Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada 12.haftada yandan kız dedi ama 16. Haftayi beklicem .Çok sağol canım akşam atayım inşallah, çok şaşırdım doktor baya parmaklarına kadar gösterdi elleriyle yüzünü kapatmıştı hatta utangaç hanım
12. Haftada da kız tahmin etmişlerdi ama kesin değil diye özellikle belirtmişti. Şimdi bebeğin her yanından baktı hem yandan hem alttan bacak arasına, baya emin konuştu pipi göremiyorum dedi![]()
Ben direk fetal dna yaptirdim 300 dolarÖzel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??
Ben muayene ücreti olarak 280tl veriyorum canım ikili tarama 165 tl miş diye duydum burdan bi arkadaş dedi orda çalışan bi bayandan duymuş oda..Özel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??
Ben muayeneye 394 TL veriyorum normalde ikili tarama için 1.336 TL fiyat verdi hastaneBen muayene ücreti olarak 280tl veriyorum canım ikili tarama 165 tl miş diye duydum burdan bi arkadaş dedi orda çalışan bi bayandan duymuş oda..
Muayene için Acıbademde 400 tl veriyorum ben , ikili tarama testine idrar ve kan için +300 lira daha ödedim.Özel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??
Ben muayeneye 394 TL veriyorum normalde ikili tarama için 1.336 TL fiyat verdi hastane![]()
Evet 16 da net belli olur. Allah gönlünüze göre versinBanada 12.haftada yandan kız dedi ama 16. Haftayi beklicem .
Ne dyecegimi bilemiyorum dualarım seninle Allahın izniyle beb3gin hep seninle olucakEvet , aşırı geniş ve kalın bir pıhtı imiş.![]()
Canım ben özel hastaneye gidiyorum. Muayene için 180 lira veriyorum. İkili test için operatör doktor 700 lira dedi. Ama benimki ikiz olduğu için profesör doktora gitmemi istediler. O da 1200 lira istedi. Ama ben yaptırmadım. Zaten yaptırmayacaktım da. Sadece fiyatı merak etmiştimÖzel hastaneye takipli olan arkadaşlar ikili tarama testi için muayene ücretinden daha fazla bı rakam mi ödediniz acaba??
Sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmam diyorsanız ben test yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. Kaldı ki yanılma payı çok çok yüksek. Hatta bazıları bir dünya para verip yüzde doksan doğru sonuç veren nifty gibi genetik testler de yaptırıyor. Dediğim gibi her durumda nasip olana razı olacaksak testlere gerek yok. Olası bir olumsuz test sonucunda gebeliğiniz boyunca hep endişe içinde olursunuz. Allaha sığınıp dualarla bebeklerimizi beklemeyi tercih ediyorum benYaa çokmuş gerçekten bilmiyorum bende pzt. Öğrenicem arkadaş öyle dedi bana inşallah yanılma yoktur gerçi ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırmayı düşünüyorum kan vermek istemiyorum bişey çıkarsa o şekilde gebelik geçirmek istemiyorum yanılma payıda yüksekmiş zaten..
Benim gittiğim doktor da perinatolog oyuzden mi okadar yüksek fiyat verdiler acabaCanım ben özel hastaneye gidiyorum. Muayene için 180 lira veriyorum. İkili test için operatör doktor 700 lira dedi. Ama benimki ikiz olduğu için profesör doktora gitmemi istediler. O da 1200 lira istedi. Ama ben yaptırmadım. Zaten yaptırmayacaktım da. Sadece fiyatı merak etmiştim
Evet bana bu fiyatları veren de perinatolog doktorlar. Muhtemelen o yüzden pahalı oluyorBenim gittiğim doktor da perinatolog oyuzden mi okadar yüksek fiyat verdiler acaba
Sağol canım, beni hiç tanımayan insanların iyi dileği ve duası o kadar saf ve değerli geliyor ki anlatamamNe dyecegimi bilemiyorum dualarım seninle Allahın izniyle beb3gin hep seninle olucak![]()
Çok şükür canım bu pazartesi di mi kontrolProgestan kaynaklı olduğunu düşünüyorum endişelenmeyin pzt. Kontrolde hatırlatın bana bakalım dedi canım, biraz olsada rahatladım..
Şükür ki bebeğin sana sıkı tutunmuş . O kanama pıhtısı zarar vermemiş. İnşallah tekrarlanmaz . Geçmiş olsun tekrarEvet , aşırı geniş ve kalın bir pıhtı imiş.![]()
Evet çok güzel şeyler var. 5'li çıtçıtlı badi, yılbaşı için eşofman altı ve çorap aldımhttps://www.hepsiburada.com/kampany...egory.Id:12061876&siralama=artanfiyat&sayfa=9 bebeklerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar fiyatlar çok uygun 20 tl den başlıyor ve kargo ücreti yok aklınızda bulunsun..
Ben de acıbademe gidiyorum da sizin sağlık sigortanız neydi, muanenin yüzde kaçını karşılıyorMuayene için Acıbademde 400 tl veriyorum ben , ikili tarama testine idrar ve kan için +300 lira daha ödedim.
Korkma yaa bişi olmaz benim başıma çok istisna bişey geldi17.haftada gitcem inşallah.beklim en iyisi![]()