2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim bugun yoktu gibi 12+2 ama dun felaketti.gun gün degisiyor.patates ayva iyi geliyor farkettimde.insallah gecicek🙏
İnşallah geçecek tek tesellim. Kızım ben uyurken eve kolonya dökmüş mahvoldum geçmedi koku bir türlü üstelik grip olmuşum eşime izin al diyorum alamıyor napcam bilmiyorum

Kac haftalık ben böyle kafa karışıklığı olmasın diye 13.de gitmek istiyorum erken mi olur
12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi kıza benziyor genital bölge kısmı düz dedi ama yüzde yüz emin olarak söylemedi :)

Acaba kız kız mı diyorum bende çünkü erkek bebekler kendilerini hemen belli ediyorlarmış.

12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi kıza benziyor genital bölge kısmı düz dedi ama yüzde yüz emin olarak söylemedi :)

Acaba kız kız mı diyorum bende çünkü erkek bebekler kendilerini hemen belli ediyorlarmış.
Olabilir canım sen böyle diyince benimde aklım karıştı Diretk 14 demi gitsem bilemedim 🤣

Selamm hanımlar bugün kontrolden çıktık her şey çok yolundaymış 12cm olmuş bebiş, cinsiyeti de kağıda yazıp zarfa koydu akşam açacağız eşim gelince😍 bu ay çok korkmuştum çok şükür sağlıklıymış. Kocaman olmuş minyatür bi bebek gibi. El parmakları bile belliydi tane tane

Ben bulantidan hic bisey yiyemiyordum aynaya bakinca ruh gibi hissediyorum 🤣 simdi yavas yavas yemeye basladim insallah biraz kilo alirim bende kuruyemis ve meyveye abanim bari 🤣
Benim bulantılar gene açlığı tetikledi ne gariptir ki iştahım kesilmedi. Yiyememekte zor gerçekten . Ebe bana kusmaktan ya da yiyememekten iyidir demişti bulantım var dediğimde

İnşallah geçecek tek tesellim. Kızım ben uyurken eve kolonya dökmüş mahvoldum geçmedi koku bir türlü üstelik grip olmuşum eşime izin al diyorum alamıyor napcam bilmiyorum
ben 6/7 haftalikken grip oldum zor gecti gecmis olsun mandalina portakal tuzlu suyla gargara doktoruna sor atesin cikarsa ne yapicaksin ben parol ictim sorup atesim cok yukselmesin diye38.5 lardaydi en yuksek.kokulara hassiyetim yok sadece kokan etler ve koyun peyniri gibi yogun seylere hassiyetim var çok şukur.12+3 bugun bulantim cok cok az demekki ümit var🙃

ben 6/7 haftalikken grip oldum zor gecti gecmis olsun mandalina portakal tuzlu suyla gargara doktoruna sor atesin cikarsa ne yapicaksin ben parol ictim sorup atesim cok yukselmesin diye38.5 lardaydi en yuksek.kokulara hassiyetim yok sadece kokan etler ve koyun peyniri gibi yogun seylere hassiyetim var çok şukur.12+3 bugun bulantim cok cok az demekki ümit var🙃
Saol canım şimdilik ateşim yok halsizlik ve baş ağrısı var kızımdan geçti kresten geldi sanırım. Bende birgun bulantım azaldı bitti yazabilcekmiyim sanki hiç geçmeyecek ben bu kadar zorunu görmedim oysaki ikinci gebelik sadakalar verecem bitince öyle zor şeyler yaşadım

Benim bulantılar gene açlığı tetikledi ne gariptir ki iştahım kesilmedi. Yiyememekte zor gerçekten . Ebe bana kusmaktan ya da yiyememekten iyidir demişti bulantım var dediğimde
Bende oyleyim acken bulaniyor 3 saatte bir duba gibi oldum esim el veriyor koltuktan kalkarken 🤣 6 aylik gibiyim artik saklanmiyor .benim istahim yok bulanti gitsin diye yiyorum 🙄

Kızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye 🤣🤣
Biz bir yaramazlık yaptık korunmalı ertesi gün kontrolde kanama alanı çıktı kendimizi suçladık birbirimizi görünce kaçıyoruz artık 🤪 Ama kontrolden önce elimde 5lt zeytinyağı şişesiyle çok koşturmuştum acaba ondan mı oldu diye de düşündüm.

Selamm hanımlar bugün kontrolden çıktık her şey çok yolundaymış 12cm olmuş bebiş, cinsiyeti de kağıda yazıp zarfa koydu akşam açacağız eşim gelince😍 bu ay çok korkmuştum çok şükür sağlıklıymış. Kocaman olmuş minyatür bi bebek gibi. El parmakları bile belliydi tane tane
ay ne güzsel anlatmissin canim 😌benimde 16.hafta randevum 8 nisanda minyatur bebegimi görurum insallah 1 ay cok uzun geliyor 🤗

• Beğen
Reactions: RAU
Kızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye 🤣🤣
Biz en başından beri devam ettik. Bir kere zorladık heralde ki biraz kanama çıkmıştı ama doktor hiç sorun yok dedi. Hala daha normal düzenimizde yaşıyoruz çok şükür bişey olmuyo, kendini yoklarsın acı veriyo mu ağrın var mı zorlanıyo musun vs. Onun haricinde zorlamayacak şekilde hep devam etmeyi düşünüyorum ben

ay ne güzsel anlatmissin canim 😌benimde 16.hafta randevum 8 nisanda minyatur bebegimi görurum insallah 1 ay cok uzun geliyor 🤗
Gerçekten bir ay çok uzun. Benim bir de plesentam bebeğin önünde yerleşmiş o yüzden 7. aya kadar hareketlerini de hissedemeyebilirsin dedi doktor. Ayda bir görmekten başka varlığından haberdar olamıyoruz insan merak ediyo🥰 inşallah siz de güzel haberler alır fotograflarına da olsa kavusursunuz🥰

Back
X