2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalp durması yaşayanlar oluyor evet ve hani annede bir belirti olmuyormuş. Üzücü bir durum aklına bile getirme derim. Cuma günü gideceğin doktora söylersin ben 12. Haftaya gelene kadar 2 haftada bir muayane plmak istiyorum diye seni o şekilde çağırsın aklın kalacaksa eğer. Ben en son 7. Haftada gitmiştim kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı. Uzun bir süre 2 gün önce kanamam olunca acilde gördüm hani o durum olmasaydı doktoruma gideceğim zamanı bekleyecektim. Sen 2 haftada bir git için rahatlar hem kafanda kurup durmazsın
Öyle yapıcam canım kanama alanı olmasa bu kadar korkmazdım sanırım o beni tedirgin ediyor çok şükür kanamam olmuyor ama bir farkı yok sonuçta bir yer kanıyor

Evet her şeyi yoluna koyacağız inşallah yolunda gidecek bende yazı çok bekliyorumm sanki güneşli havalarıı hani bide tam haziranda vs hareketlerini hissetmeye başlarız göbüşlerimiz büyür tatlı telaşlarımız başlayacak zamanları beynimde o günlere kodladım 😍Yaa sağlıklıı gelsiin Güneş hanımm 😍
Eveeet güzel günler bizi bekliyor çok sıkıntılar yaşadık bazılarımız ama geçecek hepsi 🙏🏻☺️
Hareketleri düşünmek bile heyecanlandırıyor ☺️
Muhteşem havalarda da çocuklarımızı kucağımıza alacağız ne çöl sıcağı ne de serin olacak tam Eylül sonu Ekim ayı cok güzel olacak her şey. Eylül sonunda tatile gitmiştik geçen yaz. Antalya bile nasıl güzeldi sıcağı yakmıyordu.
Çok güzel havalarda doğacak bebeklerimiz inşallah. ilk günleri, o adaptasyonu kolay atlatmamızı sağlar hep🌸
Sağlıkla kolaylıkla gelsin tüm çocuklarımız 🙏🏻💕

Senin düşük mü tsh değerin benimde yüksek, ilaç kullanıyorum, geçen yıl ki hamileliğimden beri kullanıyorum, doktor kontrolüyle değerime göre dozu değişiyor, her ay tahlil yaptırıyorum doktora gönderiyorum ona göre ilaç dozunu ayarlıyor bana
Benim de tsh yuksek çıktı doktor bı hap verdi levotiron diye 3.kusurlerde bı oran çıktı inşallah sorun yaşamayız 🤲

Öyle yapıcam canım kanama alanı olmasa bu kadar korkmazdım sanırım o beni tedirgin ediyor çok şükür kanamam olmuyor ama bir farkı yok sonuçta bir yer kanıyor

Cuma günü git bakalım doktoruna ne diyecek içine sinsinde inşallah tüm sorularının cevabını alırsın ondan 🙏🏻 Korkutma kendini böyle şeyler düşünüp

Eveeet güzel günler bizi bekliyor çok sıkıntılar yaşadık bazılarımız ama geçecek hepsi 🙏🏻☺️
Hareketleri düşünmek bile heyecanlandırıyor ☺️
Muhteşem havalarda da çocuklarımızı kucağımıza alacağız ne çöl sıcağı ne de serin olacak tam Eylül sonu Ekim ayı cok güzel olacak her şey. Eylül sonunda tatile gitmiştik geçen yaz. Antalya bile nasıl güzeldi sıcağı yakmıyordu.
Çok güzel havalarda doğacak bebeklerimiz inşallah. ilk günleri, o adaptasyonu kolay atlatmamızı sağlar hep🌸
Sağlıkla kolaylıkla gelsin tüm çocuklarımız 🙏🏻💕

Amiin amiin heycanlandıım umutlandım 😍😍🐣

Kızlar bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyduktan sonra ve atış normal ise bir daha gittiğimizde duymama ihtimalimiz var mıdır sizce böyle bir şey başına gelen var mı
Bu vesveselerden uzak tutmaya bak kendini canım, bebeği de kendini de kötü etkilersin. Allah'a teslim olmak en güzeli. Herşeyde bir hayır vardır.

Cuma günü git bakalım doktoruna ne diyecek içine sinsinde inşallah tüm sorularının cevabını alırsın ondan 🙏🏻 Korkutma kendini böyle şeyler düşünüp
Dün ağladım kafama göre bir doktor bulamayacak mıyım diye niye ağladım bilmiyorum hormonlar sanırım bir de adet dönemimdi sanırım kime neye inanacağım bilmiyorum

Kızlar progestan kullanıyorum. Başım çatlıyor. Hamilelikte mi yoksa ilaçtanmı bilmiyorum. Varmı bu şekilde olan

Aç gitmene gerek yok. Dün yaptırdım bende ikili testi. Uyuyordu bebiş bir çikolata ye 10 dk sonra tekrar bakalım dedi. 10dk sonra gittiğimde kıpır kıpırdı. Aklında olsun çikolata ye mutlaka. 20dk detaylıca inceledi ense kalınlığı vs. hepsini o an söyledi. cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi. Bu arada ben her ihtimale karşılık o gün hiç ilaç kullanmadım. Doktor kan sulandırıcı vs etkiler sonucu dedi sadece ama ben yine de içmedim hiç ilaç. 10 gün sonra kan tahlili sonuçları çıkacak. Özel bir hastane gittiğim. Sonuç beklemek bana da zor gelecek diye düşündüm ama inan ultrasonda doktor baktı her şey yolunda sıkıntı görünmüyor dedi rahatladım şuan hiç aklıma gelmiyor bile tahlil sonucu. İnşallah güzel haberleri verirsin sende :KK200:
Sağol canım bilgiler için çok sevindim umarım benimde böyle çıkar 🥰🥰

Ah canim benim rabbim oyle mucizelerle dolu ki aklin almaz rabbim seni 3 evlat anasi olmani isterse ol der oluverir bu bebekten 2 yil sonra hamile kalsan onlarda ikiz olsa al sana 3 cocuk hayirli ugurlu olsun rabbim gonlunden geceni bilir sen yeterki inan canim onun gucunun yetemeyecegi hic bir sey yok 🥰🥰🥰 ama tabi ilk once bu bebegi sag salim kolayca kucagina al canim rabbim sana anne olmayi nasip etsin 🙏🧿🥰
Amin canım çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İnşallah bir doktora inanıp ona güvenebilsem 3 doktor değiştirdim şimdiden hiçbiri mi kafama uymaz 😔
Yok mu çevrende doğum yapan biri, güvendiği bir doktor? Vallahi üzülüyorum bu haline. Kkdan da olduğun şehirde doktor araştırabilirsin. İlla birisi çıkacaktır gönlüne göre.

Yok mu çevrende doğum yapan biri, güvendiği bir doktor? Vallahi üzülüyorum bu haline. Kkdan da olduğun şehirde doktor araştırabilirsin. İlla birisi çıkacaktır gönlüne göre.
Hepsine baktım bi tane buluyorum tamam bu iyi diyorum sonra biri o doktor şöyle kötü böyle kötü diyorlar çok yoruldum buna rağmen gidiyorum yine kafama yatmıyor ablamlar var onların gittiği doktora gidiyordum artık ona da güvenemiyorum çok yoğun sürekli randevu erteliyor dua edin yarın gideceğim aklıma yatsın ve bebeğim büyümüş olsun en azından 13 mm olduğunu görebileyim yarın 8+3 oluyorum

Back
X