2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar demir ilacı kullananlar bugün çok çok afedersiniz, dışkıdan kaynaklı taharetlenirken simsiyah geldi peçeteye çok korktum ne oluyor diye araştırdım baktım demir ilacı dışkıyı siyah renk yapabiliyormuş eğer yaşarsanız benim gibi korkmayın sakın ilaç kaynaklı oluyormuş..
Bndede oluyor o korkmadım ama ilaç tandır diye düşündüm

Ben de verdim fetal dna için test 10 gün sonra çıkacak inşallah hepimizinki güzel gelir. Bu arada gittiğim doktor kabızlık var mı diye sordu demir hapını ona göre verdi solgarın gentle iron demir hapını önerdi. Çünkü bazıları kabızlık yapıyor sanırım. Kan sulandırıcı iğne kullandığım için kalsiyum değeri düşermiş onun için de osteocare verdi. Kan sulandırıcı kullananlar için bilgi olur diye yazıyorum :)

kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyor :KK43: sizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
Of bende bu sıkıntıyı çok yaşıyorum kullandığım Demir ilacının da biraz buna sebep olduğunu fark ettim doktor onu değiştirdi. Ev yoğurdu bana biraz iyi geliyor canım belki sende de işe yarar. Doktorum hazır yoğurt tüketmemem gerektiğini söylemişti, probiyotikli yoğurt ya da activia falan tüketmeden doktoruna danış istersen

kızlar kızlarrrrrrr. brnim gibi kabızlık sıkıntısı olan var mı ya. normalde hiç kabız olmam ama 1 aydır çok sıkıntı yaşıyorum. doktorum herhangi bir ilaç kullanamazsın dedi. sabahları kayısı yiyip su içiyorum ama bana mısın demiyor :KK43: sizde de varsa bu sıkıntı neler yapıyorsunuz?
Geçmiş olsun, ben de başlarda çok kabız oldum. Sabah kahvaltıda Avokadoyu ezip içine limon sıktım, az tuz serptim öyle yedim. Bu sayede kabızlıkran kurtuldum. Avokadonun özelliklerine bakabilirsiniz, mide bulantısına da iyi geliyor. Bir de çok su için.🤗

Cinsiyeti göremedi doktor bacaklarını açmadı dedi o zaman kız herhalde bence değil mi?
Bacaklarını açmadığı için görememiş açıp baksa kararsız kalsa kesin kız derdimde şimdi bişey diyemiyorum canım gönlüne göre olsun inşallah 🤲

Herkese selam, benim de Fetal DNA sonucum çıktı. Geçen Çarşamba vermiştim. 8 günde geldi. Hepsi Low Risk yazıyor, Lab. Hiç bir sorun görünmüyor dedi ✨🦋🙏🏻
Cinsiyeti de öğrendik, %99 demiş eşime , nasipse bir oğlan daha geliyor😌
Nasibimde sadece oğlan annesi olmak varmış. ☺️
Kadınlara çiçek gibi davranan , çevreye duyarlı , dünyaya faydalı evlatlar olurlar inşallah.🙏🏻 Herkesin güzel haberler almasını diliyorum canı gönülden❤️
Senin adına çok sevindim tatlım korkma artık kanamalardan hiçbir sıkıntı yokmuş şükürlerce

Yaa çok sevindim sonuçlarınıza ☺️ bu sene erkek senesi 👶 burda testi sonuçlanmayan tek ben kaldım sanırım :/ bu hafta 15gün oluyor. Biraz daha çıkmazsa artık haftaya hangi eyalete gittiyse lab. Adı öğrenip mail atmayı düşünüyorum ilgilenirler mi bilemiyorum ama. Doktorumda sürenin normal olduğunu söylüyor ama bir tek bizimki geçe kaldı sanki.
Benimki de tam 15. Gün sonuçlanmıştı Amerika’ya gitti zaten gitmesi 5 gün sürdü bana dhl kargo takip numarası vermişlerdi

Arkadaşlar doktorunuz kilo alımı hakkinda bir şey dedi mi.ben hiç kilo almamışım hatta iki kilo vermişim .bebege kilo aldiran onu besleyen neler var araştıran var mi acaba.bide gunde 3litre su iç diyor doktorum ama ben 1.5 lt zor içiyorum ya🥺
Günde iki muzla düşük bebek kilosunu baya yükselten birini izlemiştim zaten muzu tavsiye ediyorlar tadı da güzel bence onu deneyebilirsin 👍🏻

Benimki de tam 15. Gün sonuçlanmıştı Amerika’ya gitti zaten gitmesi 5 gün sürdü bana dhl kargo takip numarası vermişlerdi
Bende az önce lab aradım. Tahmini pazartesi çıkacağı yazıyor burda denildi. Tam olarak nereye gtti dedim san francisco’ya gitmiş. Takip numaram yok açıkcası doktorumda alındı her şey lab. İle bir kontağımız olmadı ben arayana kadar gitmiş zaten bakalım pzt denildi ama çarşambayı bulur bence

Ciddimisinnn kan ilaci kullaniyormusun bacim ferrum verdi doktor bana bide pekmez tahin karistirdim hergun bi kaşık yiyorum sende yap muhakkk
Normalde sabah pekmeze limon damlatıp içiyordum yok oldu artık hiçbirşeyi içim almıyor takviyeleri de alamayınca doktor kızdı haliyle 😑 feramat ve devavit kullan dedi ama başlayamadım daha midem kaldırmıyor aklıma geldikçe tiksinti geliyor 😔

Herkese selam, benim de Fetal DNA sonucum çıktı. Geçen Çarşamba vermiştim. 8 günde geldi. Hepsi Low Risk yazıyor, Lab. Hiç bir sorun görünmüyor dedi ✨🦋🙏🏻
Cinsiyeti de öğrendik, %99 demiş eşime , nasipse bir oğlan daha geliyor😌
Nasibimde sadece oğlan annesi olmak varmış. ☺️
Kadınlara çiçek gibi davranan , çevreye duyarlı , dünyaya faydalı evlatlar olurlar inşallah.🙏🏻 Herkesin güzel haberler almasını diliyorum canı gönülden❤️
Çok çok sevindim bi sıkıntı olmamasına sağlıklı sıhhatli gelir insallah minik kuzu 🥰😍😍

Günde iki muzla düşük bebek kilosunu baya yükselten birini izlemiştim zaten muzu tavsiye ediyorlar tadı da güzel bence onu deneyebilirsin 👍🏻
Sağlıklı ve dengeli beklenildiği sürece bebeğin düşük kilolu olması mümkün değil.
Kahve ve çay gibi kafeinli aşırı tüketiliyorsa o bebeğin kilosundan alıyor ama .. arkadaşımdan biliyorum . 30 kilo almıştı ama bebek 2600 doğmuştu . Çok çay kahve içerdi işyerinde .

Yaa çok sevindim sonuçlarınıza ☺️ bu sene erkek senesi 👶 burda testi sonuçlanmayan tek ben kaldım sanırım :/ bu hafta 15gün oluyor. Biraz daha çıkmazsa artık haftaya hangi eyalete gittiyse lab. Adı öğrenip mail atmayı düşünüyorum ilgilenirler mi bilemiyorum ama. Doktorumda sürenin normal olduğunu söylüyor ama bir tek bizimki geçe kaldı sanki.
Çok teşekkürler 🙏🏻🥰 Bence yoğunlukla alakalıdır. Çok popüler bir tesis ise ondan bekleme süresi uzamış olabilir. Güzel haberler beklemeye değer hem🦋 Siz de tez zamanda iyi haberlerinizi alın inşallah.

Çok teşekkürler 🙏🏻🥰 Bence yoğunlukla alakalıdır. Çok popüler bir tesis ise ondan bekleme süresi uzamış olabilir. Güzel haberler beklemeye değer hem🦋 Siz de tez zamanda iyi haberlerinizi alın inşallah.
İnşallah gerçekten insanın aklı kalıyor gece gündüz düşünüyoruz. Neyseki sonuna geldik sayılır haftaya çıkacağını umuyorum iyi haberlerle 🙏

İnşallah gerçekten insanın aklı kalıyor gece gündüz düşünüyoruz. Neyseki sonuna geldik sayılır haftaya çıkacağını umuyorum iyi haberlerle 🙏
Şu da var , Amerika ‘ya gitti , San Fransisco diyorsunuz. Normal gidiş süresine +1 gün daha koymak lazım. ( Önce New York iner uçaklar ) Ondan geçmek bilmiyor süre. Varması , transferler almıştır zaman. Oraya varıştan sonra , 9-10 gün sürer maksimum.
İlk gebeliğimde Harmony test vardı Londra’da, inceleyecek lab da, aynı şehirdeydi. Bırak ülkeyi , şehirden çıkmadı tüp. Pazartesi verip Cuma almıştım sonucu. O kadar çabuk. Bence kesinlikle okyanus aşırı olması ile alakalı. Gönlünüzü ferah tutun , eli kulağındadır.🙏🏻

Şu da var , Amerika ‘ya gitti , San Fransisco diyorsunuz. Normal gidiş süresine +1 gün daha koymak lazım. ( Önce New York iner uçaklar ) Ondan geçmek bilmiyor süre. Varması , transferler almıştır zaman. Oraya varıştan sonra , 9-10 gün sürer maksimum.
İlk gebeliğimde Harmony test vardı Londra’da, inceleyecek lab da, aynı şehirdeydi. Bırak ülkeyi , şehirden çıkmadı tüp. Pazartesi verip Cuma almıştım sonucu. O kadar çabuk. Bence kesinlikle okyanus aşırı olması ile alakalı. Gönlünüzü ferah tutun , eli kulağındadır.🙏🏻
Evet çok haklısınız aktarmalar rötarlar vs gecikmeyi oluşturuyor ister istemez teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🌸

Sağlıklı ve dengeli beklenildiği sürece bebeğin düşük kilolu olması mümkün değil.
Kahve ve çay gibi kafeinli aşırı tüketiliyorsa o bebeğin kilosundan alıyor ama .. arkadaşımdan biliyorum . 30 kilo almıştı ama bebek 2600 doğmuştu . Çok çay kahve içerdi işyerinde .
Bunu da yazayım bi kenara. Allah'tan pek tiryakisi değilimdir ikisinin de ☺️

Back
X