- 29 Ekim 2021
- 1.450
- 1.119
- 83
2.5 yıldırne kadar zamandır evlisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yıldırne kadar zamandır evlisiniz?
Olabilir. Ben de isterdim aramız güzel olsun ama karşılıklı bazı şeyler. Eltimin ailesi tamamen burada buna rağmen tek başına çocuklarla ilgilenmek çok zor. Her bahsi geçtiğinde eşime de başkalarına da derim yani helal olsun her kadın kabul etmezdi böyle diye. Cidden de öyle ben kabul etmezdim mesela helal olsun bi şekilde çocuklarıyla idare ediyor. Zor durumunda elbette yardıma gitmek bi görev kesinlikle bu konuda eşime tek bi laf etmem aksine ben derim hadi gidelim ya da git diye. Ama beni sormayan takmayan birinin de sırf bacağı biraz incindi diye ayağına gitmek istemiyorum ondan da ziyade eşimin bunu yapmalıyız demesine kızıyorum. Acil bi durum değil hatta kadın örtülü bacağı incinmiş sen gitsen ona zahmet vermiş olacaksın.Eltinizin eşi yurt disindaydi dimi? Belki kadın yalnız diye eşinizde bu yüzden sorumluluk hissetmiş olabilir üstünde belki. Hareketlerinden hoşlansa da hoşlanmasa da. Kardeşine bi borç gibi yani, sorumluluk duygusu. Ama maalesef işte hersey eşinizde bitiyor, belki arkadaşın dediği gibi hamilelik yüzünden sıkıntım var falan diye bahane uydursaniz belki işe yarar. Ondan başka aklıma bisey gelmedi, eşinizde böyle düşündükçe siz ikiniz çok kavga edersiniz maalesef onun bakış açısının değişmesi lazim
Kız yoook hiç çağırmaz aramaz sormaz sağolsun öyle bi derdim yok. O da gelmez hiç ne hastalık ne bayram ne seyran. Benim kaynanayla eşim işte illa götürecekler ayağına. Ben de ona kızıyorum. Yav kadın istemiyor görüşmek belki size ne oluyor. Ya kızının diş ağrısına gittik ya. Düşündükçe küçük Emrah moduna giriyorum. Ah bi kurtulsam şu şehirden hayırlısıyla. Şehri bırak ülke değiştireyim istiyorum Allah bu koronayı başımıza bela edene belalar versin. Ne güzel uzaktı buralara bozdu tüm işlerimizi.Canım gitmeme şansn varsa bu şansını kullan ayda gidersen 1 e indir mümkünse tavsiyem cok gittikce daha cok sinir bozucu oluyolar cnki.benmde arkamdan konuşan kıskanan yüzüme gelnce gülen bi eltim hiç aramayan bi kayn valide ve görümcelerm var cok şükür rahatım gidip gelmiyorum onlarda gidip gelmiyo![]()
Ben senin demek istediğini anladım, gerçekten böyle şeyler karşılıklı senin içinden gelmemesini de anlıyorum. Bi arayıp sorması bile yeter bazen ama o da yoksa sen niye gidip durasin. Dediğim gibi eşin sorumluluk hissetti herhalde. Ne gerek var oraya gitse sanki bacağına müdahale de mi bulunacak tövbe estağfurullah. Kaynananda işte o yalnız kalmasın diye şey yapıyor herhalde ama bu kadar fazla tabii. İnşallah orta yolu bulursunuzOlabilir. Ben de isterdim aramız güzel olsun ama karşılıklı bazı şeyler. Eltimin ailesi tamamen burada buna rağmen tek başına çocuklarla ilgilenmek çok zor. Her bahsi geçtiğinde eşime de başkalarına da derim yani helal olsun her kadın kabul etmezdi böyle diye. Cidden de öyle ben kabul etmezdim mesela helal olsun bi şekilde çocuklarıyla idare ediyor. Zor durumunda elbette yardıma gitmek bi görev kesinlikle bu konuda eşime tek bi laf etmem aksine ben derim hadi gidelim ya da git diye. Ama beni sormayan takmayan birinin de sırf bacağı biraz incindi diye ayağına gitmek istemiyorum ondan da ziyade eşimin bunu yapmalıyız demesine kızıyorum. Acil bi durum değil hatta kadın örtülü bacağı incinmiş sen gitsen ona zahmet vermiş olacaksın.
Cok iyi anlıyorum seni.bnde bnzeer olmasada sorun yaşadım eşime kalsa ohooo hergün götürür.çok şükür dişim geçiyoda gtmiyorum.hergün hastayı yorgunım basım agrıyo napimKız yoook hiç çağırmaz aramaz sormaz sağolsun öyle bi derdim yok. O da gelmez hiç ne hastalık ne bayram ne seyran. Benim kaynanayla eşim işte illa götürecekler ayağına. Ben de ona kızıyorum. Yav kadın istemiyor görüşmek belki size ne oluyor. Ya kızının diş ağrısına gittik ya. Düşündükçe küçük Emrah moduna giriyorum. Ah bi kurtulsam şu şehirden hayırlısıyla. Şehri bırak ülke değiştireyim istiyorum Allah bu koronayı başımıza bela edene belalar versin. Ne güzel uzaktı buralara bozdu tüm işlerimizi.
Sağol canım. Bulunur inşaallah. Bilemiyorum artık akşam biraz atışırız atarım stresimi. Benimkinin ağzı laf da yapmıyor akşam Allah onun yardımcısı olsunBen senin demek istediğini anladım, gerçekten böyle şeyler karşılıklı senin içinden gelmemesini de anlıyorum. Bi arayıp sorması bile yeter bazen ama o da yoksa sen niye gidip durasin. Dediğim gibi eşin sorumluluk hissetti herhalde. Ne gerek var oraya gitse sanki bacağına müdahale de mi bulunacak tövbe estağfurullah. Kaynananda işte o yalnız kalmasın diye şey yapıyor herhalde ama bu kadar fazla tabii. İnşallah orta yolu bulursunuzçokta stres yapmamaya çalış Allah korusun seni etkileyebilir
O zaman Allah senin de yardımcın olsun. Rabbim daha büyük dert tasa vermesin de bi şekil hallederiz bu sorunları da inşaallahCok iyi anlıyorum seni.bnde bnzeer olmasada sorun yaşadım eşime kalsa ohooo hergün götürür.çok şükür dişim geçiyoda gtmiyorum.hergün hastayı yorgunım basım agrıyo napimsende inşallah bi an önce kurtulursn canım büyük problem bana göre
Bebeginle sen saglıklı ol gerisinin önemi yokO zaman Allah senin de yardımcın olsun. Rabbim daha büyük dert tasa vermesin de bi şekil hallederiz bu sorunları da inşaallah
İyi bari, ağzı laf yapan adam hele hiç olmuyor iki tarafta susmayıncaSağol canım. Bulunur inşaallah. Bilemiyorum artık akşam biraz atışırız atarım stresimi. Benimkinin ağzı laf da yapmıyor akşam Allah onun yardımcısı olsun![]()
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin diye dua ediyorum çok değişik bi duygu bazen erkek olsun diyorum ama kız da olsa güzel olur arkadaş gibi oluruz diye hayaller kuruyorum karar veremiyor insan ikisininde güzel yönleri ayrı ayrıben hiç bişi hissetmiyorum eşim kız hissediyo bide babannem kız geri kalan herkes erkek hissediyo bakalım ne olcak![]()
Folik asiti siz kVitamin falan hiç bisey de vermediler. Kahverengi akinti vardı baya ona da bisey vermedi. Folik asit falan hiç bisey demediler vermediker. Tek duam vu sefer alttan bakmamasi zaten 12 haftalık olacak gittiğim de. Gayet iyi görünür. Diğer ikisini 12 hafta da ogrendim cinsiyet. Bunu da hem alttan bakıp hem de cinsiyet söylemezse saydirayim bari zaten anlamaz beni![]()
Hiç folik asit kullanmadın mi. Vitamin bana da vermedi ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen eczaneye gidip hamile olduğumu söyledim ve bana folik asit verdiler, doktora gittiğimde de gösterdim ve buna devam edebilirsin demişti. Yani inşallah alttan bakmazlar sana da bana da :) cinsiyet konusunda da hiç emin değilim, onu da bekletirler kesinVitamin falan hiç bisey de vermediler. Kahverengi akinti vardı baya ona da bisey vermedi. Folik asit falan hiç bisey demediler vermediker. Tek duam vu sefer alttan bakmamasi zaten 12 haftalık olacak gittiğim de. Gayet iyi görünür. Diğer ikisini 12 hafta da ogrendim cinsiyet. Bunu da hem alttan bakıp hem de cinsiyet söylemezse saydirayim bari zaten anlamaz beni![]()
Ama inşallah artık bu gittiğimizde dinletirler ben duymak istiyorum. Ben doktorun odasına girdiğimde hem koltuk vardı alttan bakmak için, hemde yanda yatak vardı. İnşallah bu sefer yatağa uzanırız ve karnimizdan bakılır.Benim de isteğim bu. Haricinde doktora alıştım gibi, zaten mart sonuna kadar değiştiremiyormuşum ama eğer karından ultrasonu yoksa sırf bu yüzden değiştircem galiba marttan sonra. İnşallah artık karından bakar, 12 haftalık oldu çocuk 4 5 cm şu an, karından görünmeli diye düşünüyorum. Kalp atışı için benimki de aynını dedi, zararlı olduğunu söylüyo son çalışmalar dedi, görüntüsünü gösterdi sadece
Hepimiz güzel bi hamilelik geçiririz inşaallah teşekkür ederim canımBebeginle sen saglıklı ol gerisinin önemi yok![]()
Canm bişi merak ettim listede satın 2 aralık yazıyor benm 6 ama sen 9.haftada gözüküyosun nedenkiHepimiz güzel bi hamilelik geçiririz inşaallah teşekkür ederim canım![]()
Benim hem döngüm 34-35 gün sürüyor hem de geç döllenme oldu canım çünkü adetimin üstünden 9 gün geçti 76 yla öğrendim. Bebekte sıkıntı yok çok şükür ama geriden takip ediyoruz ne yazık kiCanm bişi merak ettim listede satın 2 aralık yazıyor benm 6 ama sen 9.haftada gözüküyosun nedenki
Anladm canm acaba yanlıslıkmı var dedmBenim hem döngüm 34-35 gün sürüyor hem de geç döllenme oldu canım çünkü adetimin üstünden 9 gün geçti 76 yla öğrendim. Bebekte sıkıntı yok çok şükür ama geriden takip ediyoruz ne yazık ki![]()
Merhaba hayırlı olsun öncelikleselam kızlar
dün doktora gittim kalp atışını aldık çok şükür.
problem yok dedi.
yalnız 1 gün geriden geliyormuş, yumurtlama tarihinden olabilir dedi doktor.
başına böyle birşey gelen var mı?
biraz endişelendim açıkçası![]()
Gözün aydın canımmselam kızlar
problem yok dedi.
Hayirli olsun canim daha nice güzel günlerini görmeye insallah hiç telaş etme bir güncük den biseu olmaz hemde haftasını yakalıyor ilerleyen zamanlardaselam kızlar
problem yok dedi.