Canım.ilk başta öyle geliyor zaten sarı süt damla damla geliyo ama ona yeter emiyorsa. Benim bebeğinde ilk iki gece yordu beni baya. Kundak yaptım öyle uyumuştu bide kucakta. Sen emzir onu bol.bol. uyumasın. O an yorucu ama uyandırmak bana daha yorucu geliyordu. Diğer cocuklarda uyandırcam da emzircem diye yoruluyordum. O doyuyordur sen emzir bol.bol.Ya sütünüz güzel çıkıyor diyor hemşireler göğsümü sıkıp cıkarıyorlar sarı sarı küçük damla sağınca elle mesela bardağa damlamıyor ama az gibi. Sıkınca görünüyor süt bebekte çekiyor canı isteyince ama gece sabaha kadar uyumadım ya gözlerim kapanıyor bi türlü ememedi beş dk sonra çığlık çığlığa zorla emziriyorum ilk 5 dk çekiyorilk gün çok yorucuydu dikişlerden hareketimde kısıtlı
Ay inşallah hiçbir alerji çıkmaz diyet yapmak da zorİlk ay aşısı huzursuzluk yaptı sadece, ateş olmadı çok şükür.
Fakat, dün gece uykusundan önce aldığım bezinde malesef mukuslu kan lekesi vardı.Geceyi nasıl geçirdim, o sabah nasıl olmadı size anlatamam.. Enfeksiyon mu oldu, popoda çatlak mi oluştu, alerji mi vs. vs. Gece boyu da sürekli mizirdandi derin uykuya çok zor geçti. Sabah kaka fotoğrafını doktoruna gonderdim. Alerji diye düşünüyor ve süt ürünlerini azaltmami istedi, ayrıca tahin de yapabiliyormus. Süt artırıcı özelliğinden dolayı, günlük tukettigim biseydi. Umarım sadece tahin kaynaklıdır. Süt ürünleri alerjisi daha sıkı bir diyet gerektirecek. Bakalim bu alerji durumu nereye varacak
İnşallahAy inşallah hiçbir alerji çıkmaz diyet yapmak da zor
OH Maslalah canım ilk doğuma göre çok güzel bi aciklik. Yine evde mi bekleyeceksin. Yaptıklarına tam gaz devamDün gece 1 cm olan açıklığım az evvel 4 cm çıktı kızlar, geliyor gelmekte olan doktor haftasınu gelir muhtemelen dedi
Geçmiş olsun ben avent pompa kullanmıştım ikk çocuğumda ve çok memnunum. Elektrikli al muhakkak.Mesajlarınız dönemedim afedersiniz bebeğim yoğun bakıma yatırıyorlar bu gece bizimle odada kalacak yoğun bakımda yer olmadığı için yarın yoğun bakıma alacaklar kanda 0-5 arasında olması gereken değer 12 çıktı. Kanında enfeksiyon çıktı 5 gün yoğun bakımda kalacak süt sağmayla alakalı hiç bir fikrim bilgim yok bana bilgi verebilir misiniz acaba nasıl bir pomba almalıyım göğsümün ucunda yara da var ne yapmalıyım
Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzun. Darısı başımıza.Dün gece 1 cm olan açıklığım az evvel 4 cm çıktı kızlar, geliyor gelmekte olan doktor haftasınu gelir muhtemelen dedi
Süpermiş böyle devam eder inşallahyok bebeğin daha 1 haftalık ama 200 250 gr civarı aldı bi haftada
Merhabalar bestlak damlanın linkini atabilir misiniz.internette baktım çok çeşitleri var.hangisinden almalıyım bilemedim.bi de nasıl kullanicam günde kaç defa.bu içilir bişey mi yoksa kaşığa damlatıp falan mı öyle bişey.bilgi verebilirseniz çok sevinirim örs
Görselini attım.galactago diye bı marka daha var ama onu deneyimlemedim daaha uygun fiyatlı.kullananlar aynı etkide olduğunu söylüyor.duzenli kullanım da bol suyla desteklendiği zaman bı mucize ben kendi adıma kefilimMerhabalar bestlak damlanın linkini atabilir misiniz.internette baktım çok çeşitleri var.hangisinden almalıyım bilemedim.bi de nasıl kullanicam günde kaç defa.bu içilir bişey mi yoksa kaşığa damlatıp falan mı öyle bişey.bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bestlak tan bende mucize gibi sonuç aldım çok şükür. Ben içtiğim su şişesine damlatıyorum 20 dmla. Gün içinde unutmadan içmiş oluyorum. Ben bu damlayı kullandım ertesi gün sütüm geldi. Bide sıcak duş meme kanallarını açıyor.Merhabalar bestlak damlanın linkini atabilir misiniz.internette baktım çok çeşitleri var.hangisinden almalıyım bilemedim.bi de nasıl kullanicam günde kaç defa.bu içilir bişey mi yoksa kaşığa damlatıp falan mı öyle bişey.bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Biz hastaneye yakın eczaneden wee baby elektrikli almıştık, iş görüyor. Kesinlikle elektrikli alın. Her memeyi 20 dk sağın, önce süt gelmeyebilir sonra artıyor moral bozmayın, geçmiş olsunMesajlarınız dönemedim afedersiniz bebeğim yoğun bakıma yatırıyorlar bu gece bizimle odada kalacak yoğun bakımda yer olmadığı için yarın yoğun bakıma alacaklar kanda 0-5 arasında olması gereken değer 12 çıktı. Kanında enfeksiyon çıktı 5 gün yoğun bakımda kalacak süt sağmayla alakalı hiç bir fikrim bilgim yok bana bilgi verebilir misiniz acaba nasıl bir pomba almalıyım göğsümün ucunda yara da var ne yapmalıyım
Aa o zaman kadin dogum dr beni neden dahiliyeye yönlendiriyor ki anlayamadim seni hangi bolumden yonlendirdilrr nefrolojiyeValla bende öyle her hastalık çıktı neyse geçici şeyler olsunlarda bebeklerimiz iyi olsun biz düzeliriz.canım bu arada hamilelikte eklampsi ya da preeklampsi olduysan direk nefrolojiye git bölüm olarak orası bakıyormuş. Beni oraya yönlendirdiler direk preeklampsi geçirdiğim için.
Bende de garip garip agrilar oluyor bazen dikislerim bazrn kasiklarim bazen yuruyusumu etkiliyor. Diyorum 23 gun oldu ben nrden boyleyim. Herkes sezeryan sonrasi kendini mukemmel gosteriyor hemen iyilesyik diyo. Ben diyorim nie boleyim .d.d. benim canim mi tatli diyorum. Hala egilince dizlerim agriyor egilemiyorum felan yada uzun oturunca dikis yerlerim agriyor yatip dinlenesim geliyor hepKızlar bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum öncesinde aktif çok yürüyorduk tabii. Şimdi bacaklarımın üst yanları uyuşuyor kalkınca ağrı gibi yürütmüyor yatınca geçiyor sezaryandan mı kaynaklı yoksa hareketsizlikten mi acaba
Bazen banada istemedigim hatta yaazmaya cekindigim duygular geliyor. Cunku cok bekledigim bi bebekti tüp bebekle oldu kacinci denemede. Ama bazen ben bile garip bi sekilde sıkılıyorum strese giriyorum. Snra kendime kiziyorum nasil boyle dusunursun diye. Oluyo iste zaman vucut yorgun alisik olmadigimiz bi duzene girdik zamanla gitcek bu duygular ben oyle dusunuyorum kendimede oyle teselli veriyorumKızlar bende lohusa sendromu oldu (sanırım en sorunlu kişi falan olmuş olabilirim grubumuzda) sanki bebegimizle artık hep evde duracağız dışarı cikamayacagiz hiç bisey yapamayacağım gibi bi düşünceye büründüm normal mi karamsarlık çöktü, surekli evde olmamizdan kaynaklı diye düşünüyorum ve sürekli uykusuzluk vs. Ama her şey yapılıyor dimi tecrübeli annelere sesleniyorum. Allah onu bana bağışladığı icin cok mutluyum o ayrı asla pişman değilim iyi ki olmus ama böyle bir düşünce kapladı icimi
Çok teşekkür ederim..en kısa zamanda sipariş vericem inşallah artar sütümGörselini attım.galactago diye bı marka daha var ama onu deneyimlemedim daaha uygun fiyatlı.kullananlar aynı etkide olduğunu söylüyor.duzenli kullanım da bol suyla desteklendiği zaman bı mucize ben kendi adıma kefilimgünde uc kez 1bardak suya 20 damla damlatıp içiyorsun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, hemen iyileşsin minikMesajlarınız dönemedim afedersiniz bebeğim yoğun bakıma yatırıyorlar bu gece bizimle odada kalacak yoğun bakımda yer olmadığı için yarın yoğun bakıma alacaklar kanda 0-5 arasında olması gereken değer 12 çıktı. Kanında enfeksiyon çıktı 5 gün yoğun bakımda kalacak süt sağmayla alakalı hiç bir fikrim bilgim yok bana bilgi verebilir misiniz acaba nasıl bir pomba almalıyım göğsümün ucunda yara da var ne yapmalıyım
Süper, masallah darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahDün gece 1 cm olan açıklığım az evvel 4 cm çıktı kızlar, geliyor gelmekte olan doktor haftasınu gelir muhtemelen dedi
Normal aynı düşünce bende de var 40 dolmadan çıkamazsın diyorlar kalmış 6 gün yarım saatlik yürüyüşlere çıksak akşamları ne olur sanki bana saçma geliyor ruhum daraldı doğumdan önce de en son ne zaman çıktım hatırlamıyorum zaten ilk 5 gün kabus gibiydi geçen kızımın burnuna şırıngayla serum sıkıp burnunu temizledim çok ağladı ben de ağladım canını yaktım diye özür diledim acayip bir duygusallık hakim insan evde otur otur da kafayı yiyor özetle rezil bir lohusalık geçiriyorum yalnız değilsinKızlar bende lohusa sendromu oldu (sanırım en sorunlu kişi falan olmuş olabilirim grubumuzda) sanki bebegimizle artık hep evde duracağız dışarı cikamayacagiz hiç bisey yapamayacağım gibi bi düşünceye büründüm normal mi karamsarlık çöktü, surekli evde olmamizdan kaynaklı diye düşünüyorum ve sürekli uykusuzluk vs. Ama her şey yapılıyor dimi tecrübeli annelere sesleniyorum. Allah onu bana bağışladığı icin cok mutluyum o ayrı asla pişman değilim iyi ki olmus ama böyle bir düşünce kapladı icimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?