• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sen bugün 40+2sin degilmi canım.hayırlısıyla Allahımın izniyle saglıklı bi şekilde dogsun evlatlarımız 🤲🏼nasıl olucak kime benzicek cok merak ediyorum en güzel tarafıda bu. 🥰Ultrasonda minik yüzlü bişeydi ama ona benzermi bilmiyorum 🤗
Ultrason fotoğrafına benziyor diyor herkes🙂
Yaa bu kaka olayı gerçekten dogru demek lagman yapmıyolarmıı 🥴
Ya lağman yapıyorlar diye biliyorum bende, o olay çok kötüymüş bak şimdi :(

Bi covid testinden bide sezeryan olursa sondadan korkuyordum birde bu eklendi şimdi 🥴
Kaka mı ? Lagman mı ? Tarafını seç :KK53:
Hahaha ya korkularımız ve biz😂
Ben de uykusuzluktan korkuyorum resmen niye böyle oldu, son hafta psikolojisi işte.

Sayılı günler kaldı ya heyecanlıyım, hastaneden çıkarken giyecek bir elbise almamışım pijama dolduracağım diye, onu koydum bugün. Eşime de bir gömlek aldım sonrasında fotoğraf çekiliriz diye :)

Tecrübeli annelerim size bir sorum var.

Ben aventin şu göğüs pompasını, emzik ve biberonu da yanıma aldım hastane için, iyi mi yapmışım yoksa gereksiz mi? Hani hemen sütüm gelmez psikolojisine girmek istemiyorum ama işte tedbir amaçlı koydum.

Ah annelik şimdi böyle dogduktan sonra nasıl zordur 🥰birde eşi var degilmi oy oy bi yorgunluk geldi bana 🥴kızımı kucagımda ben çıkarsam daha mükemmel olur❤️
Çıkaran var mıdır? Sanmıyorum. Anne dikişe alınıyor genelde bebiş odaya gönderiliyor hemen.

Hahaha ya korkularımız ve biz😂
Ben de uykusuzluktan korkuyorum resmen niye böyle oldu, son hafta psikolojisi işte.

Sayılı günler kaldı ya heyecanlıyım, hastaneden çıkarken giyecek bir elbise almamışım pijama dolduracağım diye, onu koydum bugün. Eşime de bir gömlek aldım sonrasında fotoğraf çekiliriz diye :)
Bak söyledigin iyi oldu hastaneden cıkarken giyeyim diye kıyafet bnde almamıştım yanıma🙄bnde bitane beyaz gömlek koydum eşime.koca bavulda ona ait tek şey o bişi olursa eve gider gelir diye koymadım hiç bişey ona

Ahhh hadi inşallah , ben de inanıyorum umarım düşer pazartesi 🙏😍

Çok geçmiş olsun,peki sonrasında artış oldu mu yoksa yatınca düzenledikten sonra stabil mü kaldı? Evet emerken baygın baygın oluyor bebek ama dün gece öyle değildi inşallah düzelir 🙏🙏
Teşekkür ederim ☺️3-4 gün sonra 10a yükseldi ama normal değer bu, okadar yükselmesi beklenir zaten dedi doktor .

Çıkaran var mıdır? Sanmıyorum. Anne dikişe alınıyor genelde bebiş odaya gönderiliyor hemen.
Benm doktorum cıkarıyor dikişsiz kesisiz normal dogum yaptırmış geçenlerde birine vede ilk dogumumuymuş motive olmam için anlatır bana böyle birde paylaşıyor görüyorum..neden olmasınki🤗

Bak söyledigin iyi oldu hastaneden cıkarken giyeyim diye kıyafet bnde almamıştım yanıma🙄bnde bitane beyaz gömlek koydum eşime.koca bavulda ona ait tek şey o bişi olursa eve gider gelir diye koymadım hiç bişey ona
Bizim de hastane ve ev yakın aslında ama ne olur be olmaz belki gitmesini istemem diye yanıma ona ait bir gömlek aldım ben de sadece canım.

Elbise mühim ya, ne halde gideceğimizi bilmediğimizden çıkarken bari şöyle rahat olalım dedim😂

Sinirlendim doktora 22 senelik doktormus yuksek tansiyon sevmedigim bisey diyo. Takip et çok yukselirse hastaneye gek diyebilir. Gece gece sezeryan istemiyo herhalde ama sonuçta hastanede kontrol altına alabilirlerdi. Neyse yapacak bisey yok olan oldu şuan çok şükür sağlıklı kollarınsa insan sinirleniyo üzülüyo ama yapacak bisey yok işte
Aynen cNim bendr senin gibi dusundugum icin ve esime anlatamadigim icin icim icimi yedi valla

• Beğen
Reactions: Zzy

Ben aventin şu göğüs pompasını, emzik ve biberonu da yanıma aldım hastane için, iyi mi yapmışım yoksa gereksiz mi? Hani hemen sütüm gelmez psikolojisine girmek istemiyorum ama işte tedbir amaçlı koydum.
Ben doğumdan çıktım. Annem dedi ki bebek çok açıktı hadi emzir kızım. Ben şok 😱 benim sütüm mü var ki nasıl emzireceğim dedim. Neyse gösterdi tutuşu filan. Bebek çektikçe böyle nasıl desem damarlar açılıyor yavaş yavaş sütun geçişini hissediyorsun. Tabi birden fosurt süt gelmiyor. Bebek ilk kakasını yapınca eve gönderiyorlar. Benim pompam vardı yanıma almamıştım açıkçası ama bir iki litre süt içtim annemin zoruyla ve epey bir şeyler yedim. Kendini de sıcak tutarsan gelir inşallah sütün

Benm doktorum cıkarıyor dikişsiz kesisiz normal dogum yaptırmış geçenlerde birine vede ilk dogumumuymuş motive olmam için anlatır bana böyle birde paylaşıyor görüyorum..neden olmasınki🤗
Ne güzel ya inşallah öyle bir doğum nasip olur herkese 🥰

Bizim de hastane ve ev yakın aslında ama ne olur be olmaz belki gitmesini istemem diye yanıma ona ait bir gömlek aldım ben de sadece canım.

Elbise mühim ya, ne halde gideceğimizi bilmediğimizden çıkarken bari şöyle rahat olalım dedim😂
Bencede öyle panige gerek yok düzgün bişiler giyip cıkablirz bence 🤪İnşallah çıkarkende halimiz kalır 2 büklüm cıkmayız :KK53:bana gün verirse saç filaan düzleştiririm sancılar sırasında bari toplayınca at kuyrugu düzgün dursun :KK70:

Ben doğumdan çıktım. Annem dedi ki bebek çok açıktı hadi emzir kızım. Ben şok 😱 benim sütüm mü var ki nasıl emzireceğim dedim. Neyse gösterdi tutuşu filan. Bebek çektikçe böyle nasıl desem damarlar açılıyor yavaş yavaş sütun geçişini hissediyorsun. Tabi birden fosurt süt gelmiyor. Bebek ilk kakasını yapınca eve gönderiyorlar. Benim pompam vardı yanıma almamıştım açıkçası ama bir iki litre süt içtim annemin zoruyla ve epey bir şeyler yedim. Kendini de sıcak tutarsan gelir inşallah sütün
Tam olarak bu duygu hissettiğim evet ‘’benim sütüm mü var ki?’’ Duygusu.

Vücut öyle mucizevi ki aslında 9 ay boyunca o ilk karşılaşma anına hazır olmak İçin çalışıp duruyor. Henüz tecrübe etmedim ama bebekler de göğsü hemen buluveriyor ne değişik şey.

Bir videoda bu göbeğimizde çıkan çizginin bir nevi bebeğe yol gösterdiğini o vesileyle memeyi bulduklarını izlemiştim😍

Bence iyi yapmışsın ben göğüs pompasını koymayı unutmuşum lazım oldu alıp geldiler sağdım verdim emzik ben kullanmadım kaynanam verdi ağzına biberon da sütün hemen inmezse mama veriyorlar biberon da o işe yarıyor bence hepsini al

Back
X