2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyor :KK43: sizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
Ne demk kullanamzsn ya ben kullanıyorum çok da iyi geliyor rahatlıyorum duphalac şurup bunu kulln canım hiçbir zararı yok bebege

kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyor :KK43: sizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
Ben bir dönem oldum, diyetisyenim probiyotik desteğe başladı. Hem probiyotik doğal içerikli hap alıyorum hem de activia yiyorum. Sonra geçti kabızlığım. Doğum doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Sen ilaç istemezsen activia kefir falan gibi probiyotik içerikli şeyler tüketebilirsin

İncir de çalıştırır, eğer şekerle ilgili bir rahatsızlığın yoksa , arasına ceviz ekleyip akşamları tatlı gibi tüketebilirsin. Hem içinde doğal folik asit de var.

Aa gerçekten anneler hissediyor demek kiiii🥰 sağlıkla gelsin prenses
Amin inşallah 🙏 yanılma da olabiliyor sanırım hislerde ama ben hep kız hissetmiştim 🥰 Bizim doktorumuz %85 dedi. Sen ne yaptın sordun mu öğrenebilecek misin bu ay?

Var canim kabizlik hep kuru seyler yemekten oluyor.ben kabak yemegiyle cözdüm.birde kuru meyveli yulaf yiyorum ara ogunlerde sütle.

Amin inşallah 🙏 yanılma da olabiliyor sanırım hislerde ama ben hep kız hissetmiştim 🥰 Bizim doktorumuz %85 dedi. Sen ne yaptın sordun mu öğrenebilecek misin bu ay?
Sormadim ama gidicem yine de görürse artık söyler. Merak ediyorum büyümüş mü nasıl falan. Bide ultrason kağıdım hiv yok ya. Almak istiyorum diğerlerinin var bunda yok üzülür belki büyüyünce 🤭

Kabızlıkta incir kuru kayısı ve sabahları aç karna sıcak su içmek işe yarayabiliyor. Ayrıca son noktada hiçbir şey çare olmazsa bir iki kaşık yağ içiyorum ben maalesef🥲ayrıyeten daha önce yazdığım gibi probiyotikli besinler de yararlı oluyor. Ama en önemlisi sabahları sıcak su bence

Sormadim ama gidicem yine de görürse artık söyler. Merak ediyorum büyümüş mü nasıl falan. Bide ultrason kağıdım hiv yok ya. Almak istiyorum diğerlerinin var bunda yok üzülür belki büyüyünce 🤭
Ay hadi inşallah☺️ Ultrason kağıdı geçen seferlerde neden vermedi ki? Bizimki de normalde bir iki tane çekiyordu fotograf, bu defa bebek büyüyünce gaza geldi heralde 5 tane çekti😅

Merhaba. Ben tüp bebek tedavisi ile15. haftanın içindeyim ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum. önceleri 2*3 şeklinde kullanıyordum. 12 haftadan sonra 2*2 olarak devam ediyorum. progesteron hormonunun zararı yok aslında. hatta faydası var çünkü rahim ağzı için esneklik sağlayıp kısalmasını önlüyor. dolayısıyla rahim ağzı kısalığı nedeni ile olan erken doğum sorunlarının önüne geçiyor. Tabii doktorunuz daha iyi bilir ama ben doktorum bırak dese bile gerekirse dozu düşürmeyi ama ilacı bırakmamayı düşünüyorum
Tabi ki faydali ama biyerde günde 2 igne 2 fitil yordu artik 3 aydir kullaniyorjm hem maddi hem manevi yordu cidden. Biraktiracagi günü iple cekiyorum. Sanirim 3 ay dolmadan birakmayacagiz. Oyle gorunuyor. 3 hafta kaldi zaten. Dayanicaz mecbur yeterki bebisler saglikli olsun.

Ay hadi inşallah☺️ Ultrason kağıdı geçen seferlerde neden vermedi ki? Bizimki de normalde bir iki tane çekiyordu fotograf, bu defa bebek büyüyünce gaza geldi heralde 5 tane çekti😅
Ya çıkartmıştı aslında ama vermeyi unuttu bende almayı unuttum kaldı öyle. Bide iker de hic alamam zaten bebek büyüyo. Bide bisey sorcam ben gittiğim mağazalarda hiç hastene çıkışı diye bisey görmedim sen biliyor musun nerde vardır

Ya çıkartmıştı aslında ama vermeyi unuttu bende almayı unuttum kaldı öyle. Bide iker de hic alamam zaten bebek büyüyo. Bide bisey sorcam ben gittiğim mağazalarda hiç hastene çıkışı diye bisey görmedim sen biliyor musun nerde vardır
Hmm o kısımlara hiç bakmadım ben daha hiç alışveriş işine girmedim, ama görürsem söylerim☺️

• Beğen
Reactions: Zzy
Arkdaşlar kız olursa erken doğar ve Eylül annesi olabilirim 10+2 den 2 foto ekleyeceğim bebek kız mı sizce yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• DFB6BD21-579A-4FAD-A126-F38A43272E88.webp
    DFB6BD21-579A-4FAD-A126-F38A43272E88.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 81
  • C080A19A-DD06-4A5E-86D2-008244C0ACF6.webp
    C080A19A-DD06-4A5E-86D2-008244C0ACF6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 79
Arkdaşlar kız olursa erken doğar ve Eylül annesi olabilirim 10+2 den 2 foto ekleyeceğim bebek kız mı sizce yorum yaparsanız sevinirim
Ben erkek diyorum. 10. Hafta da bu kadar belirgin olmasından dolayı. Hem canım benim iki kızım da 40. Hafta da doğdu

Ben erkek diyorum. 10. Hafta da bu kadar belirgin olmasından dolayı. Hem canım benim iki kızım da 40. Hafta da doğdu
Yorum yaptığınız İçin teşekkür ederim💕💕Genelde öyle derler diye dedim sat-2 Ocak belki Eylül olur diyorum sizin 3. Mü geliyor

Ne demk kullanamzsn ya ben kullanıyorum çok da iyi geliyor rahatlıyorum duphalac şurup bunu kulln canım hiçbir zararı yok bebege
valla özellikle duphalac ı sordum kullanamazsın dedi bana ya. kızım bebekken kullanmıştık ona. ordan aklıma geldi. bebeklere zararı yoksa hamilelere kullanılabilir diye düşündüm ama olmaz dedi. sen doktoruna danışarak mı kullandın canım

Ben bir dönem oldum, diyetisyenim probiyotik desteğe başladı. Hem probiyotik doğal içerikli hap alıyorum hem de activia yiyorum. Sonra geçti kabızlığım. Doğum doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Sen ilaç istemezsen activia kefir falan gibi probiyotik içerikli şeyler tüketebilirsin
tamam çok teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için 💕

• Beğen
Reactions: RAU
Back
X