Valla bizimde gürültülü kakamiz ama alerjimizde var, normali nasıldır bilemiyorumKızlar bebeğim anne sütü alıyor günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor ama kaka yaparken inanılmaz bir ıkınma sesi çıkarıyor, hatta gözgöze oluyoruz genelde gülüyorum ben çok güçlü bir hıııeeaaaggg sesi oluyor. Mimikleri filan da komik geliyor o an. Şimdi buna 1 2 güldüm ama normal mi bu durum sizde nasıl kaka yaparken doktoruyla görüşsem mi bilemedim öncesinde bi size sorayım dedim.
Atak haftasındalar bence 12.hafta atağı. Eşime diyorum neymiş o atak haftası taktın her ay diyor ama ben inanıyorum yaBiz de akşam 6 dan beri öyleydik şimdi kucakta on dkdir bakalım devamı gelecek mi?
Uyandı emiyor, valla az önce sevinmiş eşime de hava atmıştımAtak haftasındalar bence 12.hafta atağı. Eşime diyorum neymiş o atak haftası taktın her ay diyor ama ben inanıyorum ya
Ya bizde sürekli uyanıyoruz bir derin uyumadı bugün birde dudak büke büke ağlıyorUyandı emiyor, valla az önce sevinmiş eşime de hava atmıştımuyuttum diye evet olabilir
Kilo alımı nasılBizimki 2 ayı 1 hafta geçti 3 saatte 1 önce emzirip(sütüm çok değil bu arada) ardından 135 veya150ml veriyoruz.
Şu an aydınlandım benimki de atak haftasından dolayı mı böyle acabaAtak haftasındalar bence 12.hafta atağı. Eşime diyorum neymiş o atak haftası taktın her ay diyor ama ben inanıyorum ya
Olabilir canım her zaman böyle değilse ondandırŞu an aydınlandım benimki de atak haftasından dolayı mı böyle acaba
Yok çok usluydu benim oğlum ya birkaç gündür sürekli ağlıyorOlabilir canım her zaman böyle değilse ondandır
Ağlama stilleri değişti resmen ya ilk başta korkmuştum değişik ağlayınca bişeymi oldu acaba diyeYa bizde sürekli uyanıyoruz bir derin uyumadı bugün birde dudak büke büke ağlıyor
Ah kıyamamYa bizde sürekli uyanıyoruz bir derin uyumadı bugün birde dudak büke büke ağlıyor
Bence atak haftasında o yüzden. Ben çok takip ediyorum bu haftaları eşim söylensedeYok çok usluydu benim oğlum ya birkaç gündür sürekli ağlıyor
Ağlama stilleri değişti resmen ya ilk başta korkmuştum değişik ağlayınca bişeymi oldu acaba diye
Ah kıyamamİnsan ne yapacağını bilemiyo öyle zamanlarda, yorgun düşüyorlar uyuyamadikca heralde ondandır. Bizimki de biraz beslendi, uykusu olunca ne kadar içeceğini de belirleyemiyor iki ekip bı cekiliyo agliyo fln emziği verip uyuttum mecbur, acıkınca uyanır heralde.
Ben dört yıl Eskişehir’de okudum. 2000-2004 . Çok severim . Arkadaşımın kardeşini yurda yerleştirmeye gitmiştik, üç kız trenleBizde sık giderdik bebiş doğunca annemlerde izmire taşındı o yüzden artık yazları gideriz sadece
Kilo alımı nasıl?
3.160gr. Doğmuştu 2.800'e düşmüştü. Mama ve emzirmeyle geçen çrş. Tarttılar 5.450 gr olmuş. 2 aylık şuan.Kilo alımı nasıl
Allah yardımcınız olsun huysuzluk yapmıştı bizde yüksek ateş olmadı hafif seyretti umarım sizde de olmazEvet 2.ay
Bizimde evimiz sakarya caddesindeydi orda doğup büyüdüm bende. Güzel gerçekten ufak olduğu için çok düzenli temiz bir şehir. Sende en güzel yerinde oturmuşsun gerçekten şimdi oralar en popüler yerler oldu bağlarBen dört yıl Eskişehir’de okudum. 2000-2004 . Çok severim . Arkadaşımın kardeşini yurda yerleştirmeye gitmiştik, üç kız trenleAşık olmuştum şehre ve o yıl tercihlerime ekledim. Haller Gençlik Merkezi’nin karşısındaydı evim.
Bize benziyor :) bizde 3146gr doğup sarılıktan 2800gr düştük. 2.ayda 5600gr olduk. Bakalım 3.ay kontrolüne az kaldı merakla bekliyorum. Bizde mamayla besleniyoruz azda anne sütüyle3.160gr. Doğmuştu 2.800'e düşmüştü. Mama ve emzirmeyle geçen çrş. Tarttılar 5.450 gr olmuş. 2 aylık şuan.
Canım bende oldum 3 kere. Göğsünde bezelenen yerler vardır oralara bastırarak sağma işlemi yap ya da emzir orada tıkalı yerleri açmaya çalış. Açılana kadar sürekli sağ rahatlarsın inşallahBende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?