2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ara ve ana öğün kaç kez veriyorsunuz

Kızlar bebişin odasını ayıran var mı bugün doktorumuz ayırmaya başla yavaştan dedi. Seni hissediyor o yüzden sallanmak ister mızırdar hep dedi

ananesine giden bi Ada kız bırakıyorum buraya
Maşallah canım oto koltuğunuz kaç kg başlıyor bizim 9-18 doktorumuz hala önermedi bir ay sonra başlasın yavaştan diyor kas sistemleri tam gelişmediği için kendilerini aşağı salıyorlar o yüzden henüz erken diyor pusettede durmuyor zaten hiç durmadıda hep kucaktayız o yüzden arabayla bir yere pek çıkmıyorum ya

bizimki de puseti sevmiyodu hep yatar pozisyonda olduğu için sanırım ama oto koltuğunu sevdi.bizim oto koltuğu 0-36 o yüzden sormadım hiç doktora en yatan kademede kullandık

bizimki de puseti sevmiyodu hep yatar pozisyonda olduğu için sanırım ama oto koltuğunu sevdi.bizim oto koltuğu 0-36 o yüzden sormadım hiç doktora en yatan kademede kullandık
Anladım sizinki uygundur büyük ihtimalle. Çoğu kişi 6.ayda başlıyor aslında ama ben iyiki sormuşum

aynen uygundur herhalde yine de sorayım.siz niye 9-18 aldınız
Be safe aldım istediğim model 9-18kg aralığındaydı. Doktorda uygun zaten öncesinde oturmuyorlar pek sıkılıyorlar dedi yeni yeni bir şeylerden anlamaya bakınmaya başladı.

Be safe aldım istediğim model 9-18kg aralığındaydı. Doktorda uygun zaten öncesinde oturmuyorlar pek sıkılıyorlar dedi yeni yeni bir şeylerden anlamaya bakınmaya başladı.
doğru aslında. Ada 6 ayı geçtiği halde daha 9 kilo olmadığı için ben 0-36 aldım uzun süre kullanabilir diye düşündüm

doğru aslında. Ada 6 ayı geçtiği halde daha 9 kilo olmadığı için ben 0-36 aldım uzun süre kullanabilir diye düşündüm
Evet kullanır bencede. 36kgda baya geniş bir aralık yani 36kg olupta hala koltuğa oturan var mıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…