2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
En güzeli canım dayanabildiğin kadar evde sancı çekmen öyle olunca hem gittiğinde açılman artmış oluyo hem de doğum daha hızlı gerçekleşiyor
Gözün aydın öyle yA da böyle sağlıkla doğmuş en önemlisi o. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar kızlar

Bekliyorum hala, daha azaldı sancılar tolere edebiliyorum. Bu pembe akıntı da hala devam ediyor rahim açılıyormuş ebe öyle söyledi. Evde beklemeye devam .
Birşeyler oluyor öyle ya da boyleee su gibi olsun herşey tatlı anne
Bende aynı şekilde T temmuzekim gibi çok aktif olamasam da takipteyim

valla bilmiyorum ben de çokta kilolu olmasına takılmıyorumda şimdi sadece anne sütüyle besle mama vsrme dedi doktor doydumu doymadımı emin olamıyorum bazen ama çiş kaka miktarı iyi gibi geliyo

Şimdi ne durumdasın canım mesajları okumadım daha. Evet ikiz 3 yaş abi ablamız var. Bilgiler tazeyken dahada tazelendik kızımla her zaman yardımcı olmaya çalışırım tabi. Benimde 2 kaybım var seni anlıyorum az kaldı inşallah bebeğinle sağlıcakla kavuşmana

Sezeryan olan anneler çiş yaparken çok yanma acı hissi oluyo normal mi
Evet hala var sadece biraz hafifledi
Bazılarımızda oluyor anlaşılan üşütmemeye çalışın gaz sancısı daha kötü yapıyor.
Doktorum idrar tahlili de aldı herhangi bi enfeksiyon yok

L Lalalala1 takipteyiz merakla bekliyoruz canısı su gibi kolay bir doğumun olsun inşallah
Kuzular evdeyim sancı aralıkları uzadı biraz, ebeyle iletişim halindeyiz. İlk bu tıkaç açıldığında sancılar daha yüksek olurmuş benim gece olanki gibi.

Sonra bi pasif döneme geçip bir daha aktifleşirmiş. Doktora gideceğim ama elim boş gitmek istemiyorum, pilates topunda yuvarlandım yeteri kadar şimdi biraz gidip merdiven çıkıp ineceğim. Akşam üstüne doğru da doktora gidip bi baktırayım diyorum. Geceki sancılar kalmadı ama ne olur ne olmaz belki yine gelir o zamana kadar.

Sağ Salim alırım kucağıma inşallah

Maşallah canım sana durumu iyi yönetiyorsun ve çok iyi yapıyosun evde olmak her anlamda iyi oluyo gerçekten. Inslalah gittiğinde kısa sürede doğumun gerçekleşir. Çömelme hareketleri de yap bol bol.

Allahım kolay eylesin canım
Sürecini gerçekten güzel yönetiyorsun bu şekilde de tamamlarsın inşallah
Kolayca sağlıcakla kavuşun inşallah

Benimde 3 gün önce annem ve babam Almanyaya geldiler bize. Benimde evim ve odalarim küçük ve bugün babam grip oldu, ne yapacağımı bilemiyorum, ben ve bebeğim de grip olurum diye cok korkuyorum, limonlu su bitki çayları fln iciyo. Bisey de diyemiyorum bebegimden uzak duruyo ama ister istemez bazen aynı odada duruyorlar.

Merhaba siz doğum yaptınız mı Kardelen 99

Kızlar bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum öncesinde aktif çok yürüyorduk tabii. Şimdi bacaklarımın üst yanları uyuşuyor kalkınca ağrı gibi yürütmüyor yatınca geçiyor sezaryandan mı kaynaklı yoksa hareketsizlikten mi acaba

Galactago veya bestlak damla alsınlar hemen baslayin kullanmaya,uyumaya calisin sut gelmesede bol bol emzirin gelecek endişelenmeyin bu arada pompa sağma makinesi isteyin süt cikiyomu bakin hem .sut degilde kolostrum yani
Ya sütünüz güzel çıkıyor diyor hemşireler göğsümü sıkıp cıkarıyorlar sarı sarı küçük damla sağınca elle mesela bardağa damlamıyor ama az gibi. Sıkınca görünüyor süt bebekte çekiyor canı isteyince ama gece sabaha kadar uyumadım ya gözlerim kapanıyor bi türlü ememedi beş dk sonra çığlık çığlığa zorla emziriyorum ilk 5 dk çekiyor ilk gün çok yorucuydu dikişlerden hareketimde kısıtlı

Verdirmediler kan şekerine baktılar iyi dediler ama gece doğru düzgün ememedi aç kaldı diye kendimi yedim sonradan sarılık olmasın diye bugün gündüz hemşirelerle düzgün emzirdik bi şu emzirmeyi emmeyi öğrenip alışsak stres gidecek

Sen emzirmeye devam et canım çektikçe gelecektir de neden mama vermiyorlar aç kalması daha kotu biz saklı gizli almıştık
Ediyorum canım ama uykusuzluktan gece annemle öldük. Az önce 1 saat falan uyuduk avent emziği çok seviyor onu denedim mecbur uyumak için onun sayesinde uyudum sizinkilerde ilk günlerde emzik verdiniz mi sorun olmaz inş mecbur kaldım uykuya geçişte verip alıyorum sadece şu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…