• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet canım 40+2 bugün benzer canım tabiki benmde ufacktı yüzü çok tatlıydı aynı babasıydı bakalm çıksın görcz kime benzicek allahım su günler geçsin hemen alıverlm kucagımıza sevelim öpelim doyasıya 🥰🥰🥰
Benmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalm 🤣az kaldı canım çok şükür hamile oldugumu ögrendigim daha dün gibi 🥺

Canım 4 cm açılma olana kadar mı 4 cm olunca mı ne veriyorlar öyle bişi vardı sanki tam bilmiyorum. Ben almadım 2 doğumumda da

Çok çok geçmiş olsun. Bilmemen daha iyi olmuş boşver. Panik olmamışın. Gözün aydın sağlıcakla da evinize gelmişsiniz bundan sonra da rahat rahat geçirin günlerinizi inşallaaaah🙏 Doktor konusu kötü bence Allah korusun bebeğe bişey olmamış allahtan ama bu sürecin sorumlusu da biraz o gibi geldi bana

Allahım daha doğurdu doğurcaktı derken göbeği düşmüş bi de bee😍😍 diğerleri napıyo ben asıl onları merak ediyorum

Aslında göğüs pompasına hiç gerek yok bence orda pek kullanılmıyor ama ben de koydum yine de. Emzik bence gerekli eğer veririm diyosan. Ben veririm. Biberonda olsun mama gerekirse. Arz ederim😍😍
Sorumlusu o ve farkinda sorgulayinca sinirlendi altan alacagi yere. Sonucu neyse ki tatliya baglandida birazda onun efeligi iste

Komik geliyo bana doğumdan sonra yürütüyo doktorlar insatramda kadın yamuk yumuk yürüyo. Bende istesem yürürdüm. Kalktım üstümü değiştirin iyiydim ama yanımda oldular hep tansiyon düşer basin döner diye. Bebeği kucağına verip yatakla çıkardılar odaya 😀😄 utandim giderim ben dedim ama yatakla çıkardılar
Böyle toz pembe düşünüyorum ama kesin öylee olmayacak 🤣 fotografcı olacagı iiçin mecbur bi sekilde güzelleştiricez 🤪

• Komik
Reactions: Zzy
Allah korumuş... Bebeğinize sağlıkla kabuşmanıza çok sevindim.17 çok yüksek ertesi gün hastaneye gitmeyecek olsanız daha kötü olabilirdi rabbim korumuş. Doktorlar hastanın her şeyi anlamasını mı bekliyorlar bu doğru bir davranış değil 14 üstüne çıkarsa hemen gel demesi gerekir hatta 14 te gel diyorlar ama yatış değil takip veriyorlar geçmiş gitmiş kendinize ve bebeğinize çok dikkat edin.
Evet canim aslinda cok guzel özetledin. Hayirlisi böyleymiş rabbim korudu bizi sükürler olsun ❤️

Tecrübeli annelerim size bir sorum var.

Ben aventin şu göğüs pompasını, emzik ve biberonu da yanıma aldım hastane için, iyi mi yapmışım yoksa gereksiz mi? Hani hemen sütüm gelmez psikolojisine girmek istemiyorum ama işte tedbir amaçlı koydum.
Ben daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum :D
Pompa almamistim
Emzik biberonda koymamamistim xantama

Ama sezeryan oldum ve sütüm yoktu.
Hastanedeki butun pompalar doluydu baby plus elektirikli gogus pompasini alip getirdiler onunla surekli sut gelmese bile sagim yaptim. Sonra geldi. Ve o sütüde biberonla degil. Şırınga ile veriyorlar zaten cok minik minik geliyor ve biberona bosaltirken hiç oluyor ve biberonu önermiyolar hastanede canim

Ben daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum :KK70:
Pompa almamistim

Hastanedeki butun pompalar doluydu baby plus elektirikli gogus pompasini alip getirdiler onunla surekli sut gelmese bile sagim yaptim. Sonra geldi. Ve o sütüde biberonla degil. Şırınga ile veriyorlar zaten cok minik minik geliyor ve biberona bosaltirken hiç oluyor ve biberonu önermiyolar hastanede canim
Ve katinaizmir katinaizmir teşekkürler kızlar, ben biberonda koymuştum ama onu çıkaracağım sanırım zaten o kadar çok gelmez hem de kaşık biberon öneriliyor bildiğim kadarıyla.

Sıcak duşta çömelme hareketlerimi yaptım şuan pilates topunun üzerinden yazıyorum Crknkz Crknkz 😂

Ve katinaizmir katinaizmir teşekkürler kızlar, ben biberonda koymuştum ama onu çıkaracağım sanırım zaten o kadar çok gelmez hem de kaşık biberon öneriliyor bildiğim kadarıyla.

Sıcak duşta çömelme hareketlerimi yaptım şuan pilates topunun üzerinden yazıyorum Crknkz Crknkz 😂
Bari sen dogur ben doguramadım şansın bol olsun 🤣

Şırınga olmasinin sebebi agzina damlatip gogusunu tutturmak icin. Kaşik biberonla bu cok zor

Ben daha yeni hastaneden cikmis biri olarak yaziyorum :KK70:
Pompa almamistim

Bn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galiba 🙄eger işe yaramassa elektirkli alıcam artk

Ikınırken dediler. Sancim azdı benim suni de vermediler az sancıyla ıkınmak zor oldu biraz. Kesi de atmadılar kafası az bi yere takıldı ikin zorla.dediker. halbuki kesebilirlerdi ama kesmediler. Yap. Kakani diye diye dogurttular😀
Hmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.

Komik geliyo bana doğumdan sonra yürütüyo doktorlar insatramda kadın yamuk yumuk yürüyo. Bende istesem yürürdüm. Kalktım üstümü değiştirin iyiydim ama yanımda oldular hep tansiyon düşer basin döner diye. Bebeği kucağına verip yatakla çıkardılar odaya 😀😄 utandim giderim ben dedim ama yatakla çıkardılar
Benim lavaboda tansiyonum düştü gerçekten de. O kanamanın etkisiyle. Ben yürüyemezdim kesinlikle. Yürüyene helal olsun 😀

• Beğen
Reactions: Zzy
Hmm şimdi anladım. E iyi olmuş o zaman bence. Beni de hiç beklemediler. Baktı ıkinamiyorum kesti direkt bebek fırladı resmen öyle takıldı geliyor filan durumu olmadı.
O an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyi

O an zorlandim ama sonradan iyi ki kesmemişler dedim dikiş olmaması ayrı güzelmiş meğer. Kuzenim devlet hastanesinde doğum yaptı normal doğum 10 tane dikişi vardı dedim seni alttan sezeryan etmişler. Bazıları da pat vuruyo kesiyi
Aynen o dediğin benim. Alttan sezeryan. Ve 5 gün hiç popomun üstüne oturamadım. Yan durdum 😔 orayı sürekli pansuman yaptım. Kantaron sürdüm. Saç kurutma makinesiyle kuruttum filan. 6.gün rahatladım çok şükür. İnşallah daha rahat olur bu sefer 🤲

Benmki bana benziyordu ama hayırlısı bakalm 🤣az kaldı canım çok şükür hamile oldugumu ögrendigim daha dün gibi 🥺
Yaa demi daha dün gibi duygulanıyorum 🥺🥺 kız ya belki sana benzer canım büyük ihtimal benimki erkek yarın için sabırsızlanıyorum şimdi düğündeym kurtlarmı dökmeye çalıştm belki gece gelir bsyler 😃

Back
X