Benim minik sizinkinden zayıf olabilri

çeneyle alakası var mı bilmem ama. Bazen çok iyi tolere edebiliyor eğer meme yumuşak ise o an dolu değil ise.
Ama dediğin gibi mesela önceki gün emmedi göğsüm çok sertleşti. Dün komple boğularak geçti. Bugün yumuşaklar, sadece 1 sefer tıkandı.
rutin mutin yok bam bam bam

Allah ne verdiyse benim enerjim varsa onun keyfi ne istiyorsa istasyon istasyon geziyoruz resmen

en son geçen gğn oyun halısına ekstra çıngırak asıp karnına hışırtılı kitap koyup yanında şarkı söylüyordum sakinleşsin diye
Evet gezme mevzusu bizde de var. Yatmayacak hanfendi. İnanılmaz laf dinliyor alıyoruz yanımıza mutfağa geçiyoruz, eşimle konuşurken anakucağından izliyor sakince ama bıraksan oyun halısında durmaz

Ya sen deneyimlisin uyku emarelerini mikaçırıyorsun acaba ?
Ben 8 de ısrarla uyutmaya çalışırdım 10-11 gibi uyurdu şimdi zamanla 8 e kadar çektim.
Ya bizim süt yüzünü bulasa kaç yazar bu kesinlikle sütün çokluğuna gösterge değil. İlk ay hem göğüslerim taş gibi hem de baştan aşağı ıslanırdım çocuk süt içinde kalırdı ama ne oldu yine gitti 1 kg filan aldı.
Hala fışkırıyor ama çocuk 3. Ayda 700 gr aldı. Keşke fışkırmasa da memede dursa diyorum
Bizimki de 12 gibi uyanıyor sabaha kadar saat başı kalkıyoruz genel olarak. 4. Ayda uykumuz geriledi baya
Sen de işe başlıyorsun demek yarım gün olmasına çok sevindim evden biraz uzaklaşmak iyi gelecektir hep öyle söylüyorlar

sen yokken kim bakacak?
Ya dediklerinin aynısı yapıyo hatta üst gövdeyi hafif çeviriyor ama ben sinirden yapıyo sanıyordum çünkü inanılmaz ağlayarak uyanıyor o anlarda

4. Aya girer girmez başladı. Tetikte olayım o zaman döner yakında
Benimki de hala her yerde reflü yatağında yatıyor. Uyku arası onda emziriyorum uyanmıyor. Reflü yataksız hayata nasıl alışıcam bilmiyorum

kucağımda desteksiz emziremiyorum, zaten uyanıyor o şekilde

Biz arada ayrı odada uyuyoruz zaten artık mıkırdanma yok direk son ses çığırıyor

Dün gece salonda kp odamızda eşimle ben bi anda ayağa fırladık böyle bir bağırma yok

biz alışkınız da kp çok korktu
Yanınızda derken baya aynı düzeyde aynı yatakta mı yatıyorsunuz ?
Kuzum kalça ultrasonunda bakıldı içeriyle bağlantısı yokmuş şükürler olsun. Nazar boncuğumuz olsun inşallah diyorum