- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol cNm ateş yapar mı acaba ?Bizimki 2. Ay kontrolünde 41,5 çıktı, biraz koca kafalı sanırım :)
Bizimki dün oldu açılarını çok şükür ateşi çıkmadan atlattık biz. Hemşire 10 saatten sonra ateş çıkabilir demişti.
Toplam 3 aşı, verem aşısı koldan 5’li karma ve zatürre aşısı bacaktan
Valla biz yamulma olmasın diye aldık düzeltiyor mu bilmiyorum yamuk olmadığı için. Bizimki de gece sürekli kayıyor ama alıştık artıkDüzeltiyor mu gerçekten ya hafif düzeyde yamukmuş ilerlerse kask takılabilir şu anlık gerek yok dedi aklıma takıldı haliyle. Birde kıpır kıpırlar nasıl duracak bakalım yastıktaben gece yatırıyorum mama saatinde bir kalkıyorum yatağında aşağı kaymış gitmiş kgsuda normalmiş ama biraz daha alabilir boyuna göre dedi. 65.5cm boy 6140 gr olmuş. Nasıl kg aldıracağım acaba
Bacaktan 2 tane igne olduk biz.atesimiz cikmadi bizim 37 gibiydi verdik 1 kasik surup yinede.1 i karma 1 i tüberkiloz.Kızlar 2.ay aşıları için yarın sağlık ocağı aradı.Çom ateş yapıyorr mu? Bacaktan mı koldan mı acaba ? Toplam 3 aşı mı yapıyorlar
Pardon zaturre ve karma ikisi bacaktan 2 ay aşisi.biz veremi 1 hafta sonra olduk koldan o.Bacaktan 2 tane igne olduk biz.atesimiz cikmadi bizim 37 gibiydi verdik 1 kasik surup yinede.1 i karma 1 i tüberkiloz.
Normal aralıklardalar bence yaBizimki 2. Ay kontrolünde 41,5 çıktı, biraz koca kafalı sanırım :)
Bizimki dün oldu açılarını çok şükür ateşi çıkmadan atlattık biz. Hemşire 10 saatten sonra ateş çıkabilir demişti.
Toplam 3 aşı, verem aşısı koldan 5’li karma ve zatürre aşısı bacaktan
Ya zaten kgsu normalmişte boyuna göre alabilir biraz daha dedi. Boyumuz ekstremmiş biraz zaten nadir bu kadar uzarlar dedi. Ama tabii zorlada veremezsiniz yemiyorsa diyor geceleri değerlendirin uykuda fazla yerler dedi gerçektende öyle oluyor. Benimde yamuk ya arkası düz aynısı bence genetik böyle çünkü kucakta uyuyor hep yatarak yamulması imkansızValla biz yamulma olmasın diye aldık düzeltiyor mu bilmiyorum yamuk olmadığı için. Bizimki de gece sürekli kayıyor ama alıştık artıkmasallah boyu uzunmuş,kg da beslendikce alır annesi boşa
Bizimkinde yapmadı canım 38’i görmedik.Sağol cNm ateş yapar mı acaba ?
Valla kilo alsın diye fazla yedirip kusturmaktansa normal yemesini tercih ederim, sonra extra gaz ve huzursuzluk oluyor. Hahah valla oyun halisinda bile yamulabilir kafaları genetik de oabilir tabi bilemedimNormal aralıklardalar bence yabizimde hamileyken bazen 4 hafta önden gidiyordu ya
Ya zaten kgsu normalmişte boyuna göre alabilir biraz daha dedi. Boyumuz ekstremmiş biraz zaten nadir bu kadar uzarlar dedi. Ama tabii zorlada veremezsiniz yemiyorsa diyor geceleri değerlendirin uykuda fazla yerler dedi gerçektende öyle oluyor. Benimde yamuk ya arkası düz aynısı bence genetik böyle çünkü kucakta uyuyor hep yatarak yamulması imkansız
Teşekkürler canım umarım bizde de olmazBizimkinde yapmadı canım 38’i görmedik.
Ya evet zaten doyunca yemiyor diliyle ittiriveriyor biberonuValla kilo alsın diye fazla yedirip kusturmaktansa normal yemesini tercih ederim, sonra extra gaz ve huzursuzluk oluyor. Hahah valla oyun halisinda bile yamulabilir kafaları genetik de oabilir tabi bilemedim
Benimki de aynı direk çekiyor kendini memeden, mümkün değil tutmuyor sonrasında daYa evet zaten doyunca yemiyor diliyle ittiriveriyor biberonubblüv düz kafa yastığında karar kıldım canım sonunda
İnşallah işimize yarar. Bu akşam aşırı masum o ağlayan bebek gitti yerine masum güleç oğlan geri geldi. Ateş yaptı aşı calpol etkisi geçince normalde akşam 7:15 gibi içmesi gerekiyordu uyuyor diye 8:15te verdim o ara etki edesiye 37.9u gördük sonra hızla düştü. Hep inledi nedense şimdi geçti şükür. Kucağımda Poyraz hemen yanımda ateş ölçer öyle oturuyorum canımBenimki de aynı direk çekiyor kendini memeden, mümkün değil tutmuyor sonrasında dahayırlı olsun düzeltsin miniğin kafasını inşallah
Aşı sonrası durumu nasıl bu arada şuana kadar
İnşallah tekrar çıkmaz ateşi annesi, sen yanındayken zaten ona hicbisey olmazİnşallah işimize yarar. Bu akşam aşırı masum o ağlayan bebek gitti yerine masum güleç oğlan geri geldi. Ateş yaptı aşı calpol etkisi geçince normalde akşam 7:15 gibi içmesi gerekiyordu uyuyor diye 8:15te verdim o ara etki edesiye 37.9u gördük sonra hızla düştü. Hep inledi nedense şimdi geçti şükür. Kucağımda Poyraz hemen yanımda ateş ölçer öyle oturuyorum canım
Yaaa ahahah küçük adam kendi iletişim dilini kurmuş baksana, benimki de değişik şiddet ve tonlarda ağlıyor gaz geldi,sıkıldım,uykum var,açim,mizmizlik yapicam olarak kategori edebiliyoruz babasıylaBu arada ağlamaları tamamen normal artık o iletişim kurma şekli dedi doktor. Hatta doktordada giydirirken katılaya katılaya ağladı bak bu benim canım sıkıldı kaldırın beni ağlaması diyor doktordadream_catcherr
Ahh kesinlikle dünyadaki en üstün şeymişİnşallah tekrar çıkmaz ateşi annesi, sen yanındayken zaten ona hicbisey olmazanne sevgisi en güçlü ağrı kesici ve ateş düşürücü
Evet ağlama stilleri var gerçektendeYaaa ahahah küçük adam kendi iletişim dilini kurmuş baksana, benimki de değişik şiddet ve tonlarda ağlıyor gaz geldi,sıkıldım,uykum var,açim,mizmizlik yapicam olarak kategori edebiliyoruz babasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?