2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim bulantılar gene açlığı tetikledi ne gariptir ki iştahım kesilmedi. Yiyememekte zor gerçekten . Ebe bana kusmaktan ya da yiyememekten iyidir demişti bulantım var dediğimde
Aynen oyle kusmak oyle zorki 13. Haftadayim arada oluyor gene Of bogazim mahvoluyor aclik kusmayi tetikliyor ama bisey yiyemiyorum berbat bir his
Istahin kesiilmesin aman cok kotu istahsizlik
Kirinfi atistiriyorfum iyi geliyordu simdi oda yasak ac kaliyorum resmen

Aynen oyle kusmak oyle zorki 13. Haftadayim arada oluyor gene Of bogazim mahvoluyor aclik kusmayi tetikliyor ama bisey yiyemiyorum berbat bir his
Istahin kesiilmesin aman cok kotu istahsizlik
Kirinfi atistiriyorfum iyi geliyordu simdi oda yasak ac kaliyorum resmen
Peynir ekmek kraker iyi gelmiyor mu ? Allah yardımcımız olsun vallahi. Gebenin hali bir başka .

Maalesef dun doktor progestan ilacini biraktirdi omu etkiledi anlamiyorum ne yapsam ise yaramadi bugun
Her gece prilama devam ettim ben sabahları sarı acı su cikartiyorum sonra çok şükür bı tık daha hafif hissediyorum iç bulantım oluyor yine ama önceden gün boyu çıkarıyordum o kalmadı şükür

Her gece prilama devam ettim ben sabahları sarı acı su cikartiyorum sonra çok şükür bı tık daha hafif hissediyorum iç bulantım oluyor yine ama önceden gün boyu çıkarıyordum o kalmadı şükür
Ya benim baya yavaslamisti ama bunu cok yogunlasinca korktum ben suan sadece d vitamini kaldi
Folikasit
Provames Birde progestani dun biraktim ondan mi oldu diye dusundum
Of o sari su berbat kimseye vermesin rabbim

Ya benim baya yavaslamisti ama bunu cok yogunlasinca korktum ben suan sadece d vitamini kaldi
Folikasit
Provames Birde progestani dun biraktim ondan mi oldu diye dusundum
Of o sari su berbat kimseye vermesin rabbim
Amin amin nerden geliyor bilmiyorum her sabah hiç sekmiyor 😏😏 bende kestim folik asiti bazen vitaminlerde bulantı yapabiliyormus inşallah hafifler biranonce 🤲🤲

Evet evet kız gibi gerçekten kibarcık bendede var aynı fotodan mesela benimki tam erkek adam gibi çıkmış o fotodan bende erkek olduğunu anlamıştım😂 Kız bebek çok istiyordum rabbim inşallah onuda 2.de tattırır 🤲 Oğlan bebekte ayrı bi mutlulukmuş ama 🥰 Rabbim herkese en hayırlısı ne ise onu nasip etsin🤲😘
Evet seninki de gerçekten erkeğe benziyormuş o zaman bile 🤣 Ya evet gönlümüzden ikiside geçiyor karar veremiyoruz hiç ilk çocuk olunca ikisininde farklı farklı güzellikleri var 🥰🥰 Hayırlı evlat olsun yeterli 🤲🏻💜

Eylül anneleri iyi akşamlar🥰 Ben de Ekim annesi olacagim insallah. Şuan 9.haftadayim. Sizler bizden daha tecrubelisiniz o yuzden bir sorum olacak. Progestan igne ve fitil kullanananlariniz vardiysa acaba doktorlariniz kacinci hafta biraktirdi ve biraktiysaniz bir sorunla karsilastiniz mi ? Simdiden tesekkurler. Cinsiyet telaşlari baslamis sizin grupta insan kiskaniyor 😂 bizde hala kanamalar lekelenmeler bir cogumuz bunlarla ugrasiyoruz malesef. Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimizzz💕💕💕

Back
X