

Evet hala var o his. Benimde soldan bakmıştı doktor. İlk gebelik mi sizinde normalde 4 aydan önce hissedilmez diyorlar ama ben hissediyorum sanki ya😍😂
Evet ilk gebelik onun için ben de tam anlayamiyorum ama sanki yuvarlak bı hareket gibiydi 😀😀 tutma hareketi gibi. Ben de sabah bı an oldu uzanmistim. Bı daha hissetmedim.

Haklısın canım kalktım kızım için Allaha sığındım elbet geçecek 16 da geçer heralde sabırla 16.haftayi beklicem

Amin canım amin benim niyetime edin Allah rızası için 😪
Bi sen canım bi de Birbasak Birbasak uzadı gitti bulantilariniz bi bitmedi Allahim şu günlerin hürmetine şifa versin bi an önce bütün sıkıntı çekenler icin 🤲🏻❤️

Evet ilk gebelik onun için ben de tam anlayamiyorum ama sanki yuvarlak bı hareket gibiydi 😀😀 tutma hareketi gibi. Ben de sabah bı an oldu uzanmistim. Bı daha hissetmedim.
Ben bugün baya hissetttim hatta az önce bile. Acıkınca oluyor sanırım inşallah hareketleridir hissettiğim😍😂

Arkadaşlar maşallah diyelim 🧿🧿
Bugün 13+1. Aralıksız 7 haftanın ardından 2 gündür tamamen tertemiz iç çamaşırları ve sıfır lekelenme. Yolun sonunda iyilik güzellik olduğuna dair inancım arttı Allah’ın izniyle güzel günler bekliyor 🙏🏻
Darısı benim gibi zorlu günlerden geçen kızkardeşlerimin başına 🌸

Gerçekten kızlar ne çektik şu bulantıdan ya. Yalnız değilsiniz. 6.haftadan beri bulantım var bugün 11+4 üm. Günden güne şiddetlenerek artıyor. Bulantısı olanlar yazdıklarınızı okuyorum inşallah bir gün bir anda kesildi kurtulduk diye yazarız buraya.

❤️ Eşim benim canım ona nasil bakmayayim kuşum ben adama aşiğim 💗💖💝 5senedir evliyiz 🧿masallah diyeyim her bir hati beceriyoruz birtek kavga etmeyi beceremiyoruz 😂😂😂biz 1 ay da evlendik 3 ay icindede dugunu yaptik rabbim nasip etti cok sukur

Yaa maşallah Rabbim daim etsiin canım inşallah bir ömür mutlulukla aşkla birbirinize bakıın böyle ♥️♥️ Kime bakarsan ona benziyorlar diyor ya 😅 bende 1 ayda tanıştım nişanlandım 5. Ayda düğün yaptım 😂😂

Kızlar siz hareketleri hissetmeye başladınız mı ya benim sol tarafımda bişeyler oynuyor sanki💃🏻
Dün gece de sağda vardı bişeyler 😍
Biseyler oluyor ama çözemedim acayip şiştim yemem açıldı 3 oğuñ yiyorum bide aralarda atıştırıyorum sürekli

Yaa maşallah Rabbim daim etsiin canım inşallah bir ömür mutlulukla aşkla birbirinize bakıın böyle ♥️♥️ Kime bakarsan ona benziyorlar diyor ya 😅 bende 1 ayda tanıştım nişanlandım 5. Ayda düğün yaptım 😂😂

❤️ Kuşum senle baya ortak seylerimiz var bebeklerin muhtemel dogum tarihi bile 2 gun arayla insallah ikimizde saglicakla aliriz kucagimiza

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı? Bugün başım çok ağrıyor. Gittikçe şiddetleniyor
Canım bende de baş ağrısı var bazen günlerce geçmiyor ama dün gece ağrısına uyandım damarlarım çatlayacak gibiydi hemen tansiyonuma baktım ama normaldi. Birde bende ağrı başımın bir tarafında oluyor mide bulantısı yapıyor. Bende migren var Parol içiyorum ama o da işe yaramıyor. Bir kez kadın doğum hastanesinin aciline gittim onlarda paroldan başka çarem olmadığını onlarında yapacağı birşey olmadığını söylediler. İkili test sonucunu görüşürken doktorumla görüşeceğim bu konuyu bende diş sıkmada var o da tetikliyor olabilir normalde botoks tedavisi görüyorum etkisi geçti ama doktorum tekrar uygulamaya izin vermedi. Durumumu anlatıp tekrardan izin isteyeceğim bakalım ne diyecek yoksa çalışırken bu ağrı beni çok etkiliyor tüm günüm kabus gibi geçiyor.

Bende sevgililiğimin 3. Ayı nişanlı 9. Ayı evli Allah nasip ederse 1 senemde ya bebişi kucağımıza alcaz ya 1 hafta sonrası Allah herkese huzurlu,aşk dolu yuvalarımızın devamını nasip etsin tabi bazı armutlukları yok değil😂

Bende sevgililiğimin 3. Ayı nişanlı 9. Ayı evli Allah nasip ederse 1 senemde ya bebişi kucağımıza alcaz ya 1 hafta sonrası Allah herkese huzurlu,aşk dolu yuvalarımızın devamını nasip etsin tabi bazı armutlukları yok değil😂

Maşallah ♥️ Böylesii daha iyi sanırım çok hayal kurmadan direk evde tanıyorsun 😂 benimde 25 ekim yıl dönümümüz 2. Yılımız olacak. 24 Ekimde 40. Haftamı gösteriyor 😂

Back
X