2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kız deme öylee şimdii yedik bizde bi halt dün doktor öyle deyince aman Allah korusun 😂 Aa 5lt şişe taşınırmı dikkat et kendine oda yapmış olabilirmi bilemedim ama ilişkiden olabilir diye düşündüm ya doktorun yasaklamasıda ondan oluyor zaten bilemem ya haftada 1 iyidir inşallah sıkıntı olmaz sık olmayınca
Aman Allah korusun sende olmasın inşallah 😊 Bende ilişkiden olduğunu düşünüyorum çünkü doğum kanalına doğru ilerlemiş dedi. Yaptık bişeylerde diyemedim 🤣 korktum birazda duyunca. Sık olmadığı sürece ve leke gelmediği sürece sıkıntı olmaz heralde.

Yanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sordu☺️ Ultrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm🥰
Çok heyecanlı 🥰Anlayacağınızı düşündüğüne göre erkek mi acaba🤭

• Beğen
Reactions: RAU
Aman Allah korusun sende olmasın inşallah 😊 Bende ilişkiden olduğunu düşünüyorum çünkü doğum kanalına doğru ilerlemiş dedi. Yaptık bişeylerde diyemedim 🤣 korktum birazda duyunca. Sık olmadığı sürece ve leke gelmediği sürece sıkıntı olmaz heralde.
Ahahaha ben dün mesajdan sordum valla unutmuşum sormayı gittiğimde 😄 19 undaydı dimi kontrolün kuzum cinsiyeti öğrenirsin sende söyler Dilek hanım bakalım sana ne diyecek 😇

Yanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sordu☺️ Ultrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm🥰
Bence erkek pipiyi çekti gibi geçti içimden hayırlısı olsun inşallah 🤩

• Beğen
Ben de bugün gittim doktor grevleri bitmiş çok şükür ama 2li testi biz yapmıyoruz perinatoloji den randevu al dedi şansıma bugüne başka bir hastaneden randevu buldum saat 3e ,hastane biraz uzak ama olsun haftası geçmeden detaylı bakılsın istiyorum.Buyuyor çok şükür ya 6cm ye yaklaşmış boyu 🤩 Nub belli olmamış sanırım ama - Janna - - Janna - bir tahminin var mı 🤗
Eki Görüntüle 3027258
Canım cok belli olmamıs ama kız olabilir

Senin içine ne doguyo. Çok heycanlı. Ben bu kadar heycanla gelemem herhalde. 😀 bize de yaz mutlaka

• Beğen
Benimki kilo alımı en az olsun istiyor ama bende aşırı iştahsızlık başladı dün gittiğimde böyle olmaz dedi mutlaka yemeli ve vitamin takviyelerini almalısın diyor.
Bebeğe kaşar ve havuç kilo aldırıyor diye biliyorum
Havucu hic duymadim hemen alayim tesekkur ederim bu arada doktorumda cok memnun zayif hasta severim diyor ama ben üç gebelik geçirdim bu üçüncü yani yedi aya kadar hic kilo almiyorum bu sorun oluyo simdiden bi care bulmam lazim

Bizde tahmin alabilir miyiz sanırım bacak aramıza kordon girmiş ama yinede doktorum erkeğe bebzetmisti tam göremedi kordondan 😄
Canım cok belli olmamıs ama kız olabilir

Eklentiler

• IMG_20220316_193418.webp
    IMG_20220316_193418.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 99
Amin canım.Şu fotoğrafı görenler çok kibar duruyor kız heralde diyorlar 😄🥰
Evet evet kız gibi gerçekten kibarcık bendede var aynı fotodan mesela benimki tam erkek adam gibi çıkmış o fotodan bende erkek olduğunu anlamıştım😂 Kız bebek çok istiyordum rabbim inşallah onuda 2.de tattırır 🤲 Oğlan bebekte ayrı bi mutlulukmuş ama 🥰 Rabbim herkese en hayırlısı ne ise onu nasip etsin🤲😘

Eklentiler

• 20220316_195528.webp
    20220316_195528.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 88
- Janna - - Janna - canım bunda da mı anlasılmıyor sana zahmet bakar mısın tekrar 😌

Eklentiler

• 7ED7CD79-A939-4264-BDCE-342374A6E31C.webp
    7ED7CD79-A939-4264-BDCE-342374A6E31C.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür 🙏
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık😍
Yaaaa kızdır o kız erkek olsa bu haftalar da kesin belli ediyor canim hayielisi olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmez 😍
kızım sağolsun yanımda yattığı için bizde adamla yan yana gelemiyoruz :KK70:
Bizden bir tane daha benimde oğlum yatıyor eşimi de postaladik çocuk odasına 😂 ama bebek gelene kadar odasına alıştırmak lazim
Ben demiştimmm demicem😁😜
Hehh onu bende soracaktım jannam ne dedi diyecektim kız demişsin hiç sektirmedin heralde bebişim😀

Yaaaa kızdır o kız erkek olsa bu haftalar da kesin belli ediyor canim hayielisi olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmez 😍

Bizden bir tane daha benimde oğlum yatıyor eşimi de postaladik çocuk odasına 😂 ama bebek gelene kadar odasına alıştırmak lazim

Hehh onu bende soracaktım jannam ne dedi diyecektim kız demişsin hiç sektirmedin heralde bebişim😀
Burada da durum aynı. Eşim kızın odada koltukta yatıyor kız bana yapışık vaziyette tek kişilik alanda yatıyoruz. Kızım önceden böyle değildi . 5 aylıkken odasına ayırmıştık ve başka yerde asla uyumazdı ben yanıma almak istesem bile.
Hollanda’ya gelince acayip bağlandı bana. Dibimden ayrılmıyor gece 😁. Karnımdaki de mucize işte 1 defaya mahsus aşk meyvesi 🙈🙈🙈

Back
X