- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 18
- 34
BenKızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi
Rabbim hepimizin kucağına aldırsın sağ Salim inşallahBen sormuştum canım, bak ekliyorum sana dökümanı. 7. Haftaya göre gayet normal maşallah
Ben bugün gittim. Ense boyunu ölçtü normal dedi ama kanla ilgili hiç bişi demedi zaten yaptırmıycaktım ama yaptır der sanıyordumBanada hiç demedi ikili testle alakalı birşeydısardayım eve gidince bakayım yazıyormu kalp hızı bn anlamam ama
Bizde Kasım da aşılama yaptık tutmadı. Aralıkta hemen tüp bebek yapacaktık ama iki kist oluştuğu için Ocak'a kaldı. Çok üzüldüm bir ay daha beklicez diye. Biz tüp için beklerken hamile olduğumu öğrendim. Üstelik hemen adet olayım diye adaçayı falan içiyordum sürekli tamamen tüp bebeğe odaklanmıştım. Gerçekten de her şerde varmış bir hayır. Biz bilmiyoruz ama Rabbimiz biliyor. Hamd olsun.İnşallah canım benim bende öyle polikistik overim vardı benimde doktorlar tek çare tüp bebek dedi dosya açtık devlet hastanesinden iki yıldır olmuyordu ve bı anda mucize gibi doğal yolla Rabbim nasip etti çok şükür
Bnce bazı doktorlar testlerden daha çok bilgililer belki gerek görmedi saglıklo oldugunu gördüBen bugün gittim. Ense boyunu ölçtü normal dedi ama kanla ilgili hiç bişi demedi zaten yaptırmıycaktım ama yaptır der sanıyordum
7 ayın filan kaldı doldururmusun acaba 10 günüVar canım cuma veya pazartesi giderim sanırım
Öylemi maviş neden geriymis peki hep mi geri çıkıyordu benim diğer haftalar normaldi bu defa geriden çıktı
Canım özel sağlık sigortm var 10 muane hakkı var onda hakkımı boşuna harcamaym diye 12 de başlarım diye düşünmüştüm ama böyle pazartesi falan gitmeyi düşünüyorum şuan için
İnşaallahBnce bazı doktorlar testlerden daha çok bilgililer belki gerek görmedi saglıklo oldugunu gördü
Haklısın canım ama ovulasyon testi ile tek ilişki oldu. Birde bugüne kadar hep gününde ilerledi o nedenle geç döllenme olmadığına eminim hep günü normaldi son gittiğimde böyle üzücü bir şeyle karşılaştımCanım tek ilişki olsa bile sperm hemen döllememiş olabilir. 5 güne kadar yaşıyor sperm geç yumurtlamış olabilirsin 3. Hatta 5. Günde döllenme olmuş olabilir hepsi ihtimal dahilinde. Önemli olan yumurtlama zamanı
Aynen canım pazartesi falan gidecegm galiba7 ayın filan kaldı doldururmusun acaba 10 günübide girişten sonra 10 gün içinde hak sayılmıyor diye biliyorum.bnce git rahay et
Evet iştahsızlık bende de çok azıcık yesem bile dünyaları yemiş gibi oluyorum bebek beslenemiyo diyede üzülüyorum sonra doktora sordum gerçi bebel bu süreçte etkilenmez dedi ama geçsin hemen inşallahBen 13. haftanın içindeyim ve bulantı ile birlikte iştahsızlık da tavan yaptı. Süt peynir ve muz dışında pek bişey yiyemiyorum. 3 kiloya yakın verdim. Ne zaman normale dönerim bilmiyorum
Baş ağrısı için migren taşı kullanıyorum aklında bulunsun geçirmiyo ama hafifletiyorBende de devam. Baş agrısı da hergün var
Bana da aynısını söyledi doktor. 12-13 haftaya kadar bebek depodan beslenir endişe etme dedi. Ama hiç normale dönmeyecekmişim gibi geliyor. Sanki yeni yemek yemişim gibi her an dolu doluyum hissediyorum. Umuyorum düzeliriz de hamileliğin tadını çıkarabilirizEvet iştahsızlık bende de çok azıcık yesem bile dünyaları yemiş gibi oluyorum bebek beslenemiyo diyede üzülüyorum sonra doktora sordum gerçi bebel bu süreçte etkilenmez dedi ama geçsin hemen inşallah
Korkma canm güzel haberleri alıcaksın inşallahAynen canım pazartesi falan gidecegm galiba
Çok teşekkürler canım umarum benimde öyle olur bir anda büyüsünCanım benimki de gerideydi bi ara doktor sorun yok dedi kalp atışı falan vardı çünkü ben üzülmüştüm baya ama gitgide toparlıyor. 3 günde 1 hafta büyümüştü hatta çok şaşırmıştım. Seninki de toparlayacaktır merak etmeKuzenim de ağır bulantı ve kusma yaşıyordu. Bebeği maşaallah tosun gibi. Ki kuzenim doğumdan sonra tığ gibi oldu yani bebek almış besini. O konuda endişelenme o yüzden içini ferah tut canım.
Tsh gebelikte önemli bir hormon tedavisi var şükür takipte kalacaz artık bebişler iyi olsun daBana da doktorum testten sonraki 1 ay sonra gelmemi önerdi. 9 ay boyunca takip edileceğini okudum.
Selam, benim ilk gebeliğimde de düşüktü sürekli test oluyordum ama doktorum 4. Ayda genelde normale dönüyor demişti ve öyle de oldu. Yüksek olması riskli ancak düşük olanlarda zeka yüksek olıyormusBen doktorumla görüştüm, yüksek TSH değeri bebek için sorun olabiliyor ama düşük TSH değeri sizin için bir problem olabilir endokrine görünmenizde fayda var dedi. 24 ocakta kan vermiştim orda 1.36 çıkmış, 1,5 ay sonra 0.055 çıkmış. Bilmiyorum hastanede uğraşmak da istemiyorum hiç ama riske atmamak adına bir görüneceğim sanırım@burju29 @Lalalala1
Hiç duymadım canım bakayımBaş ağrısı için migren taşı kullanıyorum aklında bulunsun geçirmiyo ama hafifletiyor
Allah Allah demekki hicbirsekilde hissedilmiyor Rabbim sabirlar versin tez zamanda yerini doldursun12 hafta olması lazımdı 9 hafta da ölmüş ama her şeyi belliydi nasıl 9 hafta bende anlamadım
Hayir asla böyle düşünme stres sıkıntı bebegi ve seni cok etkiliyor gelişimi geriden gelse doktor söyler bir problem olunca.asla olumsuz düşünme dua et.bulantin icinde cogu gitti azi kaldi dayanmaya çalış cok zor biliyorum ama ben atlattim az daha dayanCanım zofer i diyorsun demi maalesef bana dr yazmadı prilam i düzenli kullan dedi. Eşimde yazmadığı için almadı bende cesaret edemedim. Bebeğim 8+6 hafta olması gerekirken 7+4 çıktı moralim yerlerde geç döllenme değil eminim napcam bilmiyorum bulantım da geçmiyor eşim haftaya göreve gidiyor sabrımın tükendiği yerdeyim
Off bende 13+1 hala çok ağır gidiyo13+1den bildiriyorum bulantılar büyük oranda geçti. Sadece koku hassasiyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?