• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa gerçekten o kadar mı şiddetli 😪 Allah yardımcın olsun bi arkadaş gece 2 tane içiyorum diyordu prilam için öyle iyi geliyormuş. Beyaz leblebi, ayva da iyi geliyor diyorlar bulanti için. İnşallah bir an önce geçer ya 🙁 şikayet etmek değil bu aslında insan o kadar kötü oluyor ki endiseleniyorda artık bebek için bisey yiyemez duruma geliyor insan🙁 ben 7 8 gün yaşadım ama patates haslamasi muzdan başka bisey yiyemiyordum onları da çıkartıyordum ee böyle olunca çok halsiz kalıyorsun. Allah yardımcınız olsun inşallah vücut bir an önce alışırda kesilir bulantilar 🙁
Benim hiç kilomu ölçmedi bu arada doktor bende tartilmadim, sadece bu aralar ani kilo artışı görülebilir dedi. Hakikaten de öyle oluyor, bulantım geçince hiç bisey yiyemedigim için birden yemeklere çöktüm bu da pek iyi olmadi, hareket ediyorum ama tamamen yürüyüşe de başlamak lazım galiba. Kilom olmasa bu kadar takmazdım aslında ama fazla kilo da zarar ilerde şeker problemi cikabilir😪
O kadar şiddetli diloşcum 🥲 psikolojik olarak da yoruyor böyle. Evet gece yatmadan 2 tane içiliyor prilam ben henüz bir iki gündür kullanıyorum belki ilerleyen günlerde görürüm faydasını. Dediğin gibi ayva da iyi geliyor ekşi elma, limon sıkılmış sade maden suyu filan ama hep kısa süreli.. yarım saat sonra yeniden başlıyor. Ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım o yüzden bulantılar bitince her gün yürüyüş yapmak istiyorum sen de fırsat buldukça çık yürü canım açık hava da çok iyi geliyor insana hem 😇

Yok ben maalesef hala dinlemedim. 20 haftada dinletecek yani iki ay daha kalp atışı yok bana🥲
Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular 😂

O kadar şiddetli diloşcum 🥲 psikolojik olarak da yoruyor böyle. Evet gece yatmadan 2 tane içiliyor prilam ben henüz bir iki gündür kullanıyorum belki ilerleyen günlerde görürüm faydasını. Dediğin gibi ayva da iyi geliyor ekşi elma, limon sıkılmış sade maden suyu filan ama hep kısa süreli.. yarım saat sonra yeniden başlıyor. Ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım o yüzden bulantılar bitince her gün yürüyüş yapmak istiyorum sen de fırsat buldukça çık yürü canım açık hava da çok iyi geliyor insana hem 😇
Ya bulantı gerçekten çok kötü Allah şifa versin bi an önce insallahh, bi çare de bilmiyorum ki söylesem 😮‍💨 inşallah bir an önce faydası dokunur inşallah Allah bütün sıkıntı çekenlere şifa versin inşallah 🤲🏻
Bende yürüyüş yapıyordum korona falan çıkınca eve tıkıldım tabi. Bu ara evde de hiç durmuyorum ama dişarda yürümek gibi olmuyor. Başlayacağım inşallah bende kısa sürede 🥰

Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular 😂
Türkiyede de çok sık dinletme taraftarı olmadıklarını duydum, yengem iki sene önce doğum yaptı ona da doktor çok sık dinlemenin bebeği rahatsız ettiğini ve strese soktugunu o yüzden zarar verebileceğini söylemiş. Ama burada da en azından 12.haftalarda dinletem var benimki işte 20 diye tutturdu🤷🏻‍♀️Sanırım türkiyede daha hassas duygusal yaklaşılıyor bebek olayına ve ona nazaran müsamaha gösteriliyor ya da tedbirler daha sıkı alınıyor, burada o kadar hassas görülmüyor hem hamilelik süreci hem diğer şeyler gibi hissettim ben, hani kalp duymak istemenin duygusallığı falan çok anlaşılmıyo ve umursanmıyo gibi

Back
X