- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Sabah yine doldurmuş bakalım anlaşılmıyor bazen 2-3 gün yapmaz bazen sık yapar. Birde yapacağı zaman gazı kokuyor ya bizimkinin diyorum kaka yoldaşu an iyi gibi gidiyoruz ama zaten krizler akşamüstüne doğru artarak devam ediyor hayırlısı.
Annenin stresi bebeği çok etkiliyor bence sebebi bu olabilirBenim bebek babaannesi gelince sariyor yarim kundak azina meme saatlerce uyuyo ağlamadan babaannesi gidince ayni sekilde yapiyoruz çiglik cigliğa .sebebi ne olabilir? ben bakarken cocuk 4.5 ten asagi uyumuyor.babaannesi bakarken 10 da uyuyo 3 saatte bir gelip emziriyorum hatta bazen 4 saat ama hiç aglamiyorsebebini bilen varsa yazsın
Bizde bir cesaret anneme yemeğe geldik misafir gelecekte. Bakalım kahramanlarımızı ne macera bekliyorBenimki de sabaha karşı bezi dolmuştu çiş kokuyordu değiştireyim diye bi açtım tam çiş yapiyormus o sırada açınca komple üzerime çiş yaptısonra kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını çıkardım uyuturken bezi doldurdu kaka yaptı fena koktu sorma oglen de dışarı çıkacaktık bezini değiştirdim hazırladım ıkınma ve ikinci doldurma vakası yaşandı şimdilik bizde de durumlar süt liman bakalım akşam ve gece neler olacak
Hadi bakalım kolaylıklar diliyorumBizde bir cesaret anneme yemeğe geldik misafir gelecekte. Bakalım kahramanlarımızı ne macera bekliyor
Ayy en sinir olduğum şey çocuğumun öpülmesi,ben sırf kayınvalidem öpme dediğim halde öptü diye kucağına vermedim iyi ses çıkartmamissinMisafirler gitti başım çok fena ev darmadağın çocuğu şapır şupur öptüler birazdan banyo yaptıracağım
Kimse gelmeden yemeği yedik herkes geldi 5dk çocuğu gösterdik eve dönüyoruz olsun bunada şükürHadi bakalım kolaylıklar diliyorum
Yaa en kızdığım şeydir benimde. Allahtan kimse öpmeye kalkışmıyor. Aslında bir iki uyarsan belki bir daha yapmazlar uyarmadıkça öperler artık yoksaMisafirler gitti başım çok fena ev darmadağın çocuğu şapır şupur öptüler birazdan banyo yaptıracağım
Gece de güzel geçer inşallah bizimki mizirtiya başladı hafiften ama bakalım düne göre daha iyi şimdilikÇ
Kimse gelmeden yemeği yedik herkes geldi 5dk çocuğu gösterdik eve dönüyoruz olsun bunada şükür
Geldiğimizden beri ağlıyoruzGece de güzel geçer inşallah bizimki mizirtiya başladı hafiften ama bakalım düne göre daha iyi şimdilik
Ahh yaaa, inşallah uyuyup sakinler annesiGeldiğimizden beri ağlıyoruzyeni uyuttum yani inşallah uyumuştur
Bizimkide uyurdu eskiden şimdi uyumuyor banyo sonrası büyüdükçe huy değiştiriyorlar yaAhh yaaa, inşallah uyuyup sakinler annesiBiz de yıkadık az önce emziriyorum suan umarım uyur zira benim oğluşa banyo sonrası ekstra enerji geliyor açılıyor çocuğum, mayisip uyuyacağı yerde
Kesinlikle yaa küçük Bücürler parmağında oynatıyorlar bizi resmenBizimkide uyurdu eskiden şimdi uyumuyor banyo sonrası büyüdükçe huy değiştiriyorlar ya
Amin canım inşallah güzelce uyuyup dinlenirler tabii bizdeKesinlikle yaa küçük Bücürler parmağında oynatıyorlar bizi resmenbu gece ikimize de kolaylık diliyorum canım huzurlu,sakin bir gece geçirirsin inşallah küçük,gazlı ve moklu adamlarımiz
Doğumun ilk haftası misafir geldi bebek görmeye diye abartmiyorum 16:00 geldiler gece 12 ye kadar durdular kadinin birde 4 çocuğu var canim çıktı dikislerden doğru düzgün oturamıyordum bile zaten dinlemediğim için sütüm bile tam gelmemiştiTabiii, çok olmasa da yine bir şeyler hazırladım sabahtan beri evi sil süpür
Normalde nevresimi çekiyorum mesela yatağın üstüne şimdi buraya yeni taşındığımız İçin evi gezeceklerini bildiğimden yatak örtüleri bile örttüm. Hani bu bir örnek anlatabildim mi bilmiyorum.
Karşı komşumu çağırıyorum bazen yok ben lohusanın evine 6 ay gelmem diyor o beni çağırıyor. İlk zamanlar ne olacak diyordum ama şimdi hak veriyorum.
Bu arada ben de biriyle anlaştım, haftaya gelecek temizliğe. O iş bari biraz sinirimi bozmaktan çoksa.
1 yaşında bebeği var bir de ya aynı yollardan geçmiş insanlar keşke daha düşünceli olsalar. Bazıları da samimiyete güveniyor ama işte.
Bu arada akşam misafir kabul etmeme olayını çok iyi yapmışsınız bizimkinin de düzeni darmadağın oluyor her misafir geldiğinde. Bi çözüm bulmam lazım
Ne diyimki 4 kişi yatılı olmak üzere bugün 10 kişi misafirimdi hangi birini kontrol edeyimAyy en sinir olduğum şey çocuğumun öpülmesi,ben sırf kayınvalidem öpme dediğim halde öptü diye kucağına vermedim iyi ses çıkartmamissin
Uyarıyorum da yaşlı insanlar ne olacak diyorlar anlamıyorlar yaniYaa en kızdığım şeydir benimde. Allahtan kimse öpmeye kalkışmıyor. Aslında bir iki uyarsan belki bir daha yapmazlar uyarmadıkça öperler artık yoksa
Bana da 2. Gün misafir geldi bu insanlardaki neyin acelesi çözemedimDoğumun ilk haftası misafir geldi bebek görmeye diye abartmiyorum 16:00 geldiler gece 12 ye kadar durdular kadinin birde 4 çocuğu var canim çıktı dikislerden doğru düzgün oturamıyordum bile zaten dinlemediğim için sütüm bile tam gelmemişti
Anlamadığım bu kadınlar birde coxuk doğurmuş bu süreçleri biliyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?