Bir kaç gün önce sordum canım hemşireye galiba sadece nst oluyormus suan bebegin çok küçük dinleyemeyiz dedi çünküKizlar saglik ocaginda kalp atışı dinleniliyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç gün önce sordum canım hemşireye galiba sadece nst oluyormus suan bebegin çok küçük dinleyemeyiz dedi çünküKizlar saglik ocaginda kalp atışı dinleniliyor mu ?
Ama soyle bisi var sola yakin bebek kararsiz kaldim bebek kesenin solunda tam erkek de olabilir seninkiDilos6342 canım senin bebişle benimkinin ultrason görüntüsü çok benziyor
geçen hafta gittim ben de tam 7 haftalıktı.
Canım sen mi söylemiştin bu instagramdan cinsiyet olayını, ben dayanamayıp baktırdım şimdi yüzde 68 erkek dediAma soyle bisi var sola yakin bebek kararsiz kaldim bebek kesenin solunda tam erkek de olabilir seninki
Senin kesende bebek solda ben baktimCanım sen mi söylemiştin bu instagramdan cinsiyet olayını, ben dayanamayıp baktırdım şimdi yüzde 68 erkek dedi![]()
Evet benimki tam solda dayanmış hatta keseyeSenin kesende bebek solda ben baktim![]()
Yani cogu kisinin tutuyor tabi allah bilirCanım sen mi söylemiştin bu instagramdan cinsiyet olayını, ben dayanamayıp baktırdım şimdi yüzde 68 erkek dedi![]()
Evet benimki tam solda dayanmış hatta keseyeo artistik pozdan anlamalıydım erkek olacağını haha
![]()
Tabi canım orasını Allah bilir bi merak işte, yüzde 68 erkek dediYani cogu kisinin tutuyor tabi allah bilir
Benin ablam kardesim kuzenlerim doktordan once oraya baktirirlar ve dedigi cikiyorTabi canım orasını Allah bilir bi merak işte, yüzde 68 erkek dedinormalde kim inanıyor bunlara ya diyordum şaka gibi baktirdim
çok büyük konuşmamak lazim
![]()
Allah Allah bakalım görücez artık 16. Haftada gerçi yüzde 68 dedi o kadar da yüksek ihtimal değil ama bakalimBenin ablam kardesim kuzenlerim doktordan once oraya baktirirlar ve dedigi cikiyor
Aynen banada yuzde 65 dedi tutmaya bilirAllah Allah bakalım görücez artık 16. Haftada gerçi yüzde 68 dedi o kadar da yüksek ihtimal değil ama bakalim
O kadar şiddetli diloşcumYaa gerçekten o kadar mı şiddetliAllah yardımcın olsun bi arkadaş gece 2 tane içiyorum diyordu prilam için öyle iyi geliyormuş. Beyaz leblebi, ayva da iyi geliyor diyorlar bulanti için. İnşallah bir an önce geçer ya
şikayet etmek değil bu aslında insan o kadar kötü oluyor ki endiseleniyorda artık bebek için bisey yiyemez duruma geliyor insan
ben 7 8 gün yaşadım ama patates haslamasi muzdan başka bisey yiyemiyordum onları da çıkartıyordum ee böyle olunca çok halsiz kalıyorsun. Allah yardımcınız olsun inşallah vücut bir an önce alışırda kesilir bulantilar
Benim hiç kilomu ölçmedi bu arada doktor bende tartilmadim, sadece bu aralar ani kilo artışı görülebilir dedi. Hakikaten de öyle oluyor, bulantım geçince hiç bisey yiyemedigim için birden yemeklere çöktüm bu da pek iyi olmadi, hareket ediyorum ama tamamen yürüyüşe de başlamak lazım galiba. Kilom olmasa bu kadar takmazdım aslında ama fazla kilo da zarar ilerde şeker problemi cikabilir![]()
Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorularYok ben maalesef hala dinlemedim. 20 haftada dinletecek yani iki ay daha kalp atışı yok bana![]()
Evet kesenin soluda benimki de tamAma soyle bisi var sola yakin bebek kararsiz kaldim bebek kesenin solunda tam erkek de olabilir seninki
Benim ikinci randevum 24'ünde. Bekliyorum ben bakalım benim doktorda ne olacak, haber ederim size de.Paranoya_6616 sen naptın sana dinlettiler mi bu defa kalbi?
Ya bulantı gerçekten çok kötü Allah şifa versin bi an önce insallahh, bi çare de bilmiyorum ki söylesemO kadar şiddetli diloşcumpsikolojik olarak da yoruyor böyle. Evet gece yatmadan 2 tane içiliyor prilam ben henüz bir iki gündür kullanıyorum belki ilerleyen günlerde görürüm faydasını. Dediğin gibi ayva da iyi geliyor ekşi elma, limon sıkılmış sade maden suyu filan ama hep kısa süreli.. yarım saat sonra yeniden başlıyor. Ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım o yüzden bulantılar bitince her gün yürüyüş yapmak istiyorum sen de fırsat buldukça çık yürü canım açık hava da çok iyi geliyor insana hem
![]()
Böyle olunca daha çok merak ettimAynen banada yuzde 65 dedi tutmaya bilir
Türkiyede de çok sık dinletme taraftarı olmadıklarını duydum, yengem iki sene önce doğum yaptı ona da doktor çok sık dinlemenin bebeği rahatsız ettiğini ve strese soktugunu o yüzden zarar verebileceğini söylemiş. Ama burada da en azından 12.haftalarda dinletem var benimki işte 20 diye tutturduYaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular![]()
Eli ayagi duzgun hayirli evlat olsundaEvet kesenin soluda benimki de tameşim de kız istemesine rağmen erkek hissediyorum diyor
sağlıklı olsun da ilk çocuk çok fark etmez
![]()