2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba doktora gittim geldim benim minik bu sefer kilo almış 2500 şu 2680 olmuş kafa ve bacak gününe yakın gidiyor karın çevresi üç hafta fark var neredeyse doktor ben bu çocuğu şimdi almam gelişmesi devam ediyor dedi beş günde 180 Gr almış çok şükür . Bakalım 39. Hafta olunca dogum olacak suyum sinirda en ufak bir şeyde gel dedi o biraz tabi korkutuyor 🥲 ama onun haricinde böyle giderse inşallah 2900 doğar o da yeter bize 🥰

Kizlar merhaba doktora gittim geldim benim minik bu sefer kilo almış 2500 şu 2680 olmuş kafa ve bacak gününe yakın gidiyor karın çevresi üç hafta fark var neredeyse doktor ben bu çocuğu şimdi almam gelişmesi devam ediyor dedi beş günde 180 Gr almış çok şükür . Bakalım 39. Hafta olunca dogum olacak suyum sinirda en ufak bir şeyde gel dedi o biraz tabi korkutuyor 🥲 ama onun haricinde böyle giderse inşallah 2900 doğar o da yeter bize 🥰
ohh masallah 🧿 ne yediysen gecen hafta , bu haftada yemeye devam 🥰
zaten gelisimi devam ettigi surece almiyorlar. o yuzden sk sk kontrol ediyorlar emin olmak icin .

Maşallah canım çok iyi almışş 🙏🏻 nasıl besleniyorsan öyle devam👍🏻 insallah bekler annesi bi sıkıntı çıkmaz 🧿

ohh masallah 🧿 ne yediysen gecen hafta , bu haftada yemeye devam 🥰
zaten gelisimi devam ettigi surece almiyorlar. o yuzden sk sk kontrol ediyorlar emin olmak icin .

Maşallah canım çok iyi almışş 🙏🏻 nasıl besleniyorsan öyle devam👍🏻 insallah bekler annesi bi sıkıntı çıkmaz 🧿
Çok teşekkür ederim kızlar evet bu hafta da aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim benim de biraz içim rahatladı 🥰

Gelelim bana arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsin bebegimin bacak boyu baya kısa dedi boyu kısa olabilirde bir sorun da olabilir mis korkuyorum açıkçası.
Güzel kısım bana gün verdi dün 35+5 tim 28 eylule gun verdi kasilmalarim agrilarim baya fazla ondan gec vermiyorum günü dedi doktor
Bebegimin kilosu 2520 ydi galiba doktor birşey demedi ama bana düşük geldi gibi erkek bebek için nasıl sizce?
icim bir tuhaf dün baya üzüldüm başka seylerde oldu aile icinde üzülüyorum doğum sonrası nasıl geçecek 3 çocukla kimse gelemeyebilir yardıma bazı kazalar oldu.
Ben biraz dolap içi temizlik yaptım daha var kışlık birşeyler yaptım bebeğin kıyafetlerini çantayı felan hazırladim buzluga birşeyler yapicam bide yapabildigim kadar evi temizlemek istiyorum bende durumlar böyle.
ağrılarım kasilmalarim çok olduğu için insaallah erken gelmez bakalım nasip artik
Canım ben 37+2 yim bugün kilosu 2680 çıktı kafana takma benim karın çevresi üç hafta geriden çıkıyor buna gelişim geriliği demiyoruz dedi önemli olan kilo alması . Yumurta ,süt ,yoğurt ye imkanın varsa az da olsa ceviz ve badem al bunu yazarken birşey de diyemiyorum o kadar pahalı ki bimden bir paket al mesela bence süt kilo aldırıyor bir bardak birde baklagil yeşil mercimek ,barbunya ve kuru fasulye bunlardan ye benim ki üç hafta hiç kilo alması beş günde 180 gr almış

Canım baya kısa dediği 3 haftayı geçiyor mu? Genelde kafası kolu karın çevresi 3 haftadan fazla ya da az geri/ileri olmadıkça problem görmüyorlar oyüzden sordum. Ben ultrason ölçümlerine çok inanmıyorum inşallah herşey normal 🙏🏻🤗
O an akıl edemedim sormayi pazartesi burdaki doktora gidecegim kontrole tekrar soracagim inşallah fark ilerlemez

O an akıl edemedim sormayi pazartesi burdaki doktora gidecegim kontrole tekrar soracagim inşallah fark ilerlemez
canim benim arkadasimin halasi riskli gebelik uzmani.
Ben kendi tansiyon duurmumdan dolayi gecen hafta kendisiyle konustum.
5 haftaya kadar olan geriklerde sorun yok dedi. 5. haftanin uzeri gerilik tehlikeli dedi.
ekledim ekran goruntusunu.

Eklentiler

• DE507E9D-7FFD-4137-A6F2-E5DACC30F475.webp
    DE507E9D-7FFD-4137-A6F2-E5DACC30F475.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar bu sekilde olanlar mantıklı geldi
Ben oda takımı aldım set halinde ondan ayrı araştırmadım hiç kuzum
Yememe baya dikkat ediyorum son bir aydır kıymalı yumurta aklimda başlayacağım yarından itibaren evde kıyma yoktu eşimden istedim bugün 3 kilo dogsa yeterli benim için.
Ya insan ister istemez kendine yüklüyor vicdanen rahat olamıyorum yinede bir sıkıntısı olmasında ınşaallah gerisi yine hallolur dua edin bebegime
Dua edeceğim canım sana ve bebeğine 🙏🏻
Canım ben 37+2 yim bugün kilosu 2680 çıktı kafana takma benim karın çevresi üç hafta geriden çıkıyor buna gelişim geriliği demiyoruz dedi önemli olan kilo alması . Yumurta ,süt ,yoğurt ye imkanın varsa az da olsa ceviz ve badem al bunu yazarken birşey de diyemiyorum o kadar pahalı ki bimden bir paket al mesela bence süt kilo aldırıyor bir bardak birde baklagil yeşil mercimek ,barbunya ve kuru fasulye bunlardan ye benim ki üç hafta hiç kilo alması beş günde 180 gr almış
O zamana kadar iyice büyür annesi merak etme 🙏🏻 Ispanakta çok yararlı kızlar öğle yemeğinde vs kavurun yiyin hem bizim demir açısından hemde bebeğe faydalı

Öyle valla canım alınmıyor yine halimize şükür herşey aldi başını gidyor. Arti doğum öncesi masraf iki çocuğum daha var okula giden yine Rabbim can sağlığı versin.
Hergün bir yumurta peynir yoğurt bir bardak süt ceviz meyve evde ne varsa bunlardan tüketiyorum. Geçen ay bana doktor tombul bir bebege benziyor demişti ne olduysa bu ay oldu ondan daha dikkat etmeye çalışıyorum 12 gün önce gittigimde 2145 demişti dünde 2580 di galiba ise yatıyor mu emin olamadım ama son ana kadar dikkat edeyim diyorum elimden geleni yapayım gerisi Allahtan.
Baya da oldu aynı kilodayim kilolu hamile kaldım şimdiye kadar 13 kilo aldim 20 güne yakındır kilom da aynı senin kilo durumun nasıl?

5 haftaya kadar olan geriklerde sorun yok dedi. 5. haftanin uzeri gerilik tehlikeli dedi.
Canim 5 hafta kadar olduğunu sanmıyorum ama yine soracağım gittigimde kaç hafta diye

Içimi rahatlatti bu ekran görüntüsü 🥰

hope2022 hope2022 ben kiymaya dadandim.
aksam ogunumde var mutlaka. et yiyemiyorum.
bakalim ne kadsr etki etmis olucak.

soganla ve salcayla kavurup , icine misir ve fasulye ekliyorum. meksikalilarin taco su gibi , lavas icine yesillik , avakado, kasar peyniri ve kiyma harcini koyup yiyorum.

Back
X