2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bilimsel açıklamasına şey diyorlar onun erkek cinsiyeti olan sperm daha hızlı ilerliyor ve ömrü daha kısa oluyormus. Kız olan sperm ise daha yavaş hareket edip daha uzun süre duruyormus tüplerde ondan nedense bu olay bana mantıklı geliyor
Amanın bana erkek geliyo o zaman 🙈 ovulasyonda çift çizgiyi görünce yaptık. Hadi bakalım hayırlısı.

evet onunle yumrugunu masaya vurmasi lazim bencede .

ay bende cok eksi yiyordum baslarda hatta bir sayfada biri demisti cok asitli yenmemeli dusuge sebep olabilir die hemen birakmistim
korkudan 😂
Ben cinsiyeti 14. Hafta da öğrendim tam net değil ama 16 . Hafta da net soylerlermis canım bence biraz geç git öğrenmek için sonradan değişiklik olmasın

aynen oyle ya ,
diger bir arkadasim bu konuda hic taviz vermedi . 6. ayda uyku egitimini verdi . kizi simdi nerdeyse 5 yasinda , misil misil saati geldimi uyur . herkeste bilir , erken yttigini hafta ici cocuk sevmeye gitmeyiz yada onlar yapilan planlara katilmaz.

zaten bu sekilde olmazsa cok zor , hem anne baba hem bebek cok yipraniyor duzensizlikten

Aynen zaten bıraksalar şu büyükler çocuklarımızı kendimiz yetiştirsek kendimiz büyütsek sütüne uykusuna yemesine karışmasalar hem anne hem bebek daha rahat eder. Hani tamam deneyimimiz yok belki bilmiyor gözüyle bakıyorsun ama bir sıkıntı olsa zaten arar yardım isteriz. Ama bence iç güdünü dinleyip şimdiden kitaplar videolar izledikce neyi nasıl yapcaz öğrenip rahat edeceğiz

Ben cinsiyeti 14. Hafta da öğrendim tam net değil ama 16 . Hafta da net soylerlermis canım bence biraz geç git öğrenmek için sonradan değişiklik olmasın
ben genetik testi yaptiracagim 10. haftada onun icinde cinsiyeti soyluyorlar.
cocukluktan beri ilac kullaniyorum bir suru. yasim 31 ama gene de baktirmak istiyorum ne olur ne olmaz diye .

Aynen zaten bıraksalar şu büyükler çocuklarımızı kendimiz yetiştirsek kendimiz büyütsek sütüne uykusuna yemesine karışmasalar hem anne hem bebek daha rahat eder. Hani tamam deneyimimiz yok belki bilmiyor gözüyle bakıyorsun ama bir sıkıntı olsa zaten arar yardım isteriz. Ama bence iç güdünü dinleyip şimdiden kitaplar videolar izledikce neyi nasıl yapcaz öğrenip rahat edeceğiz
aynen oyle ,
her cocuk farkli zaten . Tabiki bir genelleme var , kitapllar egitimler ona gore yapiliyor ama gunun sonunda seninle cocugunub iletisiminin iyi olmasi onemli onu tanimak icin

aynen oyle ,
her cocuk farkli zaten . Tabiki bir genelleme var , kitapllar egitimler ona gore yapiliyor ama gunun sonunda seninle cocugunub iletisiminin iyi olmasi onemli onu tanimak icin

Tabi canım. Mesela hani doğar doğmaz ten teması ve doğumdan sonrada belli aya gelene kadar günde belirli aralıkla ten teması yapın diyorlar ya bebekler babayı bile geç tanıyor ne biliyim dünyada ilk basamak annesinin güveni sonucta. Ondan bile kucağa alıştırma diyen teyzelerimiiz 😂

ay insallah 🥰ayin 12 snde ultroson randevum var . saglikla gorucez insallah 🥰

yok benim daha cok kusum 8 hafta 3 gunluk .
ben ilk ruyamda erkek gormustum , o muhabbeti belki hatirlamissindir 🥰

Olabiliir yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşa demişlerdi heralde it’s a boy şeklinde anlatmıstı sanırım onunla karıstırdım yada 😅😂
Rabbim gönlünden geçenii nasip etsin herkesiin

Cinsiyet kesinleşip kızı olacak olanlara bir sorum var. Tam yumurtlama gününde ilişki olursa erkek oluyormuş, yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olursa kız oluyormuş diye bir şey duydum. Size uyuyor mu bu söylenti 🙈
Biz yumurtlama gününden birkaç gün önce başladık, haftaya öğrenince yazacağım bakalım.😂😂

Tabi canım. Mesela hani doğar doğmaz ten teması ve doğumdan sonrada belli aya gelene kadar günde belirli aralıkla ten teması yapın diyorlar ya bebekler babayı bile geç tanıyor ne biliyim dünyada ilk basamak annesinin güveni sonucta. Ondan bile kucağa alıştırma diyen teyzelerimiiz 😂
ayy ilk cocukta kucagina alistirmayan bir arkadasim , esi pek razi olmamasina ragmen ikinci cocugu yapti ve yuruyene kadar kucagindan indirmedi “aklima tukureyim ilkinde neden oyle yaptim “ diye . kadin bebek hasretiyle yandi resmen ikinci cocuga kadsr
Olabiliir yabancı ülkede yaşayan bir arkadaşa demişlerdi heralde it’s a boy şeklinde anlatmıstı sanırım onunla karıstırdım yada 😅😂
Rabbim gönlünden geçenii nasip etsin herkesiin
dogruuu bende hatirliyorum ama kimdi unuttum 🙈

Back
X