2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben gece bi çılgınlık yapıp bebek arabası aldım :halay:
Büyük ihtimal memlekete gidicem baya kalicam mecburi orda alsam eve getiremezdim dün de indirim varmış hepsiburada da 500 lira kadar düştü aldım bende. Erken daha garip geliyor ama 🤔
😂 biz şubatta almıştık normal bence şu an

Büyük ihtimal memlekete gidicem baya kalicam mecburi orda alsam eve getiremezdim dün de indirim varmış hepsiburada da 500 lira kadar düştü aldım bende. Erken daha garip geliyor ama 🤔
Marka ne bende bakayım fiyat çok iyiymiş

Ooo hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullan canım, ben ce bu ekonomide erken diye bir şey yok malesef, her dakika artıyor fiyatlar. Hangi marka model aldın, fikir olur araştıranlar icin

Canım bende su içemiyorum çünkü fazla içince midem bulanıyor.Henüz 1 kilo aldım dr eğer kilo almaya meyilliysen dikkat et dedi bana sadece her gün kahvaltıda peynir yumurta tüketmeye gayret ediyorum çok sevmesemde bebegim icin bazen yulaf yapip yiyorum onunda kilo aldırdığını okumuştum Gün içinde ceviz yada badem gibi kuruyemisler yada meyve mutlaka her gün yoğurt yada ballı süt 1 yk kadar tahin pekmez tüketmeye gayret ediyorum suanlik böyle bir düzen oluşturdum kendime bakalım faydası olacak mı
Yulaf iyi bir seçenek . Ben onu öğle öğünümde yoğurt yulaf muz elma çilek hurma tarçın kuru meyveler ve iç çekirdek olarak yapıyorum acayip hoşuma gidiyor . Hem tatlı ihtiyacımı da karşılıyor hem de ultra çeşitli vitaminler almış oluyoruz.
Sabah mutlaka 1 haşlama yumurta , avokadolu tost , 5 zeytin yiyorum. En sevdiğim öğünler bunlar.

Ben 5'li almayı düşünüyorum. Bı tane 3'lü aldım yedek, yenidogan epey küçük oluyor. Tecrübeli anneler yenidoğan için kaç takım yeterli olur?
Az alın vallahi. Benim kız 56 cm doğunca hastane çıkışını 2 kez falan giyebildik. 2. Haftada tulumlar ayaklardan kasmaya başladı .
Büyükçe büyükçe alacağım bende bu sefer cinsiyet farklı olursa hersey sıfırdan 😆

Erkek bebişler açık ara önde gidiyor sanırım .
Cinsiyeti belli olanlarda Çin takvimi tutan oldu mu?
Bende erkek gösteriyor Çin takvimi de 🤗

Kızlar sağlık ocağı ile görüştüm.
12. Haftada ikili test yaptırırsanız sonuçları göstermek için gelirsiniz demiş ben yanlış anlamışım.

Test yaptırmıyoruz zaten doktor yorumluyor gitmeye gerek yok yani.

20. Haftada tetanoz alışı var esas önemli olan o.

Arkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya🥺
Ben de ikiz gebelik olmama rağmen 63 ile başlayıp 61 e düştüm bir ara. Hiç bir şey yiyemedim. yeni yeni yemeye başldım ama hala et işi yiyemiyorum şimdi 64 ile devam ediyorum devam. İlk 3 ay kilo vermek normalmiş. Bebek için de sakıncası yokmuş zaten. Çünkü ilk 3 ay kadar annenin deposundan besleniyorlar

😂 biz şubatta almıştık normal bence şu an

Marka ne bende bakayım fiyat çok iyiymiş

Ooo hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullan canım, ben ce bu ekonomide erken diye bir şey yok malesef, her dakika artıyor fiyatlar. Hangi marka model aldın, fikir olur araştıranlar icin
Aslında bende öyle düşündüm her gün fiyat artıyor nasipte varsa kullanicaz
Kraft lima aldım. Aslında ilk burda bebek mağazasında baktım 5700 dedi. Arabayı inceledim çok hoşuma gitti hafifti bir de kapanışı çok kolaydı zaten kraft modellerde sağlam sanırım daha önce ablamdan biliyorum 3 yaşına kadar kullandı 20 kiloya kadar
Genelde yalnız kalıyorum kaç ay, bana hem hafif hemde uzun süre kullanabilecegim şekilde bi araba lazımdı. Yalnız kaldığımda çok sık kullanirım çünkü her ihtiyaç için çıktığımı düşünürsek
Hepsi burada fiyatı 5250 civariydi sepette 4720 oldu başka yerde de o fiyatta görmediğim için aldım
Insallah guzel kullanımlı çıkar ama hem kullananların yorumları hemde kendim baktım çok güzel geldi

Bence olur ya zaten yine bişey yoksa kızdır o 🤩
Görüntü de pek net değildi artık rahim ters olduğu için mi cihazdan mi hiç bilmiyorum inşallah ikili de güzel görüntü alırız yüzünü de çok merak ediyorum bulanık olmasa bi
Bak seninki ne güzel çıkmış 😍

Erkek bebişler açık ara önde gidiyor sanırım .
Cinsiyeti belli olanlarda Çin takvimi tutan oldu mu?
Bende erkek gösteriyor Çin takvimi de 🤗
Listesinin başındaki anket çok doğru değil canım şuan listeye bakarsak kızlar önde gidiyor 🥰🙈

Selam kizlar, soyle ufaktan baktim neler var neler yok diye, hersey yolunda gozukuyo herkeste masallah :KK200:

Ben gecen hafta kromosom testine gidecektim, iptal ettim randevumu. Her halikularda bebegim hosgeliyor sefalar getiriyor, olurda bana yuksek bir riskten bahsetse tum hamileligim uzuntuyle gececekti belkide. Rabbim saglik sihhatle gelmelerini nasip etsin bebislerimizin, bukadar mutluyken pembe bulutumda kalmayi tercih ettim acikcasi.

Kilo konusulmus, iki kilo aldim ilk 13 haftada. Bana cok gibi geldi zaten kiloluyumda haha..Almak kacinilmaz tabiki ama ilk yavrumdaki gibi 20 kilo almamaya ozen gostericem hayirlisi bakalim. Karnim muazzam cikti, en az 4/5 aylik bi gobegim var simdiden. Bagira bagira hamileyim diyorum yani :oops:

Kiz isteyenler arasina beni ekleyin (basta saglik tabi ama gonlumde var iste bi aslan napiyim), haftaya randevumda insallah gorur doktor!

Herkese keyifli haftalar diliyorum :KK200:

Aslında bende öyle düşündüm her gün fiyat artıyor nasipte varsa kullanicaz
Kraft lima aldım. Aslında ilk burda bebek mağazasında baktım 5700 dedi. Arabayı inceledim çok hoşuma gitti hafifti bir de kapanışı çok kolaydı zaten kraft modellerde sağlam sanırım daha önce ablamdan biliyorum 3 yaşına kadar kullandı 20 kiloya kadar
Genelde yalnız kalıyorum kaç ay, bana hem hafif hemde uzun süre kullanabilecegim şekilde bi araba lazımdı. Yalnız kaldığımda çok sık kullanirım çünkü her ihtiyaç için çıktığımı düşünürsek
Hepsi burada fiyatı 5250 civariydi sepette 4720 oldu başka yerde de o fiyatta görmediğim için aldım
Insallah guzel kullanımlı çıkar ama hem kullananların yorumları hemde kendim baktım çok güzel geldi
Bencede hafiflik çok önemli travel sistemde zaten bir tık ağır oluyorlar bende hafiflik,sürüş rahatlığı ve kolay kapanmasına dikkat ettim bende çoğu zaman yalnızım çünkü ☺️

Bencede hafiflik çok önemli travel sistemde zaten bir tık ağır oluyorlar bende hafiflik,sürüş rahatlığı ve kolay kapanmasına dikkat ettim bende çoğu zaman yalnızım çünkü ☺️
Bi bakmanı öneririm, dış kapıda merdiven var bi de sürekli burda değilim tabi ama gideceğim yeri de bilmiyorum. Eşimin ne zaman göreve gidecegi belli değil, memleket uzak bebek varken gidemem tek başıma yaşam işte. Kaldırması falan kolay olsun istedim, bir de parçaları da çıkıyor sanırım eve falan sokmak için iyi olacak 9 kiloydu araba
Sürüşü de çok çok iyi hiç gitmiyor gibi o da çocuk agirlastikca çok iyi oluyor bir de kötü yollarda tabi

Back
X