2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Özel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??

Çok sağol canım akşam atayım inşallah, çok şaşırdım doktor baya parmaklarına kadar gösterdi elleriyle yüzünü kapatmıştı hatta utangaç hanım 😂💖

12. Haftada da kız tahmin etmişlerdi ama kesin değil diye özellikle belirtmişti. Şimdi bebeğin her yanından baktı hem yandan hem alttan bacak arasına, baya emin konuştu pipi göremiyorum dedi 😂🙈
Banada 12.haftada yandan kız dedi ama 16. Haftayi beklicem .

Özel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??
Ben muayene ücreti olarak 280tl veriyorum canım ikili tarama 165 tl miş diye duydum burdan bi arkadaş dedi orda çalışan bi bayandan duymuş oda..

Yaa çokmuş gerçekten bilmiyorum bende pzt. Öğrenicem arkadaş öyle dedi bana inşallah yanılma yoktur gerçi ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırmayı düşünüyorum kan vermek istemiyorum bişey çıkarsa o şekilde gebelik geçirmek istemiyorum yanılma payıda yüksekmiş zaten..
Ben muayeneye 394 TL veriyorum normalde ikili tarama için 1.336 TL fiyat verdi hastane 😳

Canım ben özel hastaneye gidiyorum. Muayene için 180 lira veriyorum. İkili test için operatör doktor 700 lira dedi. Ama benimki ikiz olduğu için profesör doktora gitmemi istediler. O da 1200 lira istedi. Ama ben yaptırmadım. Zaten yaptırmayacaktım da. Sadece fiyatı merak etmiştim

Yaa çokmuş gerçekten bilmiyorum bende pzt. Öğrenicem arkadaş öyle dedi bana inşallah yanılma yoktur gerçi ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırmayı düşünüyorum kan vermek istemiyorum bişey çıkarsa o şekilde gebelik geçirmek istemiyorum yanılma payıda yüksekmiş zaten..
Sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmam diyorsanız ben test yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. Kaldı ki yanılma payı çok çok yüksek. Hatta bazıları bir dünya para verip yüzde doksan doğru sonuç veren nifty gibi genetik testler de yaptırıyor. Dediğim gibi her durumda nasip olana razı olacaksak testlere gerek yok. Olası bir olumsuz test sonucunda gebeliğiniz boyunca hep endişe içinde olursunuz. Allaha sığınıp dualarla bebeklerimizi beklemeyi tercih ediyorum ben

Canım ben özel hastaneye gidiyorum. Muayene için 180 lira veriyorum. İkili test için operatör doktor 700 lira dedi. Ama benimki ikiz olduğu için profesör doktora gitmemi istediler. O da 1200 lira istedi. Ama ben yaptırmadım. Zaten yaptırmayacaktım da. Sadece fiyatı merak etmiştim
Benim gittiğim doktor da perinatolog oyuzden mi okadar yüksek fiyat verdiler acaba

Back
X