- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 108
- 32
Canım 12. Haftada olan ikili test. Ayrıntılı ultrason da yapılabiliyor ama hepimizin yaptırdığı şey ikili test.12. hafa değil mi?
Kız hemen herkes yok sütü var mı yok doyuyor mu derdine düşüyor. Sana ne ya sana neee yani. Benim çocuğumun ihtiyacını benden iyi kim düşünebilir ? Hadsizler ya. Senin fikrinin ne önemi var vasat herif yani. Bize çok karışan eden olmamasına rağmen ben bu sinirle sülalenin sevilmeyeni olurum herhalde bu gidişleEn güzeli kesinlikle ay zaten doğumdan çıkmış kadınıda aramazlar yabizim millet hemen herşeye anında aramaya çok meraklı. Hayır birde kadın öyle bir anda niye senin sesini duysun ki
![]()

Burda yazılanları okudukça içimde Volkan patlıyor

Canım benim rabbim içine ferahlık versin, tertemiz sonuçlarla yüzünü güldürsün inşallah. Kolaylıklar dilerimMerhaba arkadaşlar, zaman hem hiç geçmiyor hem de çokk çabuk geçiyor gibi haftaya CVS testi var güzel geçsin ve güzel haberler alıyım diye dua edin lütfen![]()

Ya ne güzel :) ben de 1 ya da 1,5 kilo aldım herhalde tuvalet düzeninden dolayı emin olamıyorumGünaydın herkese mutlu huzurlu cumalar.
İlaçlarımın çoğunu kullanmayı bırakınca 1 kilo vermişim bugün tartıldım çok sevindim.
Demek ki ödemdi çoğu. An itibariyle +1 kiloyla 4. ayın içindeyim.